Çok kansızım haftaya amaliyat olacağım

Mavikus33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
59
72
88
39
Merhaba bu forumu 10 senedir takip ediyorum yeni üye oldum .Burun estetiği hakkın da çok fazla yazı okudum.Uzun ve zorlu bir süreç beni bekliyor.insallah kolay geçiririm.
Çoğu kadınlar da olduğu gibi ben de kansız ım amaliyat olacağım için hergün pekmez içiyorum insallah tahlillerde bişey çıkmaz ve ameliyatıma engel olmaz amaliyat öncesinde ödem giderici arnica diye bir krem var onu kullansam olurmu doktorum la direk göruşemiyorum sekreter kafasına göre cvb veriyor

Doktorun kan için ilaç vermedi mi ? Morluklarin ve odemin icin için mutlaka buz uygula özellikle ilk 48 saat, yüksek yastıkta yat, kan değerlerini ara ara olcturebilirsin.

Iyide kan yapici seyler de cok alma yani kafana gore bana ole denmisti mesela normalde uzum severim kuru olanindan yemedim 1 hafta dikkat ettim bitki cayi icmedim vs

Çok teşekkür ederim kan degerlerim her zaman düşüktü doğuma bile kan sorunuyla girdüm zaman zaman kan ilacı kullandım ama alonlarda böbrege zarar uyuyamiyorum artık şimdiden çok heyecanlıyım

Iyide kan yapici seyler de cok alma yani kafana gore bana ole denmisti mesela normalde uzum severim kuru olanindan yemedim 1 hafta dikkat ettim bitki cayi icmedim vs
Kansız ım diye ameliyata almazlarsa diye istemeye istemeye pekmezi dikiyorum gunde yarim bardağini tuketiyorum baska neler yapmam gerek

Doktoruna sormadan kafana gore neden aliyorsunki doktorun pekmez ic dediyse icersin zaten kan sonuclarinda o gorur je oldugunu .... bide kan sonucunu etkileyecek anlik bisiler yapma bence ....

Doktoruna sormadan kafana gore neden aliyorsunki doktorun pekmez ic dediyse icersin zaten kan sonuclarinda o gorur je oldugunu .... bide kan sonucunu etkileyecek anlik bisiler yapma bence ....
Uyardığın için teşekkür ederim fakat fazla zaman kalmadı doktorumla direk gorusemiyorum tahlilde yaptiramam bayram arefesinde kansız olduğumu çok iyi biliyorum

Doktorunla illaki goruseceksin birazda internetten arama yap yada burda kansiz olup burun ameliyati olan kizlara yaz tecrubelerini paylassinlar kafana gore hareket etme

Benim kan değerlerim düşük olduğu için ameliyatım ertelendi 9 lardaydı kan seviyem.. Bir buöuk ay kan ilacı kullandım ve yeni ameliyat tarihimi ona göre aldım.. Pekmez yemenin zararı olmaz faydasıda olur ancak yinede doktorundan önce başka yerde kan tahlili yaptır garantiye al bir doktora görün kansızlık için.. Ben ameliyat günüme kadar kan ilacımı kullandım. Ameliyat öncesi kan sulandırıcı yiyecek içecek yemedim içmedim tuzlu yiyecekler tüketmedim yemeklerimi tuzsuz yedim bunları göz önünde bulundur bence her şeyin hayırlısı

Benim ertelenmemesi lazım tek musait olduğum zaman o zamanlar bayram zamanı nerede tahlil yaptırayım ki

Doktorunuza gidin tahlil yaptırın sonuca göre size ne yemeniz gerektiğini söyleyecektir. Pekmez yiyerek iyi yaptığınızı düşünüyorsunuz ama belki de bu size zarar olarak dönecektir.

sağlığınız için mutlaka kan testini yaptırmalısınız bence.zaten narkoz bir kaç gün halsizlik yapıyor maalesef.eğer kansızlık problemizniz de varsa sizi daha çok etkileyecektir.

Narkozdan korkmuyorum 3 kere sezaryen oldum çocuklarım tatildeler onlar yokken olsun bitsin istiyorum insallah bir sorun çıkmaz

arkadaşlar tahlil yaptırdım hiç sorun çıkmadı yarın ameliyat oluyorum kalın derili bir burnum var tavsiyelerinizi bekliyorum

Ben de burun ameliyatı geçirdim ve kan değerlerim aşırı düşüktü. Çok kan kaybetmeyeceğiniz için kan değerlerinizin düşük olması bir sorun teşkil etmez. Daha büyük ameliyatlarda önemlidir kan değerleri. Ayrıca şimdiden kullandığınız ödem giderici kremin bir faydasını göremezsiniz çünkü ödem sizin burun derinize ve doktorun ne kadar müdahale ettiğiyle alakalı gelişebilecek bir durum. İstediğinizi sürün oluşacak ödemi ancak vücut zamanla atar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…