Çok ilgisiz ...

qldn

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
512
84
318
ahh ah cok dertliyim bu konuda..ve ne yapacağımı hiç ama hiç bilmiyorum..1,5 yıldır beraberiz..ilk basta cok kostu pesmden yani kendini kabul ettrmek için sürekli konusurdu anlatrdı falan..ama simdi yok..hiç bişey yok..cok ilgisiz..nasıl bi ilgisizlik olduğunu kendime bile acıklayamıyorum yani somut seyler söyleyemiyorum söyle olduğu için ilgisizsin diyemiyorum..ama ilgisiz bunu biliyorum..okul varken okulun yoğunluğundan ilgilenemiyorum diyodu..simdi tatil calısıyo işten dolayı diyo..tamam haklı calısırken cok yoruluyo gercekten ama e ne zaman bnmle ilgilenicek bu cocuk ? yok okul var yok iş var..soruyor bana ne gibi bi ilgi bekliyosun hangi konularda ilgisizim diyor..ama cevaplayamıyorum cünkü bende bilmiyoırum..tek bildiğim ilgisiz olusu..seviyor biliyorum o yüzden ayrılık falan düşünmüyorum..ama pesinden kosmak istemiyorum artık o ilgilensin o kossun istiyorum..ama hangi konuda ne yapacağımı bilmiyorum :(:43::43::50: banada yardım edin lütfen :(

olur oyle arada. is, okul, aile bize de oluyo bazen. ilgilenmiyosun diye dirdir etme. guzel bi plan yap. beraber biseyler yapin. iyi vakit gecirin. boyle oldugumuz zamanlari ozledim dersin. o zaman somut olarak gostermis de olursun ne istedigini. ilgilenmiyosun dediginde hakkaten ne gibi bi ilgi gosterebilir ki. zaten uzun iliskide gorusmeler rutine bagliyo. gun icinde arayip sormasi ona yeterli geliyo. ekstra bisey dusunmuyo. simdi calisiyosa o dusunemiyodur. sen dusun biseyler yap yine araniz isinsin.

olur oyle arada. is, okul, aile bize de oluyo bazen. ilgilenmiyosun diye dirdir etme. guzel bi plan yap. beraber biseyler yapin. iyi vakit gecirin. boyle oldugumuz zamanlari ozledim dersin. o zaman somut olarak gostermis de olursun ne istedigini. ilgilenmiyosun dediginde hakkaten ne gibi bi ilgi gosterebilir ki. zaten uzun iliskide gorusmeler rutine bagliyo. gun icinde arayip sormasi ona yeterli geliyo. ekstra bisey dusunmuyo. simdi calisiyosa o dusunemiyodur. sen dusun biseyler yap yine araniz isinsin.

bugüne kadar 2 kez söyledim zaten ilgilenmiyosun diye bi dahada demedim demeyide düşünmüyorum aynı cünkü hersey..ve o sürekli ilgisiz yani tamm eskisi kadar ilgi istemiyorum ama düşünmüyo beni hiç bos kaldığında..ya okul ya iş..arkadaslarına daha cok kafa patlatıyo.. ilgi dediğimde hediye anlıyo heralde baslarda her bulusmamızda gül alırdı falan..öyle bişey istiyorum sanıyo heralde.onuda her zaman yapamaz yani hergün hediyemi alsın onu istemiyorum zaten sıkılırım ama o öyle zannediyor heralde.azcık beni düşünse cok küçük seylerle mutlu olabileceğimi biliyo ama oda hep büyük düşünüyo oda her zaman her zaman olmuyo..bu konuda sessiz sessiz anlasamıyoruz :(

Son düzenleme:
ne demek :34:
biz de yasiyoruz boyle seyler. ben ya kendimi geri cekip aramiyorum sormuyorum o da iyice ozlemis oluyo kiymetimi anliyo kendi kendine hatasini anliyo ya da dedigim gibi yapiorum. ama onun yogun bi donemden gectigi zamanlar ilkini yapmak iyice can skici oluyo. ya yorgun oluyo ya kafasi mesgul oluyo ben de ustune dirdir edince daha cok uzaklasiyo. sen de ona gore bi stratejiyle git. o yuzden yikici degil yapici olmak daha cok ise yariyo. ben bi de arayip benle ilgilen! diye simariyorum ama o herkeste ayni etkiyi yapar mi bilmem:1:

ne demek :34:
biz de yasiyoruz boyle seyler. ben ya kendimi geri cekip aramiyorum sormuyorum o da iyice ozlemis oluyo kiymetimi anliyo kendi kendine hatasini anliyo ya da dedigim gibi yapiorum. ama onun yogun bi donemden gectigi zamanlar ilkini yapmak iyice can skici oluyo. ya yorgun oluyo ya kafasi mesgul oluyo ben de ustune dirdir edince daha cok uzaklasiyo. sen de ona gore bi stratejiyle git. o yuzden yikici degil yapici olmak daha cok ise yariyo. ben bi de arayip benle ilgilen! diye simariyorum ama o herkeste ayni etkiyi yapar mi bilmem:1:

bendede işe yarıyo bu evet :) onun gercekten yoğun olduğu zamanları bilirim anlarım yani o zamanlardakini sorun etmiyorum dediğin gibi ben ilgileniyorum ama normal zamanda benim için özel seyler düşünme ihtiyacı hissetmiyo sanırım.. biraz odunluk var ben söylediğimdede hediye istediğimi anlıyo diye düşünüyorum sence bu hediye konusuna konu acıldığı zaman acıklık getirmelimiyim ?

bence bana acikladigin gibi aciklayabilirsin. mesela diyomus ya nasil bi ilgi bekliyosun benden diye. tam o an diyebilirsin. cok buyuk seyler bekledigimi dusunuyosun sanirim ama oyle degil. beni dusundugunu belli edicek ufacik bi hareket bekliyorum senden. kocaman hediyeler suprizler bekledigim yok. falan bunun gibi biseyler diyip aciklayabilirsin.

evet öyle anlatmalıyım yoksa kendi kendime cözebilceğim bişey değil

Back
X