• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kararsızım lütfen bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lizzie8919

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
264
134
103
merhaba hanımlar bundan üç ay önce kuzenimin aracılığı ile biriyle görüşmeye başladım telefonda mesajlasarak,birbirimizi hiç görmedik ama iki hafta sonra yanıma gelicekti zaten ikimizde birbirimize tanıma süreci verdik ve hoslandık birbirimizden,bana geçen gün sormaması gereken bi soru sordu geçen sene bir aylık bir ilişkim olmuştu ve fazla rahat diye bitirmiştim ben, sorusu ise hiç onunla bişey yaşadınız mı dedi bende yalan söyleyemedim bir kere kavga esnasında beni zorla dudaktan öpmüştü bende kendimi geri çekmiştim bunu anlattım çok şaşırdı üzüldü bu tarz seyleri ciddi bi ilişkiye başlarken düsünmem lazım dedi ertesi gün soguk konustu baya bende niye böylesin dediğimde ben o kadar rahat bi insan değilim benimle mutlu olamazsın senin de sucun yok ama ben onu aklımdan atamam dedi ve bitirdi , biraz muhafazakar biri anlıyacagınız. Ben ne kadar ona baglandıığımı söylesem de unuturuz dedi ve beni çok üzdü kaç gündür de çok kötüyüm sizce aramalımıyım? Arasam ne diyeceğim bilmiyorum ben özür dilenecek bir şey de yapmadım sadece beni yanlıs tanımaması gerektigini o kadar rahat ve basit bi kkz olmadıgımı ve özlediğimi söylerim heralde:( sizce aramalımıyım? Bu arada o biraz inatcı arıcagını sanmıyorum

Bütün bunlar bir öpücük icin mi??:KK57:
Hayır tabiki de asla arama..
Senden ayrılmak icin zaten bahane aramış o..ne yani öpüstun die bakireligin mi gitti ne insanlar var yaa :sinirli:
Bide aramalı mıyım die soruyorsun ara da al boyunun ölçüsünü. .

Bütün bunlar bir öpücük icin mi??:KK57:
Hayır tabiki de asla arama..
Senden ayrılmak icin zaten bahane aramış o..ne yani öpüstun die bakireligin mi gitti ne insanlar var yaa :sinirli:
Bide aramalı mıyım die soruyorsun ara da al boyunun ölçüsünü. .
Malesef biraz dar görüslü biri aslında ondan öncrsine kadar aramız çok iyiydi ama bunu benden beklemiyordu heralde hiç eline erkek eli değmemiş birini arıyor

Yahu bırak şu zihniyetsizi.
Ona ne ondan öncesinden ister öpüşürsün ister sevişirsin sen ona yediği naneleri soruyor musun?
Durup durup başına kakar sakın ulaşayım deme başını yakma.

Aslinda ayni zihneti paylasiliyorsunuz :) sordugu soru ayri bi dunya senin cevap vermen ayri bisey... Birde neyse...

merhaba hanımlar bundan üç ay önce kuzenimin aracılığı ile biriyle görüşmeye başladım telefonda mesajlasarak,birbirimizi hiç görmedik ama iki hafta sonra yanıma gelicekti zaten ikimizde birbirimize tanıma süreci verdik ve hoslandık birbirimizden,bana geçen gün sormaması gereken bi soru sordu geçen sene bir aylık bir ilişkim olmuştu ve fazla rahat diye bitirmiştim ben, sorusu ise hiç onunla bişey yaşadınız mı dedi bende yalan söyleyemedim bir kere kavga esnasında beni zorla dudaktan öpmüştü bende kendimi geri çekmiştim bunu anlattım çok şaşırdı üzüldü bu tarz seyleri ciddi bi ilişkiye başlarken düsünmem lazım dedi ertesi gün soguk konustu baya bende niye böylesin dediğimde ben o kadar rahat bi insan değilim benimle mutlu olamazsın senin de sucun yok ama ben onu aklımdan atamam dedi ve bitirdi , biraz muhafazakar biri anlıyacagınız. Ben ne kadar ona baglandıığımı söylesem de unuturuz dedi ve beni çok üzdü kaç gündür de çok kötüyüm sizce aramalımıyım? Arasam ne diyeceğim bilmiyorum ben özür dilenecek bir şey de yapmadım sadece beni yanlıs tanımaması gerektigini o kadar rahat ve basit bi kkz olmadıgımı ve özlediğimi söylerim heralde:KK43: sizce aramalımıyım? Bu arada o biraz inatcı arıcagını sanmıyorum
Bence mutlu olabileceğin biri değil. Ona ne ayrıca? Ne yaşadıysan yaşadın yargılayamaz o seni! Olduğun gibi kabul etmiyosa gerisi bahane çer çöp. Bırak bence sıkıntı yaşarsın daima.

Yahu bırak şu zihniyetsizi.
Ona ne ondan öncesinden ister öpüşürsün ister sevişirsin sen ona yediği naneleri soruyor musun?
Durup durup başına kakar sakın ulaşayım deme başını yakma.
Ben sorduğumda o hiçbişey yaşamadığını söyledi bilemiyorum doğrumu gerçekmi malesef çok bağlandım elimde olmayan bi sebepten ötürü bittiği için de çok üzgünüm

bu soruya cevap vermeyip ayrılmalıydın

çok çirkin muhabbetler bunlar

muhafazakar adamlardan hoşlanmıyorum kadınları eşya gibi görüyorlar sanki birini öpünce mikrop bulaştı da bozuldu bedenin.

bir de böyle tipler genelde genelev müdavimi çıkıyor sonradan o da ayrı ironi

bence bu adamla ciddi düşünmeyin mutlu olmazsınız

ben olsam ben de onu sıkıştırırdım gıcıklığına geneleve gittin mi falan derdim :rolleyes:

kesin yalan söyler ama olsun maksat gıcık olsun:KK62:

Canım sen töbe töbe kötü birşey mi yaptın yani . Tamam eyvallah eline erkek eli dokunmamis birini istiyosa doğal istememesi. Ama bu tavırla yapmamsliydi seni incitmis sanki sen biriyle iliski yaşamışsın moduna sokmuş seni. Boşver sakin arama unut gitsin. Ağzının payını verebilirdin en azından ne öyle kendini Kaf daginda görmeler boşver takma kafaya :işsiz:

Bu ne saçmalık kendisi ne naneler yemiştır böyle erkeklere sinir oluyorum yaa ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X