cok ısteyerek aldım ama gıyemıyorum

eldam

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
1.204
1.057
333
Ankara
Arkadaslar bı aralar şalvar modası vardı bende aldım bıtane cok sevıyorum ama onu gıyıp sokaga cıkmaya cesaret edemedım bır turlu nasıl tuhaf kacarmı acaba hıc bılmıyorum alıken buyuk bı hevesle aldım ustune nasıl bı sey gıyılır bıraz fıkır versenız gıyenler varsa

Uygun renkte askili tisort giy boynuna da uzun bir kolye tak, veya esarp sar

Ben modayken de tuhaf buldum o şalvaRları, ama herkesin zevki bir değil ki. Sen kendine yakıştırıyorsan, giymek istiyorsan hiç düşünmeden giy bence. Eminim çok beğenenlerde vardır.

Düşünüyorumda, sade bir şalvarsa, hani şöyle otantik, renkli, desenli kıyafetler satan dükkanlar var ya, öyle salaş bir üst alsan yakışır sanki, değil mi?

$1212.webp $2013 _salvar_pantolon_modelleri_18-f6.webp $en_guzel_bayan_salvar_modelleri_2011.webp $1212.webp $2013 _salvar_pantolon_modelleri_18-f6.webp $en_guzel_bayan_salvar_modelleri_2011.webp

Salvarin nasil birseyse google gorsellerden salvar modasi yazip kendine uygun bir kombin bakabilirsin

Arkadaslar bı aralar şalvar modası vardı bende aldım bıtane cok sevıyorum ama onu gıyıp sokaga cıkmaya cesaret edemedım bır turlu nasıl tuhaf kacarmı acaba hıc bılmıyorum alıken buyuk bı hevesle aldım ustune nasıl bı sey gıyılır bıraz fıkır versenız gıyenler varsa

ben hıc sevmıyorum onlarıııııı... :( ama sana tavsiyem sar ve tek renk bir body ve otantık takılar..

Benimde hevesim var kız onu giymeye hemde gördüm taslı maslı ama iste cesaret edemiyorum bende bir de müstakbel kaynana adayıda aynı mahallede olunca komsular falan ters birsey der diye korkuyorum:9:

canım daha once arattım fıkır almak ıcın ama cesaret edemedım gıymeye daha su bastakı yesıl tarzında ama benımkı desenlı duz arkası sporcu badysı gıbı badym var onla denedım guzel oldu ama bakayım cesaret edecekmıyım

Benimde hevesim var kız onu giymeye hemde gördüm taslı maslı ama iste cesaret edemiyorum bende bir de müstakbel kaynana adayıda aynı mahallede olunca komsular falan ters birsey der diye korkuyorum:9:

aslında sımdıye kadar gordugum gıyenlere yakısmıstı bana yakısacakmı dıye tereddut edıyorum emınım yakısmaaaaaazz mıllet guler

Back
X