Merhaba hanımlar :) Siz olsanız bu adam hakkında ne düşünürdünüz ?

Issız adamcıklar:) ya bence hiç üzülmeye değecek insanlar değiller. onlar nasıl hayatlarına takmadan devam ediyorlar bizde öyle olmalıyız. ben artık öyle yapıyorum arkama dönüp bakmıyorum hiç umrumda diil. yaşandı ve bitti o kadar:KK66:

Şarkı geldi aklıma yaşandı bitti saygısızca :) Evet çok doğru diyorsun erkek gibi düşünüp bayan gibi hareket edicez sanki bizde ölüyorduk :)

Bu adamı özetlersem korkak ne istediğini bilmeyen herifin teki .

O halde napıyoruz? UZAK DURUYORUZ. Durmayı deniyoruz.
Ne olur kendimize bunu yapmayalım, uğraşmak mı bu şekilde? Yoksa saatlerimizi huzurla geçirdiğimiz insanlar mı?

O halde napıyoruz? UZAK DURUYORUZ. Durmayı deniyoruz.
Ne olur kendimize bunu yapmayalım, uğraşmak mı bu şekilde? Yoksa saatlerimizi huzurla geçirdiğimiz insanlar mı?

Kesinlikle tercihim huzur ve netlikten yana :) Zaten çok düşünce canım sıkılıyor :) kitaplarım var onları okumayı tercih ederim çok güzel filmler var vizyona girmiş onları izlemeyi tercih ederim bol bol da spor yapıyorum işe gidiyorum daha yüksek lisansım var ehh bir ara bay doğru bizide bulur inş :)

Bak guzelim hayat cok kisa yarin ne olucagimiz bilinmez kesinlikle suratini asma degmez boyle biri icin yol ver gitsin unutma kacan kovalanir seni elde edene kadar kovalamis sira onda demis kesinlikle kendini kullandirma emin ol degerini bilecek bi adam cikar karsina sabret ve bekle sevmeyi bilmeyen adam bir omur yaslancagin omuz olmayida bilmez

Bak guzelim hayat cok kisa yarin ne olucagimiz bilinmez kesinlikle suratini asma degmez boyle biri icin yol ver gitsin unutma kacan kovalanir seni elde edene kadar kovalamis sira onda demis kesinlikle kendini kullandirma emin ol degerini bilecek bi adam cikar karsina sabret ve bekle sevmeyi bilmeyen adam bir omur yaslancagin omuz olmayida bilmez

Çok doğru diyosun gerçekten böle bir ilişki istemiyorum aşk için karakterimden ödün vermeye hiç niyetim yok. Aşık olunca acısı 1-2 ay sürüyor ama sonra geçip gidiyor pişman olacağın şeylerin acısı bir ömür sürüyor o yüzde bende uzak duruyorum ne arıyorum ne soruyorum gerçekten bana göre bir adam diil ya buradaki tüm bayan arkadaşlarımla hem fikirim şuan :) iyi ki varsınız ya

Kesinlikle tercihim huzur ve netlikten yana :) Zaten çok düşünce canım sıkılıyor :) kitaplarım var onları okumayı tercih ederim çok güzel filmler var vizyona girmiş onları izlemeyi tercih ederim bol bol da spor yapıyorum işe gidiyorum daha yüksek lisansım var ehh bir ara bay doğru bizide bulur inş :)

Harikasınız. :) Kendini bu şekilde tanımlayan kadınlar hep başarılı ve mutlu olsunlar inşallah :)

Çok doğru diyosun gerçekten böle bir ilişki istemiyorum aşk için karakterimden ödün vermeye hiç niyetim yok. Aşık olunca acısı 1-2 ay sürüyor ama sonra geçip gidiyor pişman olacağın şeylerin acısı bir ömür sürüyor o yüzde bende uzak duruyorum ne arıyorum ne soruyorum gerçekten bana göre bir adam diil ya buradaki tüm bayan arkadaşlarımla hem fikirim şuan :) iyi ki varsınız ya
:) sende iyiki varsin canim bosver ya kafan rahat olsun oyle kalbi guzel erkekler varki gozunun icine baktiginda seni sevdigini gorucen sabret degmez uc kurus etmeyen insan icin uzulmeye ne olursa olsun gulumse ve unutma her zaman yanindayim

