Çok kararsızım Arkadaşlarrrrr:(

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba arkadaslar;
Mesleki ilgi alanı ınfertılıte olan bır dr arayısındayım cok kararszım beylikduzu kolan hast. Fuat karatepe ye gıtmeyı dusundum. Semt olarak yakın istıyorum. Sızlerın deneyım ve önerılerını rıca efıyorjm arkadaslar. Kolan hast. Yahut bu taraflarda önerecegınız hastane ve dr varmı

Allah yardımcın olsun canım fakültelere bak orda ki profların özel muayenehanesi oluyor belki orda şifa bulursun Allah tez zamanda kucagını doldursun

Allah yardımcın olsun canım fakültelere bak orda ki profların özel muayenehanesi oluyor belki orda şifa bulursun Allah tez zamanda kucagını doldursun
Amin canım cok tesekkur ederım. Bıraz yakın olsun istyrum surekliliği olan bır durum netıcede

Hiç yok ya bende çok aradım iyi bir kadın doğumcu beylikdüzü taraflarında

Size çapa tip fakultesindeki Ercan BAŞTU yu şiddetle oneriyorum.. ben hamileligim suresince kendisine gittim ve bu kadar samimi bilgili guler yuzlu bir doktor daha gormedim.. kendisi doç. Olmasina ragmen burnu havada olmayan mutevazi ve sorduğunuz sorulara karsi sizi aydinlatan bir doktor nettende araştirabilirsiniz..

Hemen arastırıyorum canm cok tesekkur ederım

Muayenehanesı yokmuş cok yogun olmazmı dıger turlu

Sorma canım. Fuat karatepe yı dusunuyorum fakat kararszım
Nihan hanım mı ne varmış orada herkes anlata anlata bitiremiyor.ama burada bi topic de bir arkadaş memnun kalmadığını söyledi ayrıca çok yoğun.
Ben medicana ya gittim mehtap hn a rutin kontrollere ama yok orasıda içime sinmedi.
Acıbadem atakente gidiyorum Elif hanıma.ilgili,sıcak kanlı,açıklama yapmaktan üşenmeyen bi dr.bizim evden tam yarım saat sürüyor ne çok yakın ne uzak.
İlk ayım bu ay şimdilik memnunum.

Yoğun olabilir cunku ben ne zaman gitsem hastasi bekleyenleri oluyordu.. ama net uzerinden rabdevu gunu alip gidebilirsiniz.. bir kere muayne ve tanistiktan sonra emin olun baska doktor istemeyeceksiniz.

Yoğun olabilir cunku ben ne zaman gitsem hastasi bekleyenleri oluyordu.. ama net uzerinden rabdevu gunu alip gidebilirsiniz.. bir kere muayne ve tanistiktan sonra emin olun baska doktor istemeyeceksiniz.
Bilmıyorum sızın durumunuz nedır ama ben 1 yıldır hamıle kalamıyorum tum arastırmalarımı yaptırdım. İçten içe bır guven aldım .. Egıtımlerı vs ınfertılıte alanında.. Sız ne sekılde muayene oldunuz? Özel bıryerede gıdıyormuş hafta içi öğlen ve c. Tesı ama adres belirtılmemiş..

Rabbım saglıklı hayırlı evlat nasıp etsın inş . Medıcana hast. Genel olrk sıkayet cok yogun

Benim ayri bir durumdu.. tedavi amacli degil muayne uzerineydi

Benim doktorumun nişantaşında özel muayenesi var,tüp bebek tedavimi,hamilelik takibim ve doğumumu yaptı.operasyonlarını nişantaşı amerikanda yapıyor,size yakın olsaydı bir görüşün derdim.yılmaz güzel adı.hatta hande ataizinin de tedavisini yapmıştı ve oğlu dünyaya geldi:)

öncelikle herkese mereba ben yeni katıldım 8 aylık hamileyim fuat bey doktorum inanılmaz bi doktor olgun tecrübeli sakin benim daha önce 3 düşüğüm var fut bey hamileliğimin başında bütün ilaçlarımı iğnelerimi verdi allahın izniyle bugünlere geldim infertiliteyle ilgileniyo ve hatta hastanede tüp bebek ünite sorumlusu canm şiddetle tavsiye ederim çok güvenilir bi doktor allah isteyen herkeze en doğru zamanda nasip etsin inşallah

Capa'da calisiyor ama ozel muayenehanede de hasta bakiyor, Nisantasi tarafinda. Websitesinde telefonu var: www.ercanbastu.com/iletisim/

Kac zamandir yurtdisinda oldugumdan mesajinizi gec gordum, yazdim, kusura bakmayin. Kendisi cok begendigim, cok 'insan' bir doktordur. Daha once gorsem hemen cevap yazardim.

Merhaba ben Ercan beye laparoskopi ile tüp ameliyatı yaptırıcam ama çok korkuyorum bu doktor Hakkı'nda başka bilginiz varmı?

Merhaba ben Ercan beye laparoskopi ile tüp ameliyatı yaptırıcam ama çok korkuyorum bu doktor Hakkı'nda başka bilginiz varmı?

iş ve çocuklardan eskisi kadar sık giremiyoru foruma... kusura kalmayın geç yazıyorum. gerçekten dört dörtlük doktordur. devamlı avrupa'da eğitim alıyor. tüp bebek tedavisi ve laparoskopi ameliyatları zaten en kuvvetli olduğu iki konu. bence iyi bir seçim yapmışsınız. tekrar geçmiş olsun.

Ben de kendisinin 1 yılı aşkın bir süredir hastasıyı, histereskopi yapmıştı bana da herşeyden önce eli çok hafif farklı bir doktorun muayenesi bile can atıcı olabiliyorken Ercan Baştu çok yetenekli işini titizlikle yapan doçent doktor olmasından ziyade insani duyguları ve mütevaziliği ile kolay ulaşabileceğiniz biri, kendisi aynı zaman da tüp bebek doktorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…