Bir ve ikinci maddeler güzeldi :1) Bakirelik alınıp, verilmez. Sevişilir.
2) Zaten kızsın. Sevişince erkeğe dönüşmüyorsun. Ya da kadınsın. Hangisini tercih edersen.
3) Bir erkeğin karşısında "kabul etti beni" diyecek kadar ezilme. Defolu musun ya da herhangi bir mal mısın ki kabul edilme durumunda kalasın.
4) Geçmişte yaptığın hiçbir şeyi kimseye izah etmek durumunda değildin.
5) Bu abinin görüşüne şaştım kaldım. Demek ki sevişilince geçmişimiz pis oluyor.
6) Adamı yeterince tanıdıktan, görüştükten sonra internetten tanışmış olmanın bir önemi yok. Yıl ve zaman, şartlar, koşullar giderek değişiyor. Bir zamanlar çeşme başında tanışmak normaldi falan filan.
1) Bakirelik alınıp, verilmez. Sevişilir.
2) Zaten kızsın. Sevişince erkeğe dönüşmüyorsun. Ya da kadınsın. Hangisini tercih edersen.
3) Bir erkeğin karşısında "kabul etti beni" diyecek kadar ezilme. Defolu musun ya da herhangi bir mal mısın ki kabul edilme durumunda kalasın.
4) Geçmişte yaptığın hiçbir şeyi kimseye izah etmek durumunda değildin.
5) Bu abinin görüşüne şaştım kaldım. Demek ki sevişilince geçmişimiz pis oluyor.
6) Adamı yeterince tanıdıktan, görüştükten sonra internetten tanışmış olmanın bir önemi yok. Yıl ve zaman, şartlar, koşullar giderek değişiyor. Bir zamanlar çeşme başında tanışmak normaldi falan filan.
hiç bi şekilde ne iyi ne kötü hiç birşeyimi gizleyemiyorum çok pişman oldum zaten sonra da söyledğime ancak gizleyemezdimde zatenTanıma süreni biraz daha uzat, hemen nişanlanma.
Ayrıca niye hemen ailene söylüyorsunk, biraz kendini dinle.
topluma göre değişen bir algı bu, ben karşımdaki insanın benim hakkımda bilmesi gerekenleri bilmesini istedim, şöyleki bende bakireliğe ehemmiyet veren bi toplumdayım bunun bu kadar gündeme alınması elbette çok yanlış ancak bunu böyle bi toplumda söylemek dile getirmek afedersiniz isminizin yanına yaftalar yapıştırılmasına sebep oluyorneden saglikli iliskiler yasamayi denemiyorsunuz
ayrica tanistiginiz erkege evleneceginiz erkekge vs karsi tarafa yani
neden öncesini anlatmak zorundasiniz
boyle bir zorunlulugunuz yok
kiz olmamak ne demek bir kere
yapmayin yaa
Dürüst olmanız takdire şayan sevişmenin neresi kötü demişler Allah'ın emri zina haram bunlar evli olunca güzel ama dileyen dilediğini yapmakta özgür umarım mutlu olursunuz selam ve dua ileselamlar, öncelikle şöyle özetleyeyim şuan iternetten biri ile görüşüyorum ve çok ciddi yüz yüze de görüştük işini gücünü nerede yaşadığını vs biliyorum hatta ablası ile de telefonda konuştum onun önerisi ile... durum şu ben daha öncesine bir nişan attım bu insanlada netten tanışmıştık ve başta gayet olgun oturaklı bi adam intibası vermişti herkese ancak sonrasında hiç de öyle olmadığını gördük ve hepsi bir yana benim bakireliğimi de aldı tek taraflı değil elbetde birşeyler ama inanın ben karşısındaki insanı üzmeye deli gibi korkan bi insanım ve piskolojik baskıları neticesinde izin verdim ve sonrasında çok pişman oldum, kız olmadığımı ailemede söyledim gizleyemem de hiç birşeyimi kimseden velhasıl kelam kötü hatta iğrenç biten bi nişalılığım oldu, şuan tanıştığım insana da annem özellikle karşı internetten olduğu için ve başka şehirde olduğu için ama şuan görüştüğüm insanın hiç bir menfi sözüne hareketine rastlamadım durumumuda ona izah ettim ve kabul ettti seviyorum çünki dedi kendisininde geçmişinin çok temiz olmadığıı da ekledi ve benimle hala evlenmek düşüncesine ama herkes internetten diye ön yargılı arkadaşlarım çevremdekiler güvenmem gerektiğini zarar gelebilceğini söylüyorlar sürekli ancak inanın çok kafam karışık ne yapmalıyım sizce???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?