• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kararsızım hanımlar fikir verin!!

Bazi insanlarin karakteri boyle. Benim esim de cok konusmaz icine kapanik. Binde bir cok cok morali yerinde olcak da iki espri yapcak. Ama onu oyle sevdim bu bana batmadi batmiyor. Arkadas ortaminda o da cok eglenceli ama ben de kendi ortamimda ayri eglenceliyim sevgililik gibi olmayabiliyo bazen. Beklentinizi dusurun kendi cevrenizi edinin. Bi insan sizin hayatinizin merkezinde olacaksa bu esiniz degil siz olmalisiniz. Saglikla kucaginiza alin insallah bebeginizi
Aldığım en normal yorum sanirim sizinki. Ben bu siteyi böyle yargı yeri diye bilmiyordum derdimi yazmış bulundum bir sövmedikleri kalmış. aynı benimki de böyle. Belli bir yaştan sonra çevre çok kolay edinilmiyor bir de çalışmadığım için.beklentim çok düştü zaten ama mutlu muyum hayır. Çok teşekkür ederim insallah..

Uzaktan mesafe dediğinize göre sanaldan tanışmışsınız belli.

Adam sizinle sevdiği için veya hayatı paylaşmak için değil, evimde bir hizmetçim olsun yemeğimi yapsın çamaşırımı bulaşığımı halletsin bir de canım isteyince bedava seks olsun diye evlenmiş.

Siz de tanımadığınız bu niyetteki adamla çat diye evlenip her şeyi bırakıp onun memleketine gidip üstüne bir de hemencecik çocuk yapmışsınız.

O bebeği de mutsuz bir hayata sürüklemişsiniz sırf belki kocam azıcık ilgi gösterir bebek sayesinde diye. Ama tabii ki bu da olmamış.

Konuyu nereden tutsan elinde kalır. Boşan desek hayır diyeceksin zaten. O zaman bu mutsuzluğu çekeceksin arkadaşım başka hiçbir çaren yok hatta seneden seneye daha da kötü olacak her şey.
Çocuğu ben istemedim. Bunun altını çiziyorum. Adam böyle değildi başta,degisti. Tanima firsati da bulduk uzak mesafeye ragmen. Durum koşul her ne olursa olsun bebeğimi çocuğumu mutsuz edecek kavgaların tartışmanın ortasinda birakacak bilinçsiz birisi de değilim. Yahu bu nedir böyle ? Acmaz olaydım başlığı bir yargılar,bi kızmalar bi bilirkişilikler noluyoruz ya?

Kimsem yok bir bahane değil. Sadece yeni bi şehir değil bambaşka bir kültürden bahsediyorum. dil bile farklı öyle söyleyeyim. Eşle gezmek için firsat varken neden tek başıma geziyim ki. Konu benim eşim burada, neden gezemediğim hangi otobüse neden binemediğim değil. Yalnız kalmayı seven birisinizdir ben sevmiyorum herkes ayni olmak zorunda değil
Konuyu acarken yurtdısı demediğiniz icin insan sasırıyor .Sehir değisikliği ne kadar sorun olabilir diye.
Belki esinizde yalnız kalmayı seviyordur?Hep dipdibe olacagınızı düsünmemistir evlenirken.
Evlenmeden önce ne konusuyosunyz sevgilinizle ya🙆🏻‍♀️
Hic mi huyunu suyunu sormadınız?

Kimsem yok bir bahane değil. Sadece yeni bi şehir değil bambaşka bir kültürden bahsediyorum. dil bile farklı öyle söyleyeyim. Eşle gezmek için firsat varken neden tek başıma geziyim ki. Konu benim eşim burada, neden gezemediğim hangi otobüse neden binemediğim değil. Yalnız kalmayı seven birisinizdir ben sevmiyorum herkes ayni olmak zorunda değil

Bu doğru tabi ki de, siz bu adamla niye evlendiniz? Bazı insanlar daha içe dönük, kendiyle vakit geçirmeyi daha çok seviyor. Siz daha dışa dönük bir tipsiniz sanırım. Bu durumda yapacak tek şeyiniz var, siz plan program yapıcaksınız eşiniz de gelecek. Misal cumartesi ...ye gezmeye gidicez, 12de kapıda hazır ol diceksiniz. Yok derse de oturup konuşun buraya senin için geldim ama otur otur sıkılıyorum, haftada 1 gün bana ayırmalısın yoksa bu iş benim için gitmiyor diceksiniz.