:) sende iyiki varsin canim bosver ya kafan rahat olsun oyle kalbi guzel erkekler varki gozunun icine baktiginda seni sevdigini gorucen sabret degmez uc kurus etmeyen insan icin uzulmeye ne olursa olsun gulumse ve unutma her zaman yanindayim

Çok teşekkür ederim desteğin için sana kocaman sarılıyorum sevgimi yolluyorum :)

Amin inş. cümleten :) yahu normalde ben çok neşeliyim yerimde durmam istesem de melankolik bir tip olamam yatak döşek bana göre diil :)

Biz birbirimize benziyoruz. :)

Bazen melankolik olasım geliyor en fazla bir günün yarısı kadar. :)

Saygı her şey bu konuda. Adam olan zaten saygısını esirgemez.
Siz kendinizle ilgilenin, hayat eminim doğru insanla yolumuzu kesiştirecektir. Hayırlısı olsun :)

Çok teşekkür ederim desteğin için sana kocaman sarılıyorum sevgimi yolluyorum :)
Saril bakem :) annem hep derki hayatta hersey gelir gecer ama gecmis asla silinmez gecmidin ne kadar temiz olursa o kadar mutlusun demektir demem o ki yaradan rabbim yazmistir kismetine birini tatlim o yuzden napiyoruz bekliyoruz :) ay gece gece cubbeli hocalara dondum

Saril bakem :) annem hep derki hayatta hersey gelir gecer ama gecmis asla silinmez gecmidin ne kadar temiz olursa o kadar mutlusun demektir demem o ki yaradan rabbim yazmistir kismetine birini tatlim o yuzden napiyoruz bekliyoruz :) ay gece gece cubbeli hocalara dondum

Çok doğru demişşş :) sarıldım bile :) Şu bekleme işi uzun beya bitmiyor ki en iyisi beklemeyip pat diye olsun daha aksiyon ekşin olur :) Ya bu tip adamlar o kadar çok ki sağlık teknikeriyim hastanede bile görüyorum o kadar fazlalar ki ya doktor diyosun okumuş bilmem ne evli barklı adam tutup sekreterine aşık oluyor onunla imam nikahıyla evleniyor eşlerinin ruhu bile duymuyor gel de erkek milletine güven .

Hepsimi aynı ki bunların..once yalvarıyo sonra görüşelim demiyo..bende bye dedim ve bitti..ohh içim rahat..bu gunlerde tam da bunu düşünüyordum ya aşık olsaydim baglansaydim sevseydim ne olacaktı acaba..kendi acımla başbaşa kalacaktım..çok şükür ki aşık olmadim

Biz birbirimize benziyoruz. :)

Bazen melankolik olasım geliyor en fazla bir günün yarısı kadar. :)

Saygı her şey bu konuda. Adam olan zaten saygısını esirgemez.
Siz kendinizle ilgilenin, hayat eminim doğru insanla yolumuzu kesiştirecektir. Hayırlısı olsun :)

Gerçekten de öle insan kendini bildikten sonra nereye gitse bozulmaz . Hayat çok öğretiyor iyi veya kötü ama hayatıda arabesk yaşamanın anlamı yok vardır bir hayır diyip önümüzde ki maçlara bakıcaz ya erkek gibi düşünüp kadın gibi davranıcaz adamlar ne kadar rahat biri olmayınca diyorlar aman ya başkası mı yok mantıklı yahu dünyada 4 milyar erkek var illaki biri olucak bu tarz heriflere enerji harcamaya değmez :)

Çok doğru demişşş :) sarıldım bile :) Şu bekleme işi uzun beya bitmiyor ki en iyisi beklemeyip pat diye olsun daha aksiyon ekşin olur :) Ya bu tip adamlar o kadar çok ki sağlık teknikeriyim hastanede bile görüyorum o kadar fazlalar ki ya doktor diyosun okumuş bilmem ne evli barklı adam tutup sekreterine aşık oluyor onunla imam nikahıyla evleniyor eşlerinin ruhu bile duymuyor gel de erkek milletine güven .
Azmis anam bunlarin hepsi , :) sen dogru ol egri zaten belasini bulur guzellik ewet uzun beklemesi ama sonu cok guzel canimcim

