- 8 Mayıs 2008
- 2.648
- 1
- 116
arkadaşlar benim 6 aylık bir ilişkim var,ilk 3-4 ay cok güzeldi haftada 2 kez buluşur saatlerce vakit geçirirdik,belli sınırlarda bazı şeylerde yaşadık,ama sonradan onun msjları falan azaldı yine arıyordu soruyordu ama msjlar azaldı,sonra buluşmalarda haftada bire düştü,maddi sıkıntıları vardı tahminimce,soraa ben bundan dolayı bana aşık olup olmadgını sorguladım düşün dedim msj at asıksan dedım kapattım telefonu,msj gelmedi
ertesi gün tahmınım doru demekki aşık diilsin dedim,ayrılmak istedi ama aynı günün akşamı cok pişman oldu agladık beraberce ve geri döndü şimdi sevdigini söluyor ama aşık olup olmadıgından emin değilmiş sizce napmalıyım buluşmaların azalması aramaların azalması msjların azalması benden sogumuş mu sizce aşık diilmi?
ertesi gün tahmınım doru demekki aşık diilsin dedim,ayrılmak istedi ama aynı günün akşamı cok pişman oldu agladık beraberce ve geri döndü şimdi sevdigini söluyor ama aşık olup olmadıgından emin değilmiş sizce napmalıyım buluşmaların azalması aramaların azalması msjların azalması benden sogumuş mu sizce aşık diilmi?