cok itici bir kadin

fanaa21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
nisanlimin yengesine sinir oluyorum acayip havali egosu yuksek bi insan. amcasini cok seviyorum alcakgonullu cok iyi bir insan.. iki gun once bize geldiler (ayrica yengeminde kizkardesi olur bu kadin) neyse cok misafirperver davrandim herkese karsi ayniyim hic surat yapamiyorum..

bana hep sakayla laf sokusturur bende sakaya katip birseyler soylerim ama onun kadar sivridilli degilimdir hem cok sıkıcı gelir boyle ilkokul cocuklari gibi laf yetistirmek.. kiz kalk bana su getir ben senin kaynanan sayilirim diyor sakayla tabi.. bende kalk sen al spor yapmis olursun dedim hadi hadi sen getir diyip guldu. bende getirdim yuz goz olmak istemedim..

nisanlimla evlerine gittigimde de bu tarz davraniyordu biz salonda oturuyorduk o meger mutfakta bize birseyler hazirliyormus bende biraz cekingenim misafirlikte.. mutfaga geciyim dedim yardim edilcek birsey varmi diye bana dediki bi an hic kalkmiycan sandim. nebiliyim dedim cagirsan gelirdim hem nereye gitsem sen dur gelinsin daha misafirsin diyorlar sen onlarla beni karistirma diyo burda yardim edebilirsin dedi.. herseyi göturdum sofrayida topladim.. ama bu kadini gordumu yilan gormus gibi oluyorum bir laf soylesen on katini sayar. esine karsida oyle..herkese ayni yapisi boyle cok kaba bir insan..

sizce birdaha karsilasirsak ona karsi nasil davraniyim birsey olmamis gibimi yoksa hircinmi olayim siz ne dersiniz?..

Normal davran. İlla tavir yapmak zorunda degilsin. Birsey sorarlarsa cevap ver yoksa takil kendi kendine. Ama kendine cay koydurtma tabaklara yardim et. Sofrayida kapatip herseyi sen yuklenmeye calisma...iyilik yapma vazifen olur.. Cok severim bu lafi

Ben sevdim kadını aslında ya. Ne güzel versin cevabını ağzı var dili yok olsa büyük ihtima ezilir gii. Bazıları da ailenin içinde kala kala öğreniyor cevap vermeyi napsın. Tabii size ortada bişi yokken laf söylemesi hol olmamış

nisanlimin yengesine sinir oluyorum acayip havali egosu yuksek bi insan. amcasini cok seviyorum alcakgonullu cok iyi bir insan.. iki gun once bize geldiler (ayrica yengeminde kizkardesi olur bu kadin) neyse cok misafirperver davrandim herkese karsi ayniyim hic surat yapamiyorum..

bana hep sakayla laf sokusturur bende sakaya katip birseyler soylerim ama onun kadar sivridilli degilimdir hem cok sıkıcı gelir boyle ilkokul cocuklari gibi laf yetistirmek.. kiz kalk bana su getir ben senin kaynanan sayilirim diyor sakayla tabi.. bende kalk sen al spor yapmis olursun dedim hadi hadi sen getir diyip guldu. bende getirdim yuz goz olmak istemedim..

nisanlimla evlerine gittigimde de bu tarz davraniyordu biz salonda oturuyorduk o meger mutfakta bize birseyler hazirliyormus bende biraz cekingenim misafirlikte.. mutfaga geciyim dedim yardim edilcek birsey varmi diye bana dediki bi an hic kalkmiycan sandim. nebiliyim dedim cagirsan gelirdim hem nereye gitsem sen dur gelinsin daha misafirsin diyorlar sen onlarla beni karistirma diyo burda yardim edebilirsin dedi.. herseyi göturdum sofrayida topladim.. ama bu kadini gordumu yilan gormus gibi oluyorum bir laf soylesen on katini sayar. esine karsida oyle..herkese ayni yapisi boyle cok kaba bir insan..

sizce birdaha karsilasirsak ona karsi nasil davraniyim birsey olmamis gibimi yoksa hircinmi olayim siz ne dersiniz?..
Sen bence ağır konusmussun kalk spor yapmış olursun falan hic hoş değil

ne verirsen onu alırsın.. karşında ki insana "kalk kendin al spor yaparsın" tarzı laubali bir cevap verirsen bir daha asla toparlayamazsın.. hiç cevap vermemek en güzel cevaptır aslında keşke öyle yapsaydınız..

