Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamdolsun ki hiç bir sıkıntım yok. Tüm sonuçların temiz. Esiminde öyle. Ama çok istememize rağmen 2 senedir olmuyor evladımız. Bu ay hsg çektirdim onun sonuclari da temiz . Hsg den sonra hamile kalma durumu artabiliyormus. Yine çok hevesliyim ama bakalım . Hem heves hem korku ..Amin cümlemize..
Bi sıkıntınz varmı gebelik açısndan? tedavi mi görüyorsunuz?
Hamdolsun ki hiç bir sıkıntım yok. Tüm sonuçların temiz. Esiminde öyle. Ama çok istememize rağmen 2 senedir olmuyor evladımız. Bu ay hsg çektirdim onun sonuclari da temiz . Hsg den sonra hamile kalma durumu artabiliyormus. Yine çok hevesliyim ama bakalım . Hem heves hem korku ..
Bence de canım kesinlikle cektir. İçin rahat olur hem.Aynen bende öyle iki yıldr evliyim eşim ve benim test sonuçlarımz temiz hamdolsun..
Bitek hsg kaldı onuda şimdiye kadar dr.lar istemedi benden ama ilk fırsatta yaptrmak istiyorum
Hoşgeldin canım benim. Senin ne zamandir olmuyor.Bende geldim benide alin araniza
Benimki sizlere gore biraz daha sıkıntılı bi surec 10 yil oldu 2 tup bebek 1 aşılama var negatif malesef 3.uncu tup bebek icin ugrasiyorum ama malesef umutlarim tukeniyor giderek erken over yetmezligi yumurta olusmuyorHoşgeldin canım benim. Senin ne zamandir olmuyor.![]()
Allahim.hepimizin yardimci olsunSivilceler asiri sinirrr de cabası yani.
Amiin .inanın her ay sanki hamileymisim gibi hissediyorum. Kendi kendime o psikolojiye giriyorum . Yok midem bulanıyor yok başım dönüyor yok o yok bu .. Ama sonuç hep aynı .. Ama biliyorum ki vardır Rabbimin bir bildiği. Annemin bir lafı var olupta hayırsız olsa yada sağlıksız diye. O yuzden hayırlı zamanda sağlıklı evlat işte diye. Umuyorum ki Rabbim hepimize hayirlizamanda sağlıklı evlatlar nasip edecek..Allahim.hepimizin yardimci olsun
Rabbim şifa nasip etsin inşAllah..Beniiiimde polikistik over sebebiyle adetim olmuo kafayi yicemm.bir sene olmadigim olurdu bekarken.ne kadar zor ya
HosgeldNiz aslında pek hoş bir konu değil amaBnde geldim bu konuyu ben açmak istiyorum buraya görünce sevindim konunun açıldığına![]()
Hoş buldum canm haklisin çok hos değil ama bn acilms olmasina sevindm ..2 yıllık evliym canım evlendiğimzden beri dusunuyoruz bnm yok ama eşimin var 2 gebelik yaşadım biri dusuk biri kurtajla sonlandı kurtajin üzeriden 4 ay geçti 2 aydir tekrar dusunmeye basladk ama bn çok takıyorum..HosgeldNiz aslında pek hoş bir konu değil amasizin ne zamandır olmuyor? Ve umuyorum bir sagliksorununuz yoktur
Evet bende aşırı derecede takiyorum.Hoş buldum canm haklisin çok hos değil ama bn acilms olmasina sevindm ..2 yıllık evliym canım evlendiğimzden beri dusunuyoruz bnm yok ama eşimin var 2 gebelik yaşadım biri dusuk biri kurtajla sonlandı kurtajin üzeriden 4 ay geçti 2 aydir tekrar dusunmeye basladk ama bn çok takıyorum..
Aynen canım ilk hamilelige kadr hiç takmadm ama onu kaybedince başladı takıntı arkasından hemen istrdm uğraşlar falan filan yapmadığım bise kalmadı herall tam ramazanlikti dedm bu ay birsey yok bayramdn sonra aşılama yaptiralm ikinci hamilelik tkmasak olacak belki kurtajdan sonra yinr tkmadim ama geçen ay çok belirti yaşadım hatta evde karbonat testi yaptım ve ona göre pozitf olunca iyice umitlrndim sonra pufff adet geldi çok üzüldümEvet bende aşırı derecede takiyorum.belkide en büyük sıkıntımız bu. Hemde o kadar tanıyorum ki bu benim sorunummus gibi eşime adet oldum demeye bile utanır hale geldim.
Rabbim şifa nasip etsin size de. Arkadaşlar hem kendimiz hemde hepimize için dua edelim...