Aynı ya bende onunla yaptımLaboquick kaset test
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı ya bende onunla yaptımLaboquick kaset test
Başlarsın canım faydalı olur inşaAllah. O süreçte de kendini stresten uzak tutmaya gayret ediverEvet buna gerçekten ihtiyacim var regl olayim bitince mi başlayayım
Regl ile başlayıp yumurtlama sonrası hafta da dahil içiyordum ben. Aslında araştırdığımda döllenmiş yumurtaya bile faydalı o sebeple içilmeye devam da edilebilir. Ama tasarruflu olsun denilirse bence yumurtlamadan sonra bir hafta daha kullanıp diğer regl dönemini beklemek şeklinde de olabilir.Ben de inofolic combi alacağım bu sefer. Ama doktor regl olmayı bekle sonra kullan dedi. 20 şase idi bir önceki
İnşallah kuzumBaşlarsın canım faydalı olur inşaAllah. O süreçte de kendini stresten uzak tutmaya gayret ediver![]()
Teşekkürler akşam tekrardan yaptığımda silik çıktı sabahkine göre hemen çatlamış ve normale dönmüş olabilir miİnşallah canım yani yok o yüzden değil bazısı diyor ki hani sperm kalitesi düşmesin günaşırı yapayım zaten hani 48 saate kadar sperm dayanabildiği için yumurtlama zamanı direkt yumurtayla buluşup gebe kalabilen çok fazla insan var o anlamda demiştim
Ayn cnm catlamis olabilir gecen akşam yumurtlaman olmus demekkiTeşekkürler akşam tekrardan yaptığımda silik çıktı sabahkine göre hemen çatlamış ve normale dönmüş olabilir mi
Test yaptin mi tekrarBenim kan pazartesi 0.6 çıkmıştı. Ama hala regl olmadım.
Yok yapmadım korkumdan üzülürüm gene diyeTest yaptin mi tekrar
Ahahah cnm hala regli olmadiysan ya hamilesin yads geciktin yani test yapsan daha saglikli olurYok yapmadım korkumdan üzülürüm gene diye
Ahahah cnm hala regli olmadiysan ya hamilesin yads geciktin yani test yapsan daha saglikli olur
Bata ne kadar kaldıYarın sabah idrarı ile yapim. 5gunde yüksekse bile gözükür mu testte ondan şüphem var
Cnm adetin gecmis ztn varsa cikarYarın sabah idrarı ile yapim. 5gunde yüksekse bile gözükür mu testte ondan şüphem var
Gecmis onun bat pazartesiymjsBata ne kadar kaldı
Hep 31 gündü döngüm yani 7 Eylül ama .ben spirali çıkarınca en son 36 gün döngüde oldu reglim.Bata ne kadar kaldı
Dün akşam yapmıştım bu sabah da yaptım ikisinde koyu çıktı ama bu akşam yapınca baya değişmiş şaşırdım bir kaç saat içinde değişmesine. Birde ben solgar marka folik asit sipariş etmiştim. Yukarıdaki yorumları okuyunca inositol ve folik asit önerilmiş bilgisi olan var mı acabaAyn cnm catlamis olabilir gecen akşam yumurtlaman olmus demekki
Büyük sabırGecmis onun bat pazartesiymjs
Doktor bırak dedi canım neden bilmiyorumRegl ile başlayıp yumurtlama sonrası hafta da dahil içiyordum ben. Aslında araştırdığımda döllenmiş yumurtaya bile faydalı o sebeple içilmeye devam da edilebilir. Ama tasarruflu olsun denilirse bence yumurtlamadan sonra bir hafta daha kullanıp diğer regl dönemini beklemek şeklinde de olabilir.
Evet kesinlikle pcos varsa öyle yapmalısınızGebelik planlaması için gittim yumurta takibi yapılmasına rağmen doktor hiçbir takviye önermedi bende kendi araştırmalarımla folik asit sipariş ettim. Solgar markasını ancak yukarıda yorumlarda inositol ve folik asit önerilmiş Pcos olduğum için inositol içerenden almam daha mı iyi acaba