• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok ilgi cok sevgi midir?

Alakasi yok.
Bana gore gercekten seven bir adam, vicik viciklarla degil sana sahip cikan bir adamdir. Ailene ve sana verdigi degere bakicaksin gerisi yalan.
Ask guzeldir ama sevgi bambaskadir.

Hiç alakası yok.
Çok sevip, ilgisini gösteremeyen de var.
Hiç sevmeyip, çok ilgili olan da var.

Demin bir arkadadin konusunda aklima geldi bu soru.
Sizce cok ilgili bir insan cok mu seviyordur?

ben hep cok ilgilenen cok seviyordur sanıyordum ama yanılmışım kesnlkle cok ilgi cok sevgi demek degilmiş..ben hep konuslm 24 saat isterdim aklmca ilgi bu ya:6: sık konusma tez ayrılgıı getirr şimdi kesnlkle bunun kanaatndeyim

ben hep cok ilgilenen cok seviyordur sanıyordum ama yanılmışım kesnlkle cok ilgi cok sevgi demek degilmiş..ben hep konuslm 24 saat isterdim aklmca ilgi bu ya:6: sık konusma tez ayrılgıı getirr şimdi kesnlkle bunun kanaatndeyim

Hem oyle hem de erkekler bence sevdikleri degilde elinden kacirmak istemedikleri kadina ilgili oluyorlar. Elde edince de tabi ki hemen ilgi bitiveriyor.
Cok ilgi cok sevgi degilmis bende ogrendim. Onemli olan her ne olursa olsun senin yaninda mi, seni kacan kovalanir gibi bir girdaba sokmuyorsa bence seviyordur.

Back
X