Hepsimi aynı ki bunların..once yalvarıyo sonra görüşelim demiyo..bende bye dedim ve bitti..ohh içim rahat..bu gunlerde tam da bunu düşünüyordum ya aşık olsaydim baglansaydim sevseydim ne olacaktı acaba..kendi acımla başbaşa kalacaktım..çok şükür ki aşık olmadim

Ya öle deme aşık olmak çok güzel bir duygu acı bile çekmedim insan gerçekten yaşadığının farkına varıyor insanın kalbi atıyor ya :)

Merhaba hanımlar nasılsınız ? Yeni üye oldum yıllardır takip ederdim bugüne kısmetmiş :) Kısaca derdimi anlatmak istiyorum ve sizin görüşlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 2.5 ay görüştüğüm biri vardı. İlk buluşmamızdan son buluşmamıza kadar her şey çok güzel ilerledi saygı çerçevesinde yan yana gelince çok iyi anlaşırdık çok sık boğaz eden biri diilim karşımda ki de öyleydi. ilk başta adama aşık olmaktan çok korktum ama aşık oldum 2.5 ay içerisinde bir kez ayrıldık ben geri dönüş yaptım sonra devam ettik. 2 'nci buluşmamızda gayet güzel geçti aradan 1-2 hafta geçti bizim hakkımızda hiç konuşmadık dedim ondan önce msjlar da canım tatlım demeler benim minoşum ol demeler hava da uçuşuyor :) adam hiç bir şey yazmadı sabırla bekledim onun yaptığını hiç hoş olmadığını dile getirdim bir sor diyor niye yazmadım diye şaka gibi neden dedim susuyor :) neyse bende sustum aradan bir ay geçti ve hiç konuşmadık maalesef ona aşık olmuştum ve itiraf ettim, etmeseydim içimde tutkuya onu unutmama sebep olacaktı :KK43: Neyse aradı beni böle havadan sudan konuşuyor dedim niye susuyorsun susturtma beni sende diyo, bende hiç arayıp msj atan bir tip diilim. Sonra tekrar sordum evet dinliyorum böle nazlana nazlana diyor ki ben ciddi bir ilişkiye hazır diilim olmaz olmaz olur olur diyor aşk yaşarsak sen üzülürsün daha fazla bağlanma diye sana yazmadım cevap vermedim diyor ; Ama söylerken gülüyor böle bende hiç bozuntuya vermeden gülerek çok rahatladım bu dürüstlük oluyor dedim üzerimden büyük bir yük kalktı dedim oh be dedim sonra dedim ki aradığım ve msj attığım için çok özür diliyorum cevap verdiğin için çok teşekkür ederim dedim bir anda sesi düştü defalarca iyi geceler iyi akşamlar dedi görüşmek üzere dedi. Şunu merak ediyorum erkekler neden böyle iki yüzlü neden bu kadar karaktersiz ben hep terbiye sınırında onunla konuştum arabası ile eve bırakmayı defalarca teklif etti teşekkür edip geri çevirdim en başta bana aşkım sevgilim ol diyen kendisi beni kendine aşık edip sonra üzülme diyor sinir oldum. Uzun oldu özür dilerim bayanlar ve okuduğunuz için teşekkür ederim.
Adamın kendisine güveni gelmiş egosu tavan yapmış ,ne zannediyorlar kendilerini yaaa,bulunmaz hint kumaşımı

Siz fazlaca nazik davranmışsınız ama bu insan sizin nezaketinizi anlayacak biri değil demek ki. Bu durum uzun süreli ilişkiye dönüşseydi siz daha çoook görecektiniz kabalıklarını, düşüncesizliklerini. Öncelikle insanlıktan anlamayan bir tip demek ki. Ben bunun 38 yaşında olan versiyonuna da rastladım. Anlar anlamaz da görüşmeyi kestim. Bence siz de daha fazla düşünmeyin bu adamı. Size yazık olur.

Back
X