• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kafam karışık..

psidia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
36
0
46
Ankara
merhabalar..
şimdi önce hikayeyi anlatarak başlamak istiyorum.biz üniversitede 3 kız çok samimiydik.bi tanesi ev arkadaşımdı.sonra 3. arkadaş sevgilisi için bizi bi kaç kere sattı.benimle birebir bişey geçmesede aramızda diğer aradaşla kavga ettiler.tabi ev arkadaşımla diğer arkadaş küsünce bende otomatik olarak küsmüş oldum 3. arkadaşla..aradan yıllar geçti..9 sene..arada face de bu arkadaşımı görüyorum.tekrar görüşsek mi arasam mı diye geçiriyorum aklımdan ama acaba ters cevap alır mıyım, ortak arkadaşlarımız dedikodumu yaparlar mı bilmiyorum...Sanırım pişmanlıktan mı arkadaşsızlıktan mı istiyorum bilmiyorum bunu. yar bana bi çare medeet..fikir verenlerin duacısı olurum:)

içinden nasıl geliyorsa öyle davran, görüşmek istiyorsan görüş şeker kardeşim.

hani aradan 9 sene geçmiş ya beni düşündüren konu bu.sevdiğim her derdimi paylaştığım biriydi ama yıllar insanlarda çok şey değiştiriyor.çekiniyorum.sert tepki alırsam ne olur acaba diye düşünüyorum.eski defterleri açmak saçmamı acaba diye düşünüyorum bi yandan da..

İçinden geleni yap sert tepki alsan bile düşünmekten vazgeçersin en azından

merhabalar..
şimdi önce hikayeyi anlatarak başlamak istiyorum.biz üniversitede 3 kız çok samimiydik.bi tanesi ev arkadaşımdı.sonra 3. arkadaş sevgilisi için bizi bi kaç kere sattı.benimle birebir bişey geçmesede aramızda diğer aradaşla kavga ettiler.tabi ev arkadaşımla diğer arkadaş küsünce bende otomatik olarak küsmüş oldum 3. arkadaşla..aradan yıllar geçti..9 sene..arada face de bu arkadaşımı görüyorum.tekrar görüşsek mi arasam mı diye geçiriyorum aklımdan ama acaba ters cevap alır mıyım, ortak arkadaşlarımız dedikodumu yaparlar mı bilmiyorum...Sanırım pişmanlıktan mı arkadaşsızlıktan mı istiyorum bilmiyorum bunu. yar bana bi çare medeet..fikir verenlerin duacısı olurum:)

Tabi ki de ara, üstünden yıllar geçmiş size ters tepki vereceğini sanmıyorum. Verse bile en azından siz elinizden geleni yapmış olursunuz. Dünyaya bir kere geliyor onu yapsam mı bunu yapsam mı diye düşünmeyin. Hayat kısa, bi an önce arkadaşınıza kavuşunnn :)

kaybedecek bişeyin yok üstelik senlik bir durum olmamış zaten sen şansını dene o dedikodularada aldırma boşver

teşekkür ederim kızlar..nasıl moral verdiniz..face den bi yazayım bakalım ne olacak..gelişmeleride yazarım:)

Back
X