Ne değerlisi, çocuk olmadan yüzüne bakmıyor, çocuktan sonra maalesef aklına vurursa ayda bir peçete yerine koyacak kocası. Kızdığımız nokta evlilik oturmadan neden çocuk yaptın, çocuktan sonra toplanmaz o ilişki, burada kendisine pembe tablo çizemedik diye kızgın; o da haklı, gerçeklerin farkında. Zaten konuş dedik, yazdık, çizdik. Kötülüğüne bir şey demedik.
Hala zina yaptın da ne oldu diyor, olay neden benim cinselliğime geldi anlamadım, korunsa olmazdı, bunca yıl hamile kalmadık dedim sadece. Mesela evlenmeden zina(!) yaptığım kocam ben varken telefonla uğraşmıyor en azından, böyle konular altında nispet yapar gibi bahsetmekten genelde imtina etmeye çalışırım, nispet gibi olur diye;ama hayatımdaki temel erkek figürleri bakımından şanslıyım, babam olsun kocam olsun. Şunu söyleyebilirim ki, bununki kocaysa, ben kocamı tepemde taşıyayım, çok değerli bir adam. Günde üç il onlarca şantiye gezer; akşam gelir benden ilgisini eksik etmez, senelerdir de böyle. Seven adamın deneyimine vardık, şükür. Kurdeleleyip sakladığı kutsal kuku hayır getirmemiş anlaşılan.