Çok kafam karisti

Bir fikrim varr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
101
36
28
43
Merhaba kadınlar klübü 5 yaşında kızım var anasınıfına gidiyor çok sosyal bi çocuk aktifte bilişsel zekası da iyi aslinda ama gelin görün ki öğretmeni ödev vermiş bugün mimar sinanı anlatın resmi vardi kestik ettik sakal falan yaptık pamuktan çubuğa yapistirdik kukla.yapin demişti kızım belki 30 kere dedim mimar sinanı tutamadı aklında neydi neydi her sorduğumda sonunda bağırdım bu normal mi ya zeka olarak sorunu yok ama hafiza ile.ilgili olabilir mi benim de hafızam hiçiyi değil asla iyi değil bu genetik bisey mi ?? Biz de ayrıca dikkat daginikligi var ben de de kızım da da

Abartiyorsunuz birde anlamadiysa yazip verseydiniz eline hemen tani koyuyorsunuz Yazik cocuklara

Çocuk bir ismi aklında tutamadı diye bu kadar endişe ve kategorize etme çabası fazla değil mi? Salın şu çocukları azıcık.
Demi ne bileyim ya bi an hakim.olamadim kendime az önce anne bana balık yağı içir beynim güzel şeylere izin vermiyo ya da ben uyuyayım beynim güzel davranır kalkınca diyen de bi çocuk biraz net değil.konusmasi karişik ama bunları aynı bu şekilde dedi etti neyse tesekkurler

Siz rahat olursanız çocuk da kendine güvenir.

Dikkat dağınıklığı var diyorsunuz, büyük ihtimalle dikkatini toparlayıp aklında tutamamış işte. Dikkat sorununu bağırarak çözemeyeceğiniz gibi çocuğa bolca negatif enerji boca ederek sinmesine, kırılmasına, incinmesine yol açıyorsunuz. Çözüm bağırarak korkutmak, mutsuz edip içine kapatmak değil. Bu konuda çocuğunuza nasıl yardımcı olacağınızı araştırın, okuyun öğrenin. Gerekiyorsa uzman yardımı alın

aklında tutamamış bu çok önemli bi detay değil de "anne beynim güzel şeylere izin vermiyor" diye hayıflanması mühim bi detay. 5 yaşında güveninin zedelenmesine izin vermeyin, yazık... küçücük haliyle annesini üzdüğüne mi uğraşsın, aklının "yetmeyişine"mi, kendini eksik gördüğüne mi..

bağırarak çocuğu korkutmuş ve başarısız hissettirmişsiniz. sadece zararı olmuş
hafıza sorunu varsa bunu uzman belirler ve ona göre tedavi uygular

Çok normal ben 7.siniflara bir ödevi 20 dk anlatiyorum kafasını size vermiyordu ayrıca çok erken çocukta manevi değerler geliştirmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…