Çok kararsizim. Sizce kabul etmeli mi?

Şansınızı deneyin derim, ama yol çok yoruyor ben 3 senedir ilçeye gidip geliyorum 45 50 dak sürüyor haftanın 5 günü son gün resmen sürünerek gidiyorum, hafta sonu ne kadar dinlensem de o yol yorgunluğu geçmiyor
Benim bir de cumartesi var ya. Simdi bunu okuduktan sonra bile yoruldum 😅 bir de istanbul trafigi 2 saat yol daha uzun gibi geliyor karmaşadan.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Bu tempoya uzun süre dayanamazsın bence.
Ama iş bulmak da hiç kolay değil bir daha böyle bir fırsat çıkmayabilir.
Zaman neler getirecek bilemezsin. Belki ilerde ev değiştirirsiniz ya da ordan başka bir iş imkanı çıkar. Sartlar degisir.
Ev degistirme ihtimalimiz imkansiz gibi. Baska durumlar var. Iste yine o yere yakin arkadasimin beni yanina aldirma durumu var ve mesai cok iyi, saat 5 de cikiyor ve haftasonu da tatil. Burada cumartesi de calisacak olmak beni bitirebilir ruhen. Hani bir tane avantaj olsa dusunmucem cunku hakikaten issizlik hat safhada. O kadar kararsizim ki aklim secemedigimde kalacak yine.

Herkese merhabalar.
Bir suredir iş ariyorum. Yaklasik 4 yil once yaptigim meslege geri donus yolu acilmis olabilir aslinda. Neyse simdi bir is teklifi aldim. Yalniz sartlar dolayisiyla kafam cok karisik. Evliyim ve avrupa yakasinda oturuyorum. Iş anadolu yakasinda yaklasik 1.5 saat surer evimden. 09:00-19:00 calisma saatleri ve 6 gun... maas 3500 tl net.
Calismak istiyorum ama bu sartlarda beni bir sure sonra tukenmislige iter mi bilmiyorum acikcasi. Cok kotu maddi durumda degiliz ama ihtiyacimiz da yok degil (biraz borclarimiz var )
Siz olsaniz nasil bir karar verirdiniz?

Ekleme: Bir de eski calistigim yerden arkadasim suan calistigi yere beni aldirmaya calisiyor, o da karsida ama mesai 5 de bitiyor ve cumartesi tatil. Onu beklesem mi diyorum diger yandan ama tabi olmama ihtimali de var, eleman alimi olur mu olmaz mi belirsiz
Bu sartlarda calışşmak çok zor. Yasayacak zaman kalmaz.

Benim bir de cumartesi var ya. Simdi bunu okuduktan sonra bile yoruldum 😅 bir de istanbul trafigi 2 saat yol daha uzun gibi geliyor karmaşadan.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Hayırlısı olsun, şu zamanda iş bulmak da zor hakikaten, benim bulduğum ilk iş de de 2 otobüs değiştiricem üstüne bikaç km yol yürü sigorta yok ücret de asgarinin yarısıydı aldığım para yemeğe yola gidicekti vazgeçmiştim sonra, sizin sadece yol sorunu var şu an yol için altrrnatifler düşünebilirsiniz, iş işi açar derler denemekle birşey kaybetmezsin.

Back
X