Bizim evin hemen 100m kadar ilerinde bir park var genelde çok kalabalık olur salıncaklar hiç boş kalmaz oğlum 1 yaşında salıncakta sallanmayı cak sever gün içerisinde bi kaç kez parka götürüm. ordaki sallanan çocukların Anne veya babaları olsun nezaketen izin alırım oğlumu salıncakta sallamak için ve herzaman tebessüm ederek kabul ederler tanımadığım insanlar sonuçta red de edebilirler buna alınmam. Bence çevreyle ve insanların kişilikleriyle alakalı bir durum herkesin başına gelebilecek bir olay bence çok takmayın kafanıza..
dogru diyosun canima ama beni uzen o kizin inip eve giderken bir anda oglumu itip kendisi binmesi.sanki kendi mali.buralilar hep boyle bi ornek veriyim.
biz apartamnda otruyoruz oglumun bebek arabasinida iceeri almiyorum cunku ikisini birden indirip cikaramiyorum.neyse bigun esim ben oglum disarik cikicakdik .baktim araba yerinde yok bi tanede 5 yaslarinda bi cocuk var osuruyo oglumun arabasini acaba dedxim o mu aldi baktim cocuk orda almamais. sonra baktim 5-6 yaslarinda bi kiz 2-3 yasalrindaki kardesini bindirmis suruyo.
esime dedimki arabayi su cocuklar almis dedim.tam akarsimdada yerde oturan anneleri var.bana dedki araba sizinmi bende evet dedim.bana diyoki VERIYIM MI

BENDE zahmet olmazsa verin dedim.kadin bana bi afra tafra yapiyo gorseniz sanki onun olan biseyi zorla almisim gibi .onun haricinde bi aciklama bile yok yani insan bi derki kusura bakmayin cocuk cok istedi vs yok.
sonra bende uzuldum acaba dedim durumlari yokmu filan derken megerse kadinin saray yavriusu gibi bi evi var
neyse cok uzattim.ama bizde boylee ornek cok cvalla