Senden buyuk bir insana kendin al spor yap tarzi laflar pek hos degil daha evli bile degilsin ve elinede yapismaz biraz fazla olmus bu laf bence saygisizlik gittiginde falan biraz yardincid a olabilirsin bence hepsini yapmadan ucunda yardimci olmaklada birsey olmaz bir defa kendini sevdirir gozlerine girersen sana daha kotu demezler onun yapisida oyle demekki hergun gorecek degilsin nasilsa saygini kaybetme bence:KK52:

Nişanlınin yengesine suyunu kendin al spor yapmis olursun mu dedin o_O
e o da sana hic kalkmayacaktin sandim der tabi, hatta fazlasini bile der:KK57:

Henüz evlenmeden kalk spor yap falan hoş değil bence
bu kadar yüz göz olursan her lafı duyarsın
bence de ne var canım kadın su istemiş üstelik misafir
kırk yabancı olsun yine getirirsin
başkasının evinde yardım edip etmemek sana kalmış
ama ben bu kadının yılan tarzında falan olduğunu düşünmüyorum ne güzel açık açık söylüyor arkadan konuşmuyor
belli ki yardım bekliyor
şimdiden arayı kötü etmeye gerek yok

canlarim yorumlarınız için teşekkürler ama herkes aynı yere takılmış ben onuda şakayla söylerim ve karşıdakini bozmam hemen söyler yaparım saygısızca söylediğimi anlasa hemen bi laf yapistirirdi.. ablam bile farketti onun tavırlarını yani enistesine bile laubali konuşur ağzıma alamam şimdi o kelimeleri.. üstelik ben onlara misafirliğe giderken o yemekleri bitir yoksa catali agzna sokarim hahaha diyip gulmustu hemde nisanlimin yanında bu dogrumu..
illa benim lehime konuşun diye açmadım konuyu. herkese saygim sonsuz...

Şu anlattığın modelin 3 katı patavatsızlıkta kendini geliştirmiş olan bir tanıdığım var.Görümcemin görümcesi olur kendisi. 2 yıl boyunca tüm iğne taş ve laf sokmalarına sessiz kaldım görümcemin hatrına alttan aldım. En son geçen yaz bir akşam anneliğimle ilgili bir laf sokmaya kalktı işte o son damla oldu hemen kalktım kızımı eşimi alıp apar topar ortamı terkettim ama hiç ağzımı açıp tek kelime söylemedim. Çok abaetmıştı patavatsızlığı anlatsam şaşırırsınız ilk dfa tanıştığım insanlar da vardı o gün en sonunda böyle bir tepki verdim
3 ay sonra bayram vardı. Bayram günü mecburen görüştük.kadın yetmemiş içmemiş üç ay bana laf sokmayı düşünmüş ki herhalde bayram oturmasının ilk beş dakikasında hemen insan karakter ve çeşitliliğini artı herkezin olduğu gibi kabul etmenin gerekliliğini içeren bir nutuk çekti en sonunda dimi zadegan dedi bana dönerek.
Ben de "aynen × abla herkezin olduğu gibi kabul etmek gerekir şayet ben çok sabırlı bir insanım fakat karşımdaki bam telime değerse de tepkimi esirgemem. Ve anneliğimi sorgulatmam. Burda bir aileyiz ve hepimizin huylarıma saygı gösterip hepimizi olduğumuz gibi kabul etmemiz gerektiği fikrini çok takdir ettim. Dedim
Bir daha da kesinlikle laf sokmadı. Zaten en son 6-7 ay önce gördüm. Ama kafam rahat ohhhhh beee

