Çok kararsız kaldım...

Eğer kazanabileceğine inanıyorsan çok güzel bi bölüm bence, mezun olunca da işsiz kalma olasılığı yok gibi..
Ama kazanmak da biraz zor gibi tatlım, ne yapacaksın dersaneye mi gideceksin

yok dersaneye gidemem çalışıp okumak için para kazanmam lazım. mimari restorasyon puanları çok yüksek değil,Mimarlık içinde yetenek sınavları ver.Resim yapma özelliğim var ama karikatör tarzında.Eğer kazanamassam mimarlığı çizimle ilgili olan okullar da olabilir grafikerlik gibi.Böle saaatlerce bişeyler tasarlamak istiyorum.

yok dersaneye gidemem çalışıp okumak için para kazanmam lazım. mimari restorasyon puanları çok yüksek değil,Mimarlık içinde yetenek sınavları ver.Resim yapma özelliğim var ama karikatör tarzında.Eğer kazanamassam mimarlığı çizimle ilgili olan okullar da olabilir grafikerlik gibi.Böle saaatlerce bişeyler tasarlamak istiyorum.

Belli canım çok isteklisin yazılarından bile anlaşılıyo, puanları çok yüksek değilse, yetenek sınavlarıyla alan okullar da varsa, kurslara da gitmişsin sanırım kazanırsın.
Kazandıktan sonra, geçecek zamanı çok da düşünme bence, zaten yaşın da fazla ilerlemiş değil ki...
İnşallah hayallerine kavuşursun :71:

Belli canım çok isteklisin yazılarından bile anlaşılıyo, puanları çok yüksek değilse, yetenek sınavlarıyla alan okullar da varsa, kurslara da gitmişsin sanırım kazanırsın.
Kazandıktan sonra, geçecek zamanı çok da düşünme bence, zaten yaşın da fazla ilerlemiş değil ki...
İnşallah hayallerine kavuşursun :71:

İnşallah tek dileğim bu :)

Bence geç değil canm.. Bak ben sana gelecek planlarımdan bahsedeyim:) 22 yasndaym mesleki aöl okuyorum.3yıl snra bitecek yani 25-26 yasnda falan üniye baslamıs olucam inş...ama benim için sorun değil.. hayatı bi yerden yakalamak lazım di mi? :)

bence hiç bir zaman hiç bir şey için asla geç değil
insan yaptıklarından çok yapamadıklarından pişmanlık duyarmış bence ne yapmak istiyorsan yap aklında keşkeler kalmasın
benim abim 29 yaşında avukat olucam ben diyo gerekirse bir senede dershaneye gidicem diyo git diyorum bende seni desteklerim bu adam kazanıp bitirene kadar 35 i bulur ama yapsın tabi bununla mutlu olacağını düşünüyor o halde en az bir kere denemeli insan :)

kesinlikle ve kesinlikle geç değil... avrupa'da insanlar kaç yaşında okul bitiriyorlar eğer dert ettiğin yaşsa. eğer bitirince iş bulamamaktan krokuyorsan, işverenler senin o kadar seene ne yaptığına bakarlar daha çok, senin elinde bir diploma var zaten. bence ne lursa olsun hayallerinin peşinden gitmelisin ve azimlisin, ben başaracağına eminim. şimdiden koaly gelsin tatlım :)

canım hiç geç değil ben bir yerde daha yazmıştım benim kız kardeşim de senin gibi iki yıllık bitirdi ama hep doktor olmak istiyordu bir ara hangi bölümden mezun olmuşsan lisede o bölümden puanla alan yere girmen lazımdı halen öyle mi bilmiyorum kardeşim kredili sistem mezunu genel kültür mezunu oldu sonra fen mezunu da olabilmek için açık liseden fark dersleri verdi ama ortaöğretim başarı puanı nedeniyle ful bile yapsa düzgün bir yere giremiyordu o da kalktı yurtdışına gitti tıp okumaya :)) bunu yaptığında da 27 yaşındaydı bir yıl hazırlık okudu üçüncü yılını da bu sene bitirdiği üç yıla sonra doktor oalcak inşallah :))

üstelik yurt dışına giderken de daha okuldan onay gelmeden, ersler başlayacak igtmem lazım diye diye gitti ve hem kaydını hem yurdunu kendi ayarladı babam en son neyse gitsin gezer gelir dedi düşün kızdaki kararlılığı

demem o ki sen yaşı başı dert etme gir oku zaten şu anda devlet bile istesen yaş sınırı da yükseldi istediğini yap sonra mutsuz olma

inan yaşın hiç bir önemi yok bende 23 yaşındayım bu yıl bir daha girdim sınava sonuçlar açıklansın bakalım tercih yapacağım okumak işi yaşa bakmaz

30lu yaşlarında üniversitede okuyan pek çok arkadaşım vardı. Neden geç olsun ki istedikten sonra. Çevrenizdekilere kulak asmayın bence.

minho...Tercih yaptın mı bu sene bende mimari restorasyon yazdım da... :34: Ayrıca yaşı hiç dert etme eğer mimarlık değilde sadece mimari restorasyondan devam edersen yani 2 yıllık okumak istersen o kadar da beklemek zorunda kalmazsın...

Back
X