Ne zaman evlendin ?
Eşin madem böyle biri idi neden çocuk yaptın ?
Daha evliliğini oturtamamışsın, neden çocuk ???
Bazı şeyler tam da planladığınız gibi gitmeyebiliyor hayatta sizin de olmuştur belki. Korunma yöntemlerini denedim, altta yatan psikolojik rahatsızlığımı tetikleyince haplar devam edemedim. Eşim de çocuga hazir değilim dememe rağmen dikkatsiz davrandı.

Bazı şeyler tam da planladığınız gibi gitmeyebiliyor hayatta sizin de olmuştur belki. Korunma yöntemlerini denedim, altta yatan psikolojik rahatsızlığımı tetikleyince haplar devam edemedim. Eşim de çocuga hazir değilim dememe rağmen dikkatsiz davrandı.
İstemediğiniz bir birliktelikten sonra ertesi gün hapları var hiç duydunuz mu ?
Herneyse olan olmuş. Ama dediğim gibi siz henüz evliliğinizi oturtamamışken bir de çocuk işine kalkışmışsınız. Çok bencilce.
Kendi hayatınız yolunda gitmiyor iken bir sabinin hayatını nasıl düzene sokabilirsiniz ki ? Çocuk ile birlikte herşey daha zorken üstelik. Umarım sizin için tam tersi olur.

Bana ve bazı insanlara duyduğunuz hayranlık için teşekkür ederim oncelikle. Bazen hayatinizin aşkı sandiğiniz kişi kapi komşusu olarak çikmayabiliyor karşiniza kader ya. Doğum kontrol yontemlerini denedim panik bozukluk hastasiyim spiral beni ciddi anlamda gerdi ve korkuttu. Hap da tetikledi. Kondomu da eşim kullanmadi.

Bu doğru tabi ki de, siz bu adamla niye evlendiniz? Bazı insanlar daha içe dönük, kendiyle vakit geçirmeyi daha çok seviyor. Siz daha dışa dönük bir tipsiniz sanırım. Bu durumda yapacak tek şeyiniz var, siz plan program yapıcaksınız eşiniz de gelecek. Misal cumartesi ...ye gezmeye gidicez, 12de kapıda hazır ol diceksiniz. Yok derse de oturup konuşun buraya senin için geldim ama otur otur sıkılıyorum, haftada 1 gün bana ayırmalısın yoksa bu iş benim için gitmiyor diceksiniz.
İlgisiz biri değildi eşim nişanlılıkta sevgililikte. Evlenince boyle oldu. Denerim sağolun

Konuyu acarken yurtdısı demediğiniz icin insan sasırıyor .Sehir değisikliği ne kadar sorun olabilir diye.
Belki esinizde yalnız kalmayı seviyordur?Hep dipdibe olacagınızı düsünmemistir evlenirken.
Evlenmeden önce ne konusuyosunyz sevgilinizle ya🙆🏻‍♀️
Hic mi huyunu suyunu sormadınız?
Böyle değildi evlenmeden önce. Haha yurtdışı değil. En batıdan en doğuya geldim ben. Evlenmeden önce sohbetlerimiz çok güzeldi. Uzun uzun konuşur hayal kurardık. İlgili biriydi baya. Evlenince boyle olacagini asla dusunmezdim bu yuzden

Çocuğu ben istemedim. Bunun altını çiziyorum. Adam böyle değildi başta,degisti. Tanima firsati da bulduk uzak mesafeye ragmen. Durum koşul her ne olursa olsun bebeğimi çocuğumu mutsuz edecek kavgaların tartışmanın ortasinda birakacak bilinçsiz birisi de değilim. Yahu bu nedir böyle ? Acmaz olaydım başlığı bir yargılar,bi kızmalar bi bilirkişilikler noluyoruz ya?

Tamam da başta zaten herkes melek olur, sonradan belli olur karakteri tanıya tanıya ortaya çıkar. Göre göre anlarsınız tanırsınız birini. Sanaldan olduğu için bir tanıma fırsatı bulmamışsınız işte bulsaydınız şu anda bu konuyu açıp dert yanmazdınız kocam şöyle böyle diye, çünkü onu cidden tanısaydınız evlenmezdiniz hiç. Çocuğu istemediyseniz nasıl çocuk oldu, mutsuz olduğu adamla ilişkide korunmaz mı insan… Kendinize ve çocuğa yazık ediyorsunuz adam size zerre değer vermiyor ki. Dediğim gibi beleş hizmet ve seks için evlenmiş. Burda insanlar doğruyu söylüyor diye kızıyorsunuz, acı ama gerçek bir hakikati söylüyoruz.

