çok ısrar edenlerle nasil basediyorsunuz

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
kızlar başlıktan da anlaşılacağı üzere ısrara hic gelemiyorum ve pes ediyorum.iki örnekle anlatayım.isyerinde bahçeye çıktım telefonum sarzda idi sabah sabah kim arayacak dedim almadım.zaten 5 dk lığına çıkmıştım.farkinda olmadan sohbete daldım bir hocamız geldi hanzade telfonun çalıyordu dedi.aaa dedim ayaklandim adam önüme gec ti boşver kapandı zaten arayan gene arar gitme falan yok hocam olurmu bi bakayım dedim adam yok hayi r kalkma gitmeyeceksin arayan yine arasin sohbet bölme falan dedi.hocam arayan belki müdürdür evdendir önemlidir alıp geleyim yok gitme dedi.neyse çok ısrar edince kaldım gelemiyorum ısrara.adam gitti arkadaşlar ben bi telefon alıp geleyim dedim.gittim ki ne gideyim bir sürü çağrı.mudur amir hep aramis.arkadaslar aramış mesaj atmış acil büroya cok seni arıyorlar diye çok sinirlendim.o adamın ilk yapisi degil.daha sonra arabayla gideceğin yere bırakayım diye ısrar etti.yok hocam yakın zaten kapıyı açmaya değemez dedim.yok binbir ısrar yapıştı yine kene gibi lanet çıksın dedim bindim.basimi kaldırdım ki ex sevgili karşımda.gormesini asla istemezdim o arabaya bindigimi.karar aldim ne olursa olsun kim olursa olsun artik direneceğim.kurumumuz siteyi yeniliyor herkesten resim istediler.bende iki resim belirleyip arkadaşlarıma sordum.hepsi benim beğendiğim şuh baktığım resmi secti.goturdum bende o resmi işletmene.kadin benden büyük ve saydığım bir abla.ne yaptımsa benim istediğim resim koyulmadi o sayfaya.abla herkes bunu begendi bende bunu istiyorum bu olacak diye 10 dk direndim kadin hayır öteki daha güzel o daha cok gider siteye arkadaşların sana dusmanlik etmiş dedi durdu.sonuc hic istemediğim bir foto değişmemek üzere siteye eklendi.kizlar siz nasil hayi r diyorsunuz bi banada öğretim nolur

Önemsiz bulduğum bazı konularda tamam demişliğim vardır ama benim kırmızı çizgimse ve asla istemiyorsam kalp kırmaya kadar gider. Sonrasında da mesafe koyarım. Sevmiyorum kene gibi yapışan insanları.

Bu adamın işgüzar olduğunu düşündüm anlattıklarından. Kimin aradığını da görmüştür telefonda. Önemli olduğunu fark edip “boşver “ demiş. Bu kanıya 2. örneğin olan ex sevgiliyi okuyunca vardım. Yazının kalanını ise yorumum bitince okuyacağım, muhtemelen fikrim değişmeyecektir. Bak hemen önyargılı yaklaşmadım. Ama adam belli sağlam değil.

Bunun dışındaki ısrarcıları umursamam pek.

Arkamdan eşek gibi anırsa da dönüp bakmam, işime bakarım.
Devamını okudum. Kadın için bişey diyemeyeceğim. Şuh baktığın resim daha güzelmiş falan ama kurumun resmiyetine ne kadar uygun ya da değil bilemeyiz. Ama bi şekilde senin istediğin olmamış. Anladığım şu; insanlara çok fazla açıklama yapıuorsun. “Benim resmim bu olacak” deyip başka seçenek vermemeliydin.

Son düzenleme:
Ay bi hacker arkadaş edinir o kadının da bi yerde resmi varsa onu kaldirtir.yerine recep ivedik in babanesinin resmini koydururdum.şahane bi intikam olurdu.hem senle ilgisi olduğunu nereden bilecekler durumun.israri ile boyun eğdirdikleri icin

Bunlar sanki israr degil de bi cesit zorbalik gibi geldi bana telefon olayinda asla dinlemez gider alirdim israr beni bunaltir ama sizin istediginiz resim konulmaliydi israr sacma
çok direndim hemde cok ama yok yine pes eden ben oldum.

tersliyorum gerekirse. Ben böyleyim, bunun kararı bana ait sen ne karışırsın diyorum. Mesela diyet yaparken teyzeme misafirliğe gitmişsek çok zorlar illa şunu ye bunu ye bunu sana yaptım falan diye. üstüne vazife olmayan işlere karışıyorlarsa sana ne kocam mısın anam mısın de geç.

Bu adamın işgüzar olduğunu düşündüm anlattıklarından. Kimin aradığını da görmüştür telefonda. Önemli olduğunu fark edip “boşver “ demiş. Bu kanıya 2. örneğin olan ex sevgiliyi okuyunca vardım. Yazının kalanını ise yorumum bitince okuyacağım, muhtemelen fikrim değişmeyecektir. Bak hemen önyargılı yaklaşmadım. Ama adam belli sağlam değil.

