Çok ilginç ve korkutucu geldi bu durum bana.

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
Erkek arkadaşımın annesi, kızına git küveti cifle demiş. O sırada gitmiş başka işleri halletmiş. Bir süre sonra banyoya gidip bakmış küvetin içinde top haline getirilmiş bi bez bulmuş. Kızım neden böyle yapıyorsun diye söylenmiş. Almış bezi açmış içi kan revan. Seslenmiş çağırmış kızını. Kızı hiç bir yerinin kanamadığını söylemiş. Annesi yıkamış bezi küvetin kenarına koymuş. Bez, daha kadın banyodan çıkmadan yine kan içinde kalmış. Kadın alıp yeniden yıkamış bu kez küvetin içine sermiş. O sırada kızı da yanındaymış. Bi bakmışlar bez nokta nokta kan olmaya başlayıp tekrar kan revan içinde kalmış. Korkuyla yıkayıp atmışlar kendilerini dışarı. Döndüklerinde bi şey olmamış beze.
İlk dinlediğim anda o kadar korktum ki. Gece vaktiydi bide. Sizce ne olabilir ?
Acaba dedim kızı farkettirmeden şaka amacıyla falan mı yaptı ama erkek arkadaşım öyle bir şey yapmayacağını onunda çok korktuğunu söyledi. Israrla kendimi korkutmamak için kızı yapmıştır diyorum ama anneside salak değil ya gözünün önünce yapsa böyle bi şey, görmeyecek mi ? Üstelik iki kez üst üste..
Sizin yorumunuz nedir konuyla ilgili ?

erkek arkadaşın sana şaka yapmış olmasın, böyle şeylere ilgin varsa, şaka yapmış olabilir, kardeşiyle tanışıyorsan bi ağzını ara bence

X