Bir de adamın ısrar etmenize rağmen kondom kullanmaması sizi önemsemediğinin bir başka işaretidir. Ama şimdi bunu dediğim için de kızacaksınız.

İstemediğiniz bir birliktelikten sonra ertesi gün hapları var hiç duydunuz mu ?
Herneyse olan olmuş. Ama dediğim gibi siz henüz evliliğinizi oturtamamışken bir de çocuk işine kalkışmışsınız. Çok bencilce.
Kendi hayatınız yolunda gitmiyor iken bir sabinin hayatını nasıl düzene sokabilirsiniz ki ? Çocuk ile birlikte herşey daha zorken üstelik. Umarım sizin için tam tersi olur.
Peki siz hiç duydunuz mu ertesi gün hapları içerdikleri yoğun hormon sebebiyle her ilişkiden sonra doğum kontrol yontemi gibi kullanilamaz? Yorumlarda belirttiğim şeyleri tekrar yazmayacağim. Bizim topraklarda kadin en kotusuymuş bunu anladim. Adam diyorum ilgisiz sesimi duyuramiyorum ama bencil,kotu anne ben oluyorum.

Doğum kontrol yontemlerini denedim panik bozukluk hastasiyim spiral beni ciddi anlamda gerdi ve korkuttu. Hap da tetikledi. Kondomu da eşim kullanmadi.

E korumamışsınız haliyle hamile kalmışsınız. Sonrasında nasıl çocuğu ben istemedim oluyor onu anlamadım. Zihin gücüyle istememe enerjisi gönderince hamile kalmam diye mi düşündünüz?

2 sene uzak mesafe ilişkisi yaşadıktan sonra evlendik çoook uzağa eşimin memleketine yerleştim. Burada eşim hem arkadaşim hem ailem her şeyim olur sandım. Umdugumu bulamadim. Eşim kendi halinde,kendisiyle mutlu. Çok sık dışarıya çıkmaz ama mesela gözleri parlayarak benimle bir kez bile plan yapmadı. Bunu arkadaşlarıyla yaptiğini görünce haliyle içerliyorum. Birlikte hiçbir yere gitmiyoruz. Ben şehri bilmiyorum o da tanitmiyor. Etkileşim,muhabbet bazen neredeyse 0. Telefon,televizyon.. ben ise iletişimi,paylaşmayı seviyorum. Aylardır bunu düzeltemedim. Sanki sensörlü lambaya kendimi farkettirmeye calisiyorum. Cinsel anlamda da keyfine göre istekli. Ben yaklaşmaya çalışınca huylaniyorum gıdıklanıyorum diyor. Bazen dikkat cekici giyiniyorum görmüyor. Koca sehirde arkadasim ailem dostum kimsem yok. Haliyle duvarları ezberledim. Sonra gebe olduğumu öğrendim. 7. Haftadayiz. Bebegimin olacağini bilmek beni heyecanlandırsa da ona her gun daha çok alışsam da eşimle dolu dolu bir hayat göremiyorum. Ne önerirsiniz? Benle ayni durumda olan var mı ?
sizi normal halde yalnız bırakan bir insan çocuk olunca düzelir düşüncesiyle çocuk yapayım dediyseniz yanlış düşünce haa gebesiniz şuan kırıcı bişey demem umarım. şimdi hamile olduğunu eşine söyleyince ne tepki verdi ? birde şehri bilmiyorum cart curt bunları geçin lütfen dışarıya çık gez dolaş gör heryeri alışveriş yap eşinede söyle dışarıya çıkacağım madem burda yaşıyoruz etrafıma bakayım de adam seni merak etsin biraz evde pinekleme git kafeye otur kahve iç storye at evet belki çocukcadır ama maksat onu meraklandırmak erkek milletini biraz meraklandırmak gerekir. cinselliğe gelincede ters köşe yapabilirsin o isterse sen başım ağrıyor de ama bir sonraki gün sen üzerine git gerçi gebeliğin ilk ayları biraz hassas oluuor doktor cinsellik önermiyor die okumuştum ama

E korumamışsınız haliyle hamile kalmışsınız. Sonrasında nasıl çocuğu ben istemedim oluyor onu anlamadım. Zihin gücüyle istememe enerjisi gönderince hamile kalmam diye mi düşündünüz?

Aman boş ver ya.
Baksana kadın bilmem ne nidaları başlamış gene.
Korun diyoruz biz kötüyüz, korunma diyoruz çocuklar zarar görüyor.

Sitemi bize ediyor.

Back
X