Bunun dışındaki ısrarcıları umursamam pek.

Arkamdan eşek gibi anırsa da dönüp bakmam, işime bakarım.
Devamını okudum. Kadın için bişey diyemeyeceğim. Şuh baktığın resim daha güzelmiş falan ama kurumun resmiyetine ne kadar uygun ya da değil bilemeyiz. Ama bi şekilde senin istediğin olmamış. Anladığım şu; insanlara çok fazla açıklama yapıuorsun. “Benim resmim bu olacak” deyip başka seçenek vermemeliydin.
kurumun resmiyetine giderdi.millet hamakta uzandığı resmini attirmis.ablacim ben bunu istiyorum bu olacak dedim ama anlatamadım.annemde cok ısrarcıdır.mesela babam tabağını bitirdi bir kaşık daha koy dedi annem resmen bitane daha bi tane da yalvarir şekilde ısrar edip tabağı doldurdu babamda tabağı fırlattı.cok tembihliyoruz uyarıyoruz yok kadin anlamiyor.gelen misafir yeter artik daha içemeyecegim cay diyor ama annem ısrarla 5 bardak daha dolduruyor.duzelmiyor.tahammulum kalmadı artik ya

kurumun resmiyetine giderdi.millet hamakta uzandığı resmini attirmis.ablacim ben bunu istiyorum bu olacak dedim ama anlatamadım.annemde cok ısrarcıdır.mesela babam tabağını bitirdi bir kaşık daha koy dedi annem resmen bitane daha bi tane da yalvarir şekilde ısrar edip tabağı doldurdu babamda tabağı fırlattı.cok tembihliyoruz uyarıyoruz yok kadin anlamiyor.gelen misafir yeter artik daha içemeyecegim cay diyor ama annem ısrarla 5 bardak daha dolduruyor.duzelmiyor.tahammulum kalmadı artik ya
Kurumda “ablacım” diye mi hitap ediyorsunuz?

Maalesef bende aynı dertten muzdaribim
Son bi iki kere hayır dedim güç bela
Mesela işyerinde
Ne deseler tamam diyorum
Sıkıldım kendimden
Çok aptalım
Israr ediyorlar bide alışmışlar hep evet dememe
Ölümüne ısrar
Son bi iki hayır dedim yaa
Bu sefer de ay nie gelmedin die sorup duruyorlar
Aslında üç beş yapsak ona da alışırlar
Sanki onlar için yaşıyorum
Benim keyfin kardeşim
İşyerşnde muhtaç olurum die de öyle aslında daha çok ama artık göze aldım
Fınısh

nasil yani nasil hayir diyorsunuz, hayır diyosam hayır olur yani, hayır dedigim sey evet olursa hayırdır derim yani olay cikaririm.:KK59:

karşımda ki hadsiz üstüne vazife olmayan şeylere karışan arsız biri oldumu istersen carla hakaret et bağır çağır değişen bisey olmaz

Maalesef bende aynı dertten muzdaribim
Son bi iki kere hayır dedim güç bela
Mesela işyerinde
Ne deseler tamam diyorum
Sıkıldım kendimden
Çok aptalım
Israr ediyorlar bide alışmışlar hep evet dememe
Ölümüne ısrar
Son bi iki hayır dedim yaa
Bu sefer de ay nie gelmedin die sorup duruyorlar
Aslında üç beş yapsak ona da alışırlar
Sanki onlar için yaşıyorum
Benim keyfin kardeşim
İşyerşnde muhtaç olurum die de öyle aslında daha çok ama artık göze aldım
Fınısh
karar aldim isterse karşımdaki darılsın yoksa yok.ama resmen inatlasiyorlar ya

karşımda ki hadsiz üstüne vazife olmayan şeylere karışan arsız biri oldumu istersen carla hakaret et bağır çağır değişen bisey olmaz
Bayana kızmışsınız ama aslında kilit noktaya değinmiş. Buraya nasıl ne yaparım diye sorduğunuz için size yanlisi gostermeye calismis. Ablacım diyerek resmiyetten uzaklasirsiniz karşınızdaki de sizi kardeş edasıyla fotoğrafınıza yorum yapma gereği duyar. X hanım, fotoğrafı getirdim siz koyarsınız masanıza bırakıyorum dediginizde ısrar kıyametle karsilasmayacaginiza emin olabilirsiniz.

Iyide niye 2 fotografla gittin ki? Kadina secim yapmasi icin sunmussun resmen. Direk fotografim bu deyip verecektin. Arabaya binme olayindaysa baktin cok israr ediyor, benim bir programim var oyuzden birazdan arkadaslarim burdan alacak siz gidin diyebilirdin. Ilk olayin icinse neden gidip almadin telefonunu anlamadim. Hicbirsey soylemene de gerek yok yani gidip alirdin.

Back
X