• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kararsızim açılmak istiyorum yada istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ozge123456

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
122
22
98
Merhabalar ben Eylulde kapandim ve cok isteyerek kapandim sonra Aralik ayinda acilmak istedim cok zor geliyo kapanmak bide isitme cihazi kullanıyorum daha cok zor bunlar bahane gelebilir ama en gerçegi yapamıyorum ama bi yanimda açılırsam pisman olur muyum diye düşünüyorum bana yardımcı olabilir misiniz fikirlerinizi almak istiyorum

Sanırım açılmaya vicdanınız el vermiyor
Ve vicdanınızı rahatlatacak yorumları yazılmasını istiyorsunuz

Sizin karar verebileceginiz birsey bu ne tavsiye etsekte icinzden ne gecerse onu yaparsiniz. Bence bu bir sinav umarim dogrusu neyse onu yaparsiniz zor olsada. Ayrica dini konu acmak yasak konunuz kapanabilir sanirim.

T
Merhabalar ben Eylulde kapandim ve cok isteyerek kapandim sonra Aralik ayinda acilmak istedim cok zor geliyo kapanmak bide isitme cihazi kullanıyorum daha cok zor bunlar bahane gelebilir ama en gerçegi yapamıyorum ama bi yanimda açılırsam pisman olur muyum diye düşünüyorum bana yardımcı olabilir misiniz fikirlerinizi almak istiyorum
Tesettüre girme nedeninizi bir kere daha düşünüp karar verin derim.
Elalem ne der diye uygulanan herşey insana faydasız kararların dogruyu bilip uygulamaktan geçiyor

Benimde işitme engelim var cihaz kullanıyorum ve yıllardır kapalıyım çok özür dilerim ama bunun ne zorluğu oluyor hayır bana hiç zor olmuyorda o sebeple soruyorum..
Eğer açılmak istiyorsanız bahanelere sığınmak yerine neden kapandığınızi ve neden açılmak istediğinizi iyice bir düşünün ona göre kararınızı verin derim.

Ablacım, buraya konu acman kendince rahatlamak için.
Zaten acilacaksan,çok bariz..
İnsan bu konuyu dert edinir mi ?
İbadet ile alakali bir konuyu dert olarak niteler mi ?
BDV'lik değil bu konu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X