Kendinizi garantiye alın memur olun. Evden çalışmak iyi görünebilir ama süreklilik sağlayacağıni nereden biliyoruz?Merhaba
Bu sene şubattan beri kpss hazırlanıyorum. Atama olması için 90 dan aşağı almamam gerekiyor bölümüm gereği düz memurluk için. küçük kızım olduğu için kv demi çağırdım saolsun o bakıp ilgileniyor. 2 ay öncede eşim spor Malzemeleri satışı yapıyor. İnternetten ürünleri satmaya karar verdik ve bu ürünlerin satışı, sosyal medya hesaplarıyla ben ilgileniyorum. Ön muhasebesini tutuyorum. Ben memur olursam yeni birini almak gerekecek. Kafam karışık çünkü bu işe mi devam etsem eşimle beraber yoksa kpss iyice kafa yorsamda memur mu olsam bilemiyorum. Eşim senin kararın ama sonuçta sen 4-5 bin maaş alacaksın senin yerine asgari ücret biri gelse sgk primi ile beraber aynı parayı bulacak diyor. Evden iş yapma fikri cazip geliyor ama ticaret sonuçta hep iyi de gitmeyebilir.
İnternet işlerini yaparkende ders çalışmaya çok vaktim kalmıyor bazen yani ikisi bir arada gidemiyor. Siz olsanız ne yapardınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?