cok kararsizim fikir verin lutfen!!!!!!

kaymaklim

bismillah
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
973
3
96
Fransa
merhaba kizlar beni belki hatirliyodursunuz ben 2 defa tup bebek denedim dondurulmus spermlerle olumsuz sonuc aldim normalde alman hastanesinde tup bebek denicektim esim turkiyede ameliyat olucakti sperm aranicakti ama esim vazgecti belliki turkiyede ameliyat olmaktan korkuyor simdide bana bu spermlerle bidaha deniyelim diyor ne yapmam lazim :bbo: sanki bu spermlerle olmaz gibi geliyor bana sizce burda bu spermlerle birkez daha denemelimiyim?????cok kararsizim ya lutfen bi fikir verin buna gore islemlere baslamam lazim burda baya zaman aliyor islemler basinizi agrittigim icin uzgunum kizlar kendinize iyi bakin hersey gonlunuzce olsun a.s.

Valla ne desem bilmiyorum
ben donmuş spermlerle hamile kaldım
ama bu spermlerin oldu merkezin lab kalitesine ve spermlerin kalitesine baglı oluyor bana %99 bu spemrler işe yarıcak denmişti öylede oldu canım hayırlısı olsun eşini ikna etmeye bak bence

merhaba kaymaklım...nasılsın.....valla inanmayacaksın bir kaç gündür seni anıyordum.artık hiç uğramıyor acaba nasıl,unuttu bizi diyede sitem ediyordum.......canım benim eşimde mikro tese ameliyatı oldu.ve spermleri dondurttuk,tekrar çözülme yaptırıp onlarla sağlıklı 13 embriyo elde ettiler....bence önemli olan size dr.ne söyledi spermlerin durumu hakkında,sağlıklımı işlem başarılımı geçmiş,eğer spermlerde problem yoksa yumurtaları sağlıklı bir şekilde döllüyorsa.bence diğer dondurulmuş spermleri deneyin derim,çünkü herşey yolundaysa tekrar eşin niye ameliyat olsunki değilmi,hem maddi hem manevi sıkıntı.bence bu konuyu dr.iyice ayrıntılı konuşun öyle karar verin.herşey gönlünce olsun canım.

cok sagolun kizlar valla benim kafam cok karisik dun ameliyat eden doktoru aradik bidaha ameliyata gerek olmadigini soledi eger onlar kotu olsaydi almadik filan soylemis esime onlari deneyin olmazsa gelin tekrar yapalim demis ama burdakiler oradaki dokorlar gibi acik acik anltmiyolarki valla bilmiyorum kizlar hayirlsii artik yazdiklariniz icin cok sagolun

merhaba kaymaklım...nasılsın.....valla inanmayacaksın bir kaç gündür seni anıyordum.artık hiç uğramıyor acaba nasıl,unuttu bizi diyede sitem ediyordum.......canım benim eşimde mikro tese ameliyatı oldu.ve spermleri dondurttuk,tekrar çözülme yaptırıp onlarla sağlıklı 13 embriyo elde ettiler....bence önemli olan size dr.ne söyledi spermlerin durumu hakkında,sağlıklımı işlem başarılımı geçmiş,eğer spermlerde problem yoksa yumurtaları sağlıklı bir şekilde döllüyorsa.bence diğer dondurulmuş spermleri deneyin derim,çünkü herşey yolundaysa tekrar eşin niye ameliyat olsunki değilmi,hem maddi hem manevi sıkıntı.bence bu konuyu dr.iyice ayrıntılı konuşun öyle karar verin.herşey gönlünce olsun canım.

canim benim beni dusunmen cok guzel bi incelik sagol :1hug:...... canim benim kafami karistiran sey esim ameliyattan once cok sigara iciyodu ve hic dikkat etmemistik bence spermlerde sorun var cunki hersey guzel ilerliyor ama olmuyor :gitme: ilk tup bebekte 1 ymurtam dollenmisti 4 yumurtadan 2. de 5 yumurtadan 2si cok guzel bi sekilde dollenmisti yine olmadi simdi bende buyuzden trde denemek istiyorum esim ameliyat olmadan once ilaclara baslariz sigarayi birakir nebiliyim daha dikkatli oluruz diye dedim ama artik nasip

peki canim sen neler yaptin tup bebek kac defa denedin son durumlar ne kendine cok iyi bak hersey gonlumuzce olsun canim :asigim:

canim benim beni dusunmen cok guzel bi incelik sagol :1hug:...... canim benim kafami karistiran sey esim ameliyattan once cok sigara iciyodu ve hic dikkat etmemistik bence spermlerde sorun var cunki hersey guzel ilerliyor ama olmuyor :gitme: ilk tup bebekte 1 ymurtam dollenmisti 4 yumurtadan 2. de 5 yumurtadan 2si cok guzel bi sekilde dollenmisti yine olmadi simdi bende buyuzden trde denemek istiyorum esim ameliyat olmadan once ilaclara baslariz sigarayi birakir nebiliyim daha dikkatli oluruz diye dedim ama artik nasip

peki canim sen neler yaptin tup bebek kac defa denedin son durumlar ne kendine cok iyi bak hersey gonlumuzce olsun canim :asigim:

canım en son sen beni hangi durumda bıraktın bilmiyorum.ama şu an bir tedavi süreci geçirdim.dondurulmuş spermlerimizle tedavi oldum.şimdi test günümü bekliyorum...

ayy canim benim insallahhhh hayirli bi sonuc alirsin hep beraber kutlariz sevincini hersey gonlunce olsun canim
bide seyi merak ettim transferden sonra ne ilac verdiler sana??

progesteron ignesi verdiyseler nekadar kullaniyosun cevaplarsan sevinirim canim kib optum

ayy canim benim insallahhhh hayirli bi sonuc alirsin hep beraber kutlariz sevincini hersey gonlunce olsun canim
bide seyi merak ettim transferden sonra ne ilac verdiler sana??

progesteron ignesi verdiyseler nekadar kullaniyosun cevaplarsan sevinirim canim kib optum

canım inşallah rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah.......ben yumurta toplamanın ertesi günü progesteron iğneye başladım,corasprin,folikasit kullanıyorum..

Back
X