Cok iyi arkadaştik.gorumcem oldu sonra düşmanim ..

asya6466

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
42
4
30
Gorumcemle cok ama cok iyi arkadastik heryere beraber giderdik herseyimizi ayni giyerdik ikiz gibiydik yani.sonra beni abisine dusunmus.neyse bisekilde nisan düğün.bu benden uzaklasti sirlarini soylememeye basladi.bende daha 18 yasindaydim cahildim yani.bunun bi hatasini yakaladim saf gibi kuzenine söyledim oda herkese yaymis namus meselesi oldu binlerce ozur diledim konustuk ama nafile.simdi 3 senedir hic konusmuyoruz mecbur kalmadikca.bunla iyi olunca iy konusunca opusunce bi sewiniyodumki benden iysi yoktu.ama artik benide koreltti kindarligiyla.cok sık gorusuyoruz ediyoruz ama eskisi gibi hic ama hic degil.ama cok kindar 3 sene nedemek yigeni filanda oldu kaskati. ben bu 3 sene icinde cok cabaladim tabi konusmak eskisi gibi olmak icin son 1 sene bende bıraktim artik.eskisi gibi olmak icin herseyi verirdim.simdi bi omur boylemi gidecek gitsinmi

Gorumcemle cok ama cok iyi arkadastik heryere beraber giderdik herseyimizi ayni giyerdik ikiz gibiydik yani.sonra beni abisine dusunmus.neyse bisekilde nisan düğün.bu benden uzaklasti sirlarini soylememeye basladi.bende daha 18 yasindaydim cahildim yani.bunun bi hatasini yakaladim saf gibi kuzenine söyledim oda herkese yaymis namus meselesi oldu binlerce ozur diledim konustuk ama nafile.simdi 3 senedir hic konusmuyoruz mecbur kalmadikca.bunla iyi olunca iy konusunca opusunce bi sewiniyodumki benden iysi yoktu.ama artik benide koreltti kindarligiyla.cok sık gorusuyoruz ediyoruz ama eskisi gibi hic ama hic degil.ama cok kindar 3 sene nedemek yigeni filanda oldu kaskati. ben bu 3 sene icinde cok cabaladim tabi konusmak eskisi gibi olmak icin son 1 sene bende bıraktim artik.eskisi gibi olmak icin herseyi verirdim.simdi bi omur boylemi gidecek gitsinmi
Ben de çok sevdiğim biri bana karşı bir hata yapınca kolay kolay affetmem..
Yani size karşı olan kindarlık değil, güvensizlik!

güvenini çok sarsmışsın...
sürekli git konuş eski günlerdeki olmak istediğini söyle..
tekrar güvenini kazanmaya çalış..

Gorumcenizin guvenini sarsmissiniz.
Size yakin olup ozel bir sırrını anlatsa abime soyler, akrabalara soyler diye dusunup sizinle yakin olmak istemiyor.
Bence bir gun bulusun icinizdeki herseyi ona soyleyin hatanizi kabul edin. Seninle eskisi gibi olmayi cok istiyorum diyin. O bu soylediklerinize ragmen istemezse bir ömür mesafeli olmak zorundasiniz.

Abisine desen neyse gitmiş kuzenine söylemiş. Sülaleye yaymışsın bir nevi. Birde namus meselesi diyosun. Kusura bakma ama bende suratına bakmazdım

size eskisi gibi olmasını beklemeyin...güvenip sırrını vermiş siz saklamamışsınız.

Bence namusuna laf etmemiş !! Hani bir olayı çok büyütülünce derler ya " namus meselesi yaptın"
o anlamda kullandı konu sahibi cümleyi.. ben öyle anladım.. :KK14:

Yaa ben anlamıyorum mırç mıç samimiyeti. İkiz gibi giyinmeler, sürekli birlikte olmalar. İyi değildir bu kadar içli dışlılık. Dost edinin amenna ama her gördüğünüze küçücük yaşlarda en yakın arkadşaım, ölsem geir, ruh ikizim veya ruh öküzüm demeyin sonra pişman oluyorsunuz. E evet soğumuş, artık hoşlanmıyor, nefret etmiş olabilir. Uzak duruyor daha ne, yakın görünüp intikam alsa daha mı iyi. Kararına saygı duyun ve uzak durun üstüne gitmenin anlamı yok. Hem sırrını açık etmişsin hem de seni yeniden sevsin yakın olsun diye ısrarcısın. Herhalde kızdığım birinin ısrarı beni iterdi...

değiştiniz mi?

Oyle bir anlatmissiniz ki neredeyse dedikodusunu yaptiginiz icin kizdi diye suclayacaksiniz. Kiz cok hakli. Abisine es olarak bile dusundugu en yakin arkadasi gitmis arkadan vurmus. Tam bir hayalkirikligisiniz. Baskasi olsa bosattirmaya falan calisirdi. Karakterli kizmis.

görümcen haklı en yakın arkadaşım dediği sen yüzünden neler yaşamış

keşke çeneni tutsaydın

Ama hatasını resmen yaymışsınız. O size nasıl güvensin bu saatten sonra haklı bence. Ayrıca namus meselesi kadar ( konuda böyle geçtiği için böyle yazdım yoksa bu ve bunun gibi tabirlere karşıyım) büyütülebilecek bir hatayı saflığıma geldi söyledim demek de inandırıcı olmaz.
Ekleme : Ayrıca bu kadar yakın arkadaş olanlar birbirlerinin hatasını yakalamazlar!!! çünkü akıllarına bile gelmez dile de böyle getirmezler.

Ben de acigimi yakalayip sulaleye yayilmasina vesile olan kisinin yuzune bile bakmazdim 18 yas kucuk bir yas degil. Ne dogru ne yanlis bilinen bir yas. Iyi yapiyor gorumceniz, rahat birakin kadini.

kk ya bu aralar bir şey oldu ama ne? haksızlıkta, yanlışlıkta çığır açan insanlar Calimero gibi geziyor ortalıkta..

konu sahibi şaka yapıyorsun değil mi? en ufak bir olayda bütün sırrını ortaya döken bir insanla görüşmesini beklemiyorsun görümcenin.. düşman olmayı geçtim ben olsam yağmurlu havada su vermem sana..

X