cok icime oturdu

Bizim evin hemen 100m kadar ilerinde bir park var genelde çok kalabalık olur salıncaklar hiç boş kalmaz oğlum 1 yaşında salıncakta sallanmayı cak sever gün içerisinde bi kaç kez parka götürüm. ordaki sallanan çocukların Anne veya babaları olsun nezaketen izin alırım oğlumu salıncakta sallamak için ve herzaman tebessüm ederek kabul ederler tanımadığım insanlar sonuçta red de edebilirler buna alınmam. Bence çevreyle ve insanların kişilikleriyle alakalı bir durum herkesin başına gelebilecek bir olay bence çok takmayın kafanıza..

dogru diyosun canima ama beni uzen o kizin inip eve giderken bir anda oglumu itip kendisi binmesi.sanki kendi mali.buralilar hep boyle bi ornek veriyim.

biz apartamnda otruyoruz oglumun bebek arabasinida iceeri almiyorum cunku ikisini birden indirip cikaramiyorum.neyse bigun esim ben oglum disarik cikicakdik .baktim araba yerinde yok bi tanede 5 yaslarinda bi cocuk var osuruyo oglumun arabasini acaba dedxim o mu aldi baktim cocuk orda almamais. sonra baktim 5-6 yaslarinda bi kiz 2-3 yasalrindaki kardesini bindirmis suruyo.

esime dedimki arabayi su cocuklar almis dedim.tam akarsimdada yerde oturan anneleri var.bana dedki araba sizinmi bende evet dedim.bana diyoki VERIYIM MI:53:

BENDE zahmet olmazsa verin dedim.kadin bana bi afra tafra yapiyo gorseniz sanki onun olan biseyi zorla almisim gibi .onun haricinde bi aciklama bile yok yani insan bi derki kusura bakmayin cocuk cok istedi vs yok.

sonra bende uzuldum acaba dedim durumlari yokmu filan derken megerse kadinin saray yavriusu gibi bi evi var
neyse cok uzattim.ama bizde boylee ornek cok cvalla

cocuklar arasın da boyle ufak tefek seylere uzulup takılmayın .
o kız da daha cocuk,aklı ermez .cocugunuzu ıtmıstır.adı ustun de cocuk bunlar .
ama kızın babası konusun da tepkınız de cok haklısınız .
adamın yaptıgı resmen bencıllık .kendı kızı bır baska cocuk salıncaga bınerken ıtıyor ,
ama babası mudehale de bulunmadıgı gıbı kızının salıncaga bınmesıne ızın verıyor .
cok yanlıs .cocuguna orada mudehale etmelıydı .her ıstedıgı olmamalı .
"sen bındın sımdı o cocuk bınsın" dıye guzelce cocugu uyarmalıydı .
boyle durumlar da mudehalede bulunmassa o cocuk ılerı de cok sımarık
bırey olabılır .

canim zaten bende babasina kiziyoruum bugun o baba kiziyla ovuncek ama yarin kimbilir nolcak.21 aylik couk kim olsa herseyi alir elinden iteryani gucu yetmzki oglumun.

Bence en azından bir kere de olsa güzel bir dille uyarman gerekirdi.
Tabiki böyle birşey yüzünden gerilmeye değmez ama yinede insan sinir oluyor anlıyorum seni
Bu arada yurt dışı derken hangi ülke burası çok merak ettim?

evet canim elbetteki sinir oluyo insan o kiz kimki benim oglumu itiyo babasi kim ki kizi boyle yaprken guluyo kendini ne saniyosa terbiyesiz.

yurt disi derken yurt disi isde soylemek isteyiorum pek bilinen bi ulke degil zaten ama berbat bi ulke nerden dustuk diyorum bazen.

azusena maşallah ben senın oğluna bayıldımm :53::nazar:
ne yakışıklı öylee :nazar:

malesef bazı ınsanlar düşüncesız olabılıyor, sıkma canını
o kız küçük yaptığının yanlış olduğunu bılemez
ama en azından babası bı pardon deseydı özür dıleseydı :19:

saol canim oglum adina tesekkur ediyorum.evet canim hic degilse deseydiki in kizim bebek binsin deseydi kizda inmeseydi bile zaten hic sinirlenmicekdim adama en azinda 1 kerede olsa dedi diye.ama dusuncesiz isde naparsan yap

saol canim oglum adina tesekkur ediyorum.evet canim hic degilse deseydiki in kizim bebek binsin deseydi kizda inmeseydi bile zaten hic sinirlenmicekdim adama en azinda 1 kerede olsa dedi diye.ama dusuncesiz isde naparsan yap

boşver canım ya sınırlendığıne değmez bıle
sen oğlunu öp benım ıçın :nazar::1:

Anne yüreği işte hiç toz kondururmu yavrusuna.. Annelik Rabbim en büyük lutfu biz kadınlara çok şanslıyız..

canım benim ya benim yeğenimde 21 aylık o da cok sever parka gitmeyi bebeğin üzüldü diye üzülmüşün kıyamam ben ona ya tam sevimli zamanları bıcır bıcır . cok takma kafana böyle seyleri ayrıca :)

boşver canım ya sınırlendığıne değmez bıle
sen oğlunu öp benım ıçın :nazar::1:

tamam canim optum .oda seni optu :D

canım benim ya benim yeğenimde 21 aylık o da cok sever parka gitmeyi bebeğin üzüldü diye üzülmüşün kıyamam ben ona ya tam sevimli zamanları bıcır bıcır . cok takma kafana böyle seyleri ayrıca :)

dogru diyosun cnm takamamk lazim ama naparsin boyle olaylarala cok karsilasiyorum burda malesfe herkez kendini bisey saniyo.

bu ne ki canım ben daha kötüsünü yaşadım parkta kocaman çocuk kayacağın tepesinden o zaman 3-4 yaşlarında olan kızımı itekledi kızım kumların üstüne düştü Allahtan birşey olmadı ama orda iki yetişkin kadın çocuğun yanındaydı ne gelip birşey oldu mu diye sordular ne özür dilediler zaten çocukla hiç ilgilenmiyorlardı ben insan bir özür diler dedim sert çıktım bana ters ters cevap verdiler bir üste çıktılar:23:hala aklıma geldikçe sinir oluyorum maalesef bu dünyada dengesiz insan çok:19:senin yaşadığın yine sıradan bir olay çok takılma

Back
X