Doktorun kan için ilaç vermedi mi ? Morluklarin ve odemin icin için mutlaka buz uygula özellikle ilk 48 saat, yüksek yastıkta yat, kan değerlerini ara ara olcturebilirsin.Merhaba bu forumu 10 senedir takip ediyorum yeni üye oldum .Burun estetiği hakkın da çok fazla yazı okudum.Uzun ve zorlu bir süreç beni bekliyor.insallah kolay geçiririm.
Çoğu kadınlar da olduğu gibi ben de kansız ım amaliyat olacağım için hergün pekmez içiyorum insallah tahlillerde bişey çıkmaz ve ameliyatıma engel olmaz amaliyat öncesinde ödem giderici arnica diye bir krem var onu kullansam olurmu doktorum la direk göruşemiyorum sekreter kafasına göre cvb veriyor
Kansız ım diye ameliyata almazlarsa diye istemeye istemeye pekmezi dikiyorum gunde yarim bardağini tuketiyorum baska neler yapmam gerekIyide kan yapici seyler de cok alma yani kafana gore bana ole denmisti mesela normalde uzum severim kuru olanindan yemedim 1 hafta dikkat ettim bitki cayi icmedim vs
Uyardığın için teşekkür ederim fakat fazla zaman kalmadı doktorumla direk gorusemiyorum tahlilde yaptiramam bayram arefesinde kansız olduğumu çok iyi biliyorumDoktoruna sormadan kafana gore neden aliyorsunki doktorun pekmez ic dediyse icersin zaten kan sonuclarinda o gorur je oldugunu .... bide kan sonucunu etkileyecek anlik bisiler yapma bence ....
Sağol canım dediğin gibi araştırayımDoktorunla illaki goruseceksin birazda internetten arama yap yada burda kansiz olup burun ameliyati olan kizlara yaz tecrubelerini paylassinlar kafana gore hareket etme
Benim kan değerlerim düşük olduğu için ameliyatım ertelendi 9 lardaydı kan seviyem.. Bir buöuk ay kan ilacı kullandım ve yeni ameliyat tarihimi ona göre aldım.. Pekmez yemenin zararı olmaz faydasıda olur ancak yinede doktorundan önce başka yerde kan tahlili yaptır garantiye al bir doktora görün kansızlık için.. Ben ameliyat günüme kadar kan ilacımı kullandım. Ameliyat öncesi kan sulandırıcı yiyecek içecek yemedim içmedim tuzlu yiyecekler tüketmedim yemeklerimi tuzsuz yedim bunları göz önünde bulundur bence her şeyin hayırlısı
Kan testi yaparlarsa amaliyata almazlar sonra da amaliyat olmak çok zor olacakameliyat öncesi size illa ki kan testi yaparlar
arkadaşlar tahlil yaptırdım hiç sorun çıkmadı yarın ameliyat oluyorum kalın derili bir burnum var tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba bu forumu 10 senedir takip ediyorum yeni üye oldum .Burun estetiği hakkın da çok fazla yazı okudum.Uzun ve zorlu bir süreç beni bekliyor.insallah kolay geçiririm.
Çoğu kadınlar da olduğu gibi ben de kansız ım amaliyat olacağım için hergün pekmez içiyorum insallah tahlillerde bişey çıkmaz ve ameliyatıma engel olmaz amaliyat öncesinde ödem giderici arnica diye bir krem var onu kullansam olurmu doktorum la direk göruşemiyorum sekreter kafasına göre cvb veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?