Şu anlattığın modelin 3 katı patavatsızlıkta kendini geliştirmiş olan bir tanıdığım var.Görümcemin görümcesi olur kendisi. 2 yıl boyunca tüm iğne taş ve laf sokmalarına sessiz kaldım görümcemin hatrına alttan aldım. En son geçen yaz bir akşam anneliğimle ilgili bir laf sokmaya kalktı işte o son damla oldu hemen kalktım kızımı eşimi alıp apar topar ortamı terkettim ama hiç ağzımı açıp tek kelime söylemedim. Çok abaetmıştı patavatsızlığı anlatsam şaşırırsınız ilk dfa tanıştığım insanlar da vardı o gün en sonunda böyle bir tepki verdim
3 ay sonra bayram vardı. Bayram günü mecburen görüştük.kadın yetmemiş içmemiş üç ay bana laf sokmayı düşünmüş ki herhalde bayram oturmasının ilk beş dakikasında hemen insan karakter ve çeşitliliğini artı herkezin olduğu gibi kabul etmenin gerekliliğini içeren bir nutuk çekti en sonunda dimi zadegan dedi bana dönerek.
Ben de "aynen × abla herkezin olduğu gibi kabul etmek gerekir şayet ben çok sabırlı bir insanım fakat karşımdaki bam telime değerse de tepkimi esirgemem. Ve anneliğimi sorgulatmam. Burda bir aileyiz ve hepimizin huylarıma saygı gösterip hepimizi olduğumuz gibi kabul etmemiz gerektiği fikrini çok takdir ettim. Dedim
Bir daha da kesinlikle laf sokmadı. Zaten en son 6-7 ay önce gördüm. Ama kafam rahat ohhhhh beee
ooo ama o harbiden sınırları aşmış bu sadece emirvakili konuşmalarından ve gereksiz muhabbetlerinden dolayı canımı sıkar ama kanlı bıçaklı değiliz hep guleriz birbirimize.. ama iyi demissiniz herkes haddini bilsin. açık sozluluk adı altında basbayagi patavatsizlar iştee..

Sen şu kırmızı paragraftan sonra hala yüz göz olmadığınızı mı düşünüyorsun.Karşımdaki insan hoşlanmadığım bir konuşma şekline girer,kendince şaka yaparsa,hiç bir gülümseme tepkisi vermem,suratımı asıp sesimi çıkarmam.Hala anlamıyorsa,yaptığınız şakalara dikkat edin hoşuma gitmiyor derim.Hala anlamıyorsa muhatap olmam.

İyi de kadın baya şaka yapmış; kalk bana su getir kaynanan sayılırım diye; siz kendi evinizde ona terbiyesizce cevap vermişsiniz.

Onun evinde de aslında sizden iş beklediği için değil, size yol yordam öğretmek için söylemiş bence.

Komşular evime ilk defa oturmaya geldi; onlar bile aman yardım edelim en azından içeri biz götürelim diyorlar; siz tuzluk gibi durduysanız şaka ile karışık uyarmıştır.

İyi de kadın baya şaka yapmış; kalk bana su getir kaynanan sayılırım diye; siz kendi evinizde ona terbiyesizce cevap vermişsiniz.

Onun evinde de aslında sizden iş beklediği için değil, size yol yordam öğretmek için söylemiş bence.

Komşular evime ilk defa oturmaya geldi; onlar bile aman yardım edelim en azından içeri biz götürelim diyorlar; siz tuzluk gibi durduysanız şaka ile karışık uyarmıştır.
uslubunuzu duzeltin siz bana terbiyesiz diyemezsiniz onunla aramızda bi samimiyet var şakaları kaldırıyoruz sadece bazen inadima lafı uzatıyor diye sinirlendim .. burda zaten o konu açmış olsa yine yaranamazdi çünkü nedense hep konu sahibini haklı bulmamak için nedenler aranıyor.. acaba siz çok mu mutevazisiniz ki ....

uslubunuzu duzeltin siz bana terbiyesiz diyemezsiniz onunla aramızda bi samimiyet var şakaları kaldırıyoruz sadece bazen inadima lafı uzatıyor diye sinirlendim .. burda zaten o konu açmış olsa yine yaranamazdi çünkü nedense hep konu sahibini haklı bulmamak için nedenler aranıyor.. acaba siz çok mu mutevazisiniz ki ....

Bu güne kadar üslubumdan ilk siz şikayetçi oldunuz; aksine konu sahibini kırmamaya; gerçeği göstermek için çaba harcamaya çalıştım.

Belki karşı taraf konu açsaydı; ona da kız zaten gergin olur; böyle şaka ağır olmuş; sen büyüksün; büyüklüğünü bil derdim.

Bu arada aranızdaki samimiyete binaen yapılan şakaları kaldıramamışsınız ki "kalk sen al spor yapmis olursun " demişsiniz ve konu açmışsınız.

Kendiniz ve nişanlınızı daha fazla germeyin; mutluluklar

X