• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Ben de inofolic combi alacağım bu sefer. Ama doktor regl olmayı bekle sonra kullan dedi. 20 şase idi bir önceki
Regl ile başlayıp yumurtlama sonrası hafta da dahil içiyordum ben. Aslında araştırdığımda döllenmiş yumurtaya bile faydalı o sebeple içilmeye devam da edilebilir. Ama tasarruflu olsun denilirse bence yumurtlamadan sonra bir hafta daha kullanıp diğer regl dönemini beklemek şeklinde de olabilir.

İnşallah canım yani yok o yüzden değil bazısı diyor ki hani sperm kalitesi düşmesin günaşırı yapayım zaten hani 48 saate kadar sperm dayanabildiği için yumurtlama zamanı direkt yumurtayla buluşup gebe kalabilen çok fazla insan var o anlamda demiştim
Teşekkürler akşam tekrardan yaptığımda silik çıktı sabahkine göre hemen çatlamış ve normale dönmüş olabilir mi

Geçti bat
Bata ne kadar kaldı
Hep 31 gündü döngüm yani 7 Eylül ama .ben spirali çıkarınca en son 36 gün döngüde oldu reglim.
Yarın yapayım bida test geç döllenme diye şüpheleniyorum. Çünkü ovulasyon testimde pikti 23 ağustosta. Bilmiyorum ya inşallah hamileyimdir

Ayn cnm catlamis olabilir gecen akşam yumurtlaman olmus demekki
Dün akşam yapmıştım bu sabah da yaptım ikisinde koyu çıktı ama bu akşam yapınca baya değişmiş şaşırdım bir kaç saat içinde değişmesine. Birde ben solgar marka folik asit sipariş etmiştim. Yukarıdaki yorumları okuyunca inositol ve folik asit önerilmiş bilgisi olan var mı acaba

Gebelik planlaması için gittim yumurta takibi yapılmasına rağmen doktor hiçbir takviye önermedi bende kendi araştırmalarımla folik asit sipariş ettim. Solgar markasını ancak yukarıda yorumlarda inositol ve folik asit önerilmiş Pcos olduğum için inositol içerenden almam daha mı iyi acaba

Regl ile başlayıp yumurtlama sonrası hafta da dahil içiyordum ben. Aslında araştırdığımda döllenmiş yumurtaya bile faydalı o sebeple içilmeye devam da edilebilir. Ama tasarruflu olsun denilirse bence yumurtlamadan sonra bir hafta daha kullanıp diğer regl dönemini beklemek şeklinde de olabilir.
Doktor bırak dedi canım neden bilmiyorum

Gebelik planlaması için gittim yumurta takibi yapılmasına rağmen doktor hiçbir takviye önermedi bende kendi araştırmalarımla folik asit sipariş ettim. Solgar markasını ancak yukarıda yorumlarda inositol ve folik asit önerilmiş Pcos olduğum için inositol içerenden almam daha mı iyi acaba
Evet kesinlikle pcos varsa öyle yapmalısınız

Back
X