2 sene uzak mesafe ilişkisi yaşadıktan sonra evlendik çoook uzağa eşimin memleketine yerleştim.(balikesir den ağrıya) Burada eşim hem arkadaşim hem ailem her şeyim olur sandım. Umdugumu bulamadim. Eşim kendi halinde,kendisiyle mutlu. Çok sık dışarıya çıkmaz ama mesela gözleri parlayarak benimle bir kez bile plan yapmadı. Bunu arkadaşlarıyla yaptiğini görünce haliyle içerliyorum. Birlikte hiçbir yere gitmiyoruz. Ben şehri bilmiyorum o da tanitmiyor. Etkileşim,muhabbet bazen neredeyse 0. Telefon,televizyon.. ben ise iletişimi,paylaşmayı seviyorum. Aylardır bunu düzeltemedim. Sanki sensörlü lambaya kendimi farkettirmeye calisiyorum. Cinsel anlamda da keyfine göre istekli.Bazen dikkat cekici giyiniyorum görmüyor. Koca sehirde arkadasim ailem dostum kimsem yok. Haliyle duvarları ezberledim. Sonra gebe olduğumu öğrendim. 7. Haftadayiz. Bebegimin olacağini bilmek beni heyecanlandırsa da ona her gun daha çok alışsam da eşimle dolu dolu bir hayat göremiyorum. Ne önerirsiniz? Benle ayni durumda olan var mı ?
Edit : Kadinlar kulubu değil fight club diye düzenlenmeli site adı bence. Ne kadar başkasınin mutsuzluğundan beslenen gizli mutsuz varsa yorumlara kusmuş. Uzak mesafe ilişkisi dedim diye linçlenmişim. Özür dilerim yakınimdaki bir erkekle evlenmediğim için. İşin özü herkesin hayatında bir dönem yaşayabileceği kötü bir dönemden geçiyorum. Bu belki kalıcı belki geçici. Başindan ayni olay geçmiş sonrasında bu durumun ustesinden gelmiş bir hanım arkadaşimdan nasihat bekledim sadece. Gerçekten korkunç insanlarsiniz.
Çözümü buldum bu arada buraya bunu yazicagima kocama sizi 10 saniye gosterseydim adam ayaklarima kapanip şükür namazı kilarmış
Edit : Kadinlar kulubu değil fight club diye düzenlenmeli site adı bence. Ne kadar başkasınin mutsuzluğundan beslenen gizli mutsuz varsa yorumlara kusmuş. Uzak mesafe ilişkisi dedim diye linçlenmişim. Özür dilerim yakınimdaki bir erkekle evlenmediğim için. İşin özü herkesin hayatında bir dönem yaşayabileceği kötü bir dönemden geçiyorum. Bu belki kalıcı belki geçici. Başindan ayni olay geçmiş sonrasında bu durumun ustesinden gelmiş bir hanım arkadaşimdan nasihat bekledim sadece. Gerçekten korkunç insanlarsiniz.
Çözümü buldum bu arada buraya bunu yazicagima kocama sizi 10 saniye gosterseydim adam ayaklarima kapanip şükür namazı kilarmış

Son düzenleme: