Gebeliğe Hazırlık Cok ilginc birsey oldu :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.577
504
323
Merhabalar

Benim 1 şubatta regl olmam gerekiyordu ancak olmadım 3 ünde gebelik testi yaptım tek çizgi. Dun lavaboda iken 2 defa çok şiddetli hapsirdim ve peçeteye pembe renkli kanama geldi regl gibi değildi ama damla damla şeklinde de değildi, sonra bir daha hiç gelmedi dun sabahtan , simdi normal akinti var renksiz. Acaba hamileydim de birsey mi oldu yoksa regl mi bilemedim çok şiddetli hapşırmam sonucu oldu
Sizce ne olabilir

Merhabalar

Benim 1 şubatta regl olmam gerekiyordu ancak olmadım 3 ünde gebelik testi yaptım tek çizgi. Dun lavaboda iken 2 defa çok şiddetli hapsirdim ve peçeteye pembe renkli kanama geldi regl gibi değildi ama damla damla şeklinde de değildi, sonra bir daha hiç gelmedi dun sabahtan , simdi normal akinti var renksiz. Acaba hamileydim de birsey mi oldu yoksa regl mi bilemedim çok şiddetli hapşırmam sonucu oldu
Sizce ne olabilir
Herşey olabilir kan testi yaptir en iyisi

Test yapsam cumartesi yapabilirim ancak. Bir de gidiyorum hep acabalarla negatif çıkıyor hep bu yoklukta o teste para veriyorum valla yaptırsam ayrı dert yapmasam ayrı dert , yumurtlama 18 aralık çatlama 19 unda olmustu

Aile hekimliğinde kan testi yaptırabilirsin daha kesin sonuç alırsın

Aslında bu kadar sure gecikme ile idrarda belli olur diye düşünüyorum tabi hamile isem, değilsem de bir gün kanama oldu pembe renkli bir daha gelmedi aralıkta kimyasal gebelik geçirmiştim ondan kaynaklı olabilir mi inanılmaz stres içindeyim

Back
X