Çok kararsızım, ne olur yardım edin...

nilimm86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
2.648
1
116
arkadaşlar benim 6 aylık bir ilişkim var,ilk 3-4 ay cok güzeldi haftada 2 kez buluşur saatlerce vakit geçirirdik,belli sınırlarda bazı şeylerde yaşadık,ama sonradan onun msjları falan azaldı yine arıyordu soruyordu ama msjlar azaldı,sonra buluşmalarda haftada bire düştü,maddi sıkıntıları vardı tahminimce,soraa ben bundan dolayı bana aşık olup olmadgını sorguladım düşün dedim msj at asıksan dedım kapattım telefonu,msj gelmedi
ertesi gün tahmınım doru demekki aşık diilsin dedim,ayrılmak istedi ama aynı günün akşamı cok pişman oldu agladık beraberce ve geri döndü şimdi sevdigini söluyor ama aşık olup olmadıgından emin değilmiş sizce napmalıyım buluşmaların azalması aramaların azalması msjların azalması benden sogumuş mu sizce aşık diilmi?

sevgilin aşık olup olmadığına emin değilmiş kendisi söylemiş zaten bence de emin değil ki bu şekilde davranıyor,bir süre üstüne gitmeyin.aramasını msj atmasını bekleyin.seviyorsa aşıksa zaten o arar,değilse beklemeyin derim. sevgiler

tşk ederim arıyor hergun ama eskisi kadar cok guzel söz sölemıyor ilgi göstermıyor,buluşmalarda eskisi gibi cok diil,eskiden can atardı buluşmak ıcın

ahhh be canım güzel vakit geçiriyorum diyosun iyi anlaştığınızı anlatıyosun niye seviyor mu aşık mı gibi paranoyalara kapılıyosun
hiç düşünme öyle şeylerii sen ilişkini yaşamaya bak aşktan sevgiden daha önemli şeyler vardır benim için bi ilişkide
belki de kendince sorunları vardır ama ilişkiniz yeni olduğu için sana söyleyemiyordur fakat ister istemez yansıtıyordur

e zaten kendisi bu sorunun cevabını vermiş.aşık değilim demiş.
herşey ortada zaten sorun ne tam olarak ben anlamadım ?
aramıyorsa eskisi gibi aşıkd değilim demişse yerinizde olsam hiç mi hiç aramazdım onu.
daha ne yapsın ki adam!!

İçerik nedeniyle konunuz”Ah erkekler”bölümüne taşınmıştır

Editör arkadaşımın da bilgisine

bende aramıyom ama o arıyoo,kafası karışmış meger sevıyomuş dedıgıne göre,ayrılalım dedigine pişman olmuşş aşık olup olmadıgını bılmıyomuş ama sevıyomuş bırakmak ıstemıyomuş kafasında sorunları varmş

canım daha lise çağındasın.kendini okuluna derslerine ver boşver.bu yaşlarda hissedilen şeyler çok kalıcı olmuyor.hatta hatırlamıyorsun bile.şimdi yapacağın en güzel şey kendine iyi bir gelecek hazırlamak.üniverste hayatında kendine yakışır,böyle sorunlar yaşamayacağın çok daha güzel ilişkilerin olur.
bu yaşta aşk meşk işleriyle kendini yorma da üzmede.:teselli:

pardon yaşını kaçırmışım ben. lise öğrencisi sandım seni.
ama yinede benim fikrim öncelikle eğitim iş kariyer sonra ciddi ilişkiler...

yok ben lise cagında diilim 22 yaşındayım üniyi bu sene bitirdim bu arkadasımıda üniden tanıdım zaten

22 yaşındayım sevgilimde 23 yaşındaa neden sordunuz ki?

Canim umarim kizmazsin ama ben inanki lise ögrencisi oldugnuzu sandim ikinizi, yani en fazla 15 - 16 yasindalardir bunlar dedim...:uhm:

Cünkü böyle gelgitler emin olmamalar yok seviyorum yok sevmiyorum gibi seyler cogunlukla o yasta olur diye düsündüm...:sm_confused:

23 yasinda bir adam aslinda hisslerinden emin olmali...bence suan sende onun yaptigni yap fazla ilgi gösterme beklemeye al istiyorsa gercekten o düser senin pesine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…