çok kalbim kırık çokk :(

yuhh bu kadar saçmalık olmaz. Aldatmalara bir de pişkinlik eklendi son zamanlarda. Sarılalım uyuyalım günaydın cnm falan diyor ama sevgilisi de var, üstelik böyle ddiği kişiye de görgüsüz gibi svgilim var demek olmazdı 'YMIŞ... Karaktersiz insan müsveddesi, d.fol hayatımdan,sen gibier piyasada çok,ihtiyacım yok sana deyip ksin alakayı.Suçu ytmiyormuşgibi kafaya almış bir de..

tam bi karaktersizmiş, e pes yani! adama bak.
sevgilisi var ama sana uyuyalım bilmem ne diyor, sonra da ''sormadın ki'' diyor sevgilim olduğunu. pes pes pes

üzülüyorsun tabi haklısın, büyük hayalkırıklığı oldu. ama geçer. sakın konuşma onunla sil hayatından

Yaş 25 ama kafa yokmuş senin şu V'de
Yüzsüzlüğü bak adamdaki
Adam da demek istemiyorum ya
Hiç için acımasın böyle birinden kurtulduğun için şükret

bunun için üzülmene bile değmez belliki pisliğin tekiymiş allaha havale et bulur oda cezasını...

Sevgilisine söylemeyi düsünmüyormusun? Yani ben olsam bi yolunu bulur herseyi anlatirdim sevgilisine sonra kiz affeder affetmez kendi bilir ama sonucta senin bi sucun yok git acik acik söyle...hem kizin yerinde sen olsan istemezmisin gelip sevgilinin senden gizli yedigi hatlari birinin sana anlatmasini

Allahin sevgii jukuymusun cnm uzatmadan ogrenmisin...sakin msjlrina cvp vrme...akli sura senle vakit gecirip tatminolcaktii kndini de aldatarak erkekligi oksancaktiii...cnm sakin msj atma ..bidaha msj attiginda sadece bidaha bana msj atma. Yazzz ..amma sonra arasada öluom die msjda atsa inanama cvp yazma..uzulme de o karaktersiz heife iiice asik olsan je halt olcakki sankii.hayatinda. Basarisiz aci cektigin bi hatira olarak kalcakti ve omur boyu icin acicakti nasi inanadim sevgili oldum onla die:81:

eğer o kızı sevdiğini düşünsem bi an bile tereddüt etmem o kıza herşeyi anlatırım. zaten kızla ortak arkadaşlarımız var facede kızın nerde olduğunu heran öğrenebilirim. ama yapmıcam. çünkü V o kızı zerre kadar sevmiyo biliyorum. seven erkek ilişkisini saklamaz. çok haklısınız erkekliği okşandı egosu tavan yaptı. böyle bir adilikle hiç karşılaşmadım ömrümde.
kendime çok kızıyorum nasıl izin verdim bana böyle yaklaşmasına nasıl planlar yaptık beraber tatile bile gidicektik. :84:

biliyo musunuz benim bilgisayarımda bi oyun var V de olmayan bi oyun. benden o oyunu istedi yüklemek saatler alıyo, istemedim yapamam dedim yükleyemem veremem dedim. o kadar çok ısrar etti ki yine de almazdım. sırf onun kullandığı bilgisayara dokunmak için aldım, eve kadar getirdi bilgisayarını bıraktı. kendimi bilgisayara sarılırken buldum, onun dokunduğu onun olan bi eşyaya dokunmak bana keyif vermişti. :37:
attığı 1 tane mesajını bile silmedim şimdiye kadar onun. hepsini sakladım. aptal kafam hala özür dilemesini şaka yaptım demesini bekliyorum. kıyamıyorum beddua bile edemiyorum kıyamıyorum. :50: :50:

Back
X