cok huzursuzum

nrmn1987

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
95
21
288
35
Gaziantep
Gunaydin kizlar ben 17 haftalik gebeyim yaklasik 8 gundur araliklarla kirmizi kanama kahverengi lekelenmeler yasiyorum. iki doktora gittim durum normal gorunuyo doktor dinlen dedi dinlenince de gecmiyo cok tedirginim.progestan hap ve igne verdi onlari da kullaniyorum gecmedi.benim gibi bu haftalarda bu sorunu yasayan var mi lutfen paylasin benimle...

Seni cok iyi anlıyorum bende aynı duurmdayim 14haftalik oldu benimki 12 haftadan beri yaşıyorum progesteron igne verdi bugun hapina döndüm popomda baya beze olunca. Benimkinin nedeni kese disi kanama :( yat hic kalkma dedi ama hala kahverengi lekeker geliyor. Dinlenmek önemliymis seninki kırmızı kan olarakmi geliyor? Benim iki defa kirmizi kan olarak bosaldi baya geldi şükür bise olmadi doktor taze kan gelirse kötü diyor yani kırmızı kan. Progesteron baya etkili diyorlar icini ferah tut seninki 17hafta olmus hic bise olmaz allahin izniyle

Seni cok iyi anlıyorum bende aynı duurmdayim 14haftalik oldu benimki 12 haftadan beri yaşıyorum progesteron igne verdi bugun hapina döndüm popomda baya beze olunca. Benimkinin nedeni kese disi kanama :( yat hic kalkma dedi ama hala kahverengi lekeker geliyor. Dinlenmek önemliymis seninki kırmızı kan olarakmi geliyor? Benim iki defa kirmizi kan olarak bosaldi baya geldi şükür bise olmadi doktor taze kan gelirse kötü diyor yani kırmızı kan. Progesteron baya etkili diyorlar icini ferah tut seninki 17hafta olmus hic bise olmaz allahin izniyle

canlarım ya üzülmeyin moralinizi yüksek tutun rabbim yardım eder uzun bi süreç var önünüzde dua edelim inşallah

Benimkinin sebebini bulamadilar.bisey gorunmuyo kirmizi oluyo kanama bazen bazen kahverengi ozellikle tuvalete gittikten sonra pecetede oluyo ama kanama vajinal simdi gene baska bir doktora gitmeyi dusunuyom kalp atislarini duyarsam rahat ederim biraz belki

Saol canim dualarin icin Allah razi olsun. . Benimde aynı şekilde ic çamaşırm kirlenmiyor bile tuveletimi yaptktan sonra peceteye geliyor bi kac defa fazla geldi klozet olduğu gibi kan oldu. Bencede baska doktora git. Neymis acaba nedeni nasl belli olmazki bebgin iyi dimi saglikli hareketleri falan.?

şimdi geldim doktordan bebeğin eşinin arkasında kanama var dedi böyle bir durum yasayan oldu mu lütfen yardımcı olun

Kesede bisey yok esinin arkasinda kanama var dedi ilaclarini kullan dedi igneye devam et dedi iyice huzursuz oldum ne zaman gecer dedim bisey diyemedi

Yerinden kalkmamaya bak canim aglama üzülme sinirlenme sakin ol hep. grip olmamaya dikkat et öksürük cunku cok etkiliyo gecer inşallah benimki 3hafta olcak gecmedi :( vc icin sadece kalk dedi öyle yapiyorum. İnşallah bebeklerimize hic bise olmaz saglikla kucagimiza aliriz

Kizlar benim gibi bebegin esinin arkasinda kanama yasayan baska kimse var mi hala ayni sorunu yasiyorum. Deneyimlerinizi benimle paylasin lutfen icim hic rahat degil

günaydın bugün işe gitmedim gene 4- 5 gündür evde huzursuz bir şekilde yatıyorum. plesantanın arkasında kanama yaşayanınız olmadı mı hiç lütfen yardımcı olun bana bekliyorum...

Kanamam hala devam ediyo iki hafta oldu nerdeyse cok koyuyum yardimci olun doktora gitcem bugun cocugum yasiyodur insallah...var mi deneyimi olan...

Canim senin yasadigini yaşıyorum lütfen stres yapma benim doktorum bundan cocugun düşmez ama senin ağlaman uzulmen cocugu etkiler ozaman dusurursun dedi grip olmamaya bak öksürük de kotu etkiliyor bebeğinin birseyi yoktr ama sen baya bi yatacaksin dinleneceksin inşallah kanamanda bitecek benimki 3haftayi geciyor hala kanamam var doktor kalkmayacaksin bazilari iki ay yatiyor dedi doktoruna git ama cok ayakta gezme canim

Gunaydin kizlar ben 17 haftalik gebeyim yaklasik 8 gundur araliklarla kirmizi kanama kahverengi lekelenmeler yasiyorum. iki doktora gittim durum normal gorunuyo doktor dinlen dedi dinlenince de gecmiyo cok tedirginim.progestan hap ve igne verdi onlari da kullaniyorum gecmedi.benim gibi bu haftalarda bu sorunu yasayan var mi lutfen paylasin benimle...

ben de 2. aydan 4. aya kadar lekelenme kanama yaşadım. iğne ve progestan hapı kullandım. 3 ay yattım. dümdüz yatacaksın.her yerim, damarlarım ağrıdı. çok zordu .iş yasak sürahi bile kaldırma. .yemek yapma. ev işini eşin yapacak. çalışmak yok. hep yatacaksın.o günler geçer mi derken ! offf geçiyor. sonra bebek hareket etmeye başlayınca unutuyorsun o günleri :10:

Canim bende yaklaşık 1 aydr yatıyorum doktor az bi yer kaldi dedi hapa döndük bu hap sendede uyku bas donmesi yaptımi ? Birde kanama hep geldimi bende hala geliyor

Back
X