• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok ikilemdeyim

Evet insta daha mantıklı :)
Doğru diyosun havalanıyorlar ama kizumuzunda kanı kayniyy :-)
İnstası yoksa evlenen çiftin duvarına veya fotoğraflarına mutluluklar canlar :) falan yazsın sığır değilse görür ekler yani :KK53:
Duvarına yazmakta olmaz çok absürd olur ya çocuğu ekleyeceğim ya da dayıyı ekleyip fotoları beğenecegim :))

Ama instagramı yook :KK43: bayağı baktım bulamadım. Yani şımaradabilir. Ben konuşmak istiyorum eklesem illa ki mesaj atacak değil ama ben bir adım daha atamam konuşmak için :KK43:

bak cevabı migim vermiş ;)
Evet insta daha mantıklı :)
Doğru diyosun havalanıyorlar ama kizumuzunda kanı kayniyy :-)
İnstası yoksa evlenen çiftin duvarına veya fotoğraflarına mutluluklar canlar :) falan yazsın sığır değilse görür ekler yani :KK53:

Birde şu var iyice stalklamadığın birini ekleme ya . Her an sevgilisi filan çıkabilir yani .
Horon teperken bile tatlı olur mu bi insan uiyy gadasını aldığım de :p

Kayseri Giresun karıştır hahahha :D :D

bak cevabı migim vermiş :KK66:

Birde şu var iyice stalklamadığın birini ekleme ya . Her an sevgilisi filan çıkabilir yani .

Kayseri Giresun karıştır hahahha :KK70: :KK70:
Heheh kafası karışır çocuğun ilgisini çeker :KK53:
Niye absürd olsun gı mutluluk dileyecen çocuk kimler beğenmiş bakmazsa görürsün anyayı konyayı :D

bak cevabı migim vermiş :KK66:

Kayseri Giresun karıştır hahahha :KK70: :KK70:

Sevgilisi yok kesinlikle biliyorum kınaya giderken lafı geçti sordular var mı biri diye o da yok hayır dedi :)

Heheh kafası karışır çocuğun ilgisini çeker :KK53:
Niye absürd olsun gı mutluluk dileyecen çocuk kimler beğenmiş bakmazsa görürsün anyayı konyayı :KK70:
Yok gıı çocuk fotoğraf atmış dayının duvarında gözüküyor cocugun fotoyu beğenmiş olcam yani :))

Dayıyı ekle fotoğrafı beğen evli çiftlerin duvarına güzel mesaj bırak dayıya da cuma mesajı yaz güzelinden :D :D :D Artık seni fark etmezse şanssızsın :D Ama en güzeli düğün fotoğraflarını beklemek bence ;) O fotoğraflarda şeş kaza aynı kareyi yakladıysanız kuzeninin ikinizi etiketleyerek paylaşır belki :lülülü::sus:

Dayıyı ekle fotoğrafı beğen evli çiftlerin duvarına güzel mesaj bırak dayıya da cuma mesajı yaz güzelinden :KK70: :KK70: :KK70: Artık seni fark etmezse şanssızsın :KK70: Ama en güzeli düğün fotoğraflarını beklemek bence :KK66: O fotoğraflarda şeş kaza aynı kareyi yakladıysanız kuzeninin ikinizi etiketleyerek paylaşır belki :lülülü::sus:

Hadi bakalım başlıyorum o zaman beğenmeye hahaha :))
Kova sandım.
Boğalar genelde şıpsevdi olmazlar aslında.
Yükselenin farklıysa demek :)

Yükselenimde boğa :)) çoğu özelliğini taşıyorum aslında ama şu şıpsevdilik beni bitirdi :)

Ben bu konularda erkeğin adım atması taraftarıyım. Madem seni bulabilecek ulaşabilir durumdasın o eklesin o yazsın çünkü ortada akrabalar falan da var ne olur ne olmaz yarın bir gün bir şey olur aranızda kavga gürültü gibi olay sana patlar zaten o istemişti der çıkar işin içinden. Ortak arkadaşınız yok mu facede ? Onunla çekilmiş fotoğrafını falan beğenseniz ya da bir daha aynı ortama girerseniz yine bak :) belki işareti anlar da sana ulaşır

Ben bu konularda erkeğin adım atması taraftarıyım. Madem seni bulabilecek ulaşabilir durumdasın o eklesin o yazsın çünkü ortada akrabalar falan da var ne olur ne olmaz yarın bir gün bir şey olur aranızda kavga gürültü gibi olay sana patlar zaten o istemişti der çıkar işin içinden. Ortak arkadaşınız yok mu facede ? Onunla çekilmiş fotoğrafını falan beğenseniz ya da bir daha aynı ortama girerseniz yine bak :) belki işareti anlar da sana ulaşır
Beni de akrabalık işleri korkutuyor yoksa çoktan eklemiştim :)) ortak arkadaşımız yok maalesef ki ama işte dayıyı ekleyip oradan o çocugun yükledigi fotografı beğenebilirim ki en mantıklısı o sanırım halen cesaret edip yapamadım ama :)

Toplu fotoğraflarda onunla olan fotoğrafları beğen zarflaş önce. Görürse o eklesin.
Ama çok istiyosan da ekle amaaann bi daha mı gelcez dünyaya, en fazla kuzeninden tatava yersin:KK45::21:

Bende eşimle benzer biyerde tanıştım.fbdan eklemedik birbirimizi. Ama ortak arkadaş olduğu için oraya yaptığım bi fotoğraf altı yoruma oda yorum atmıştı öyle olmuştu. Ortak arkadaşınız var illaki yakınından birini ekle yoksa da. O kişinin duvarında tanışabilirsiniz:)

Dün amcamın eşi yani yengemin erkek kardeşinin düğününe gittik. Amcamlarlada bayağı yakınız amcamın oğlu benle yaşıt 19 yaşında. Dayısıda dayım sayılır. Düğünde damadın arkadaşı vardı çok beğendim. Ki bakıştıkta. Bayağı heyecanlı anlardı:) horon teperken bile bakıştık hahah :) ben hep içimde kalacagıma elimde patlasından yanayım, belki de yaşımdan ötürü ama. Çocuğun fb adresini buldum ama sizce eklemeli miyim? Yaşıda büyük 26 yaşında. Aslında eklememeliyim ama düşünmeden edemiyorum konuşsak falan :KK43: hep böyle antin kuntin işler beni buluyor yaaa ya da ben buluyorum :KK43: eklersem ve eğer ben bakışmaları yanlış anlarsam çok ayıp olur damada.. Adımı bilmiyor eminim ama soyadımı kesinlikle biliyordur. Bulabilir mi bilmiyorum ama ben çok konuşmak, sohbet etmek istiyorum o kadar etkilendim ki. Kuzenimde erkek söylersem bana kesinlikle kızacaktır. Bir fikir verin??!
yaşının heyecanını anlıyorum ama böyle şeylere girme.Hem de ortada akraba tanıdıklar var.Kızların bu girişimleri de zaten erkek için itici oluyor.Kabul etse bile 1-0 mağlup başlıyorsun.

Back
X