canımm benim eşin 1.000 tl alıyomuş sen asgeri ücret ve 1.500 kredi ödüyosunuz helal olsun öncelikle
bence kendini düşün patronunu düşünerek haraket etme zam da yapmıyomuş sırf onun hatrı var diye sana işi öğretti diye sen ne diye sıkıntı çekesin ki :26:
güzel bi şekilde durumu anlat ve çık yanimadem okadar iyi bi insan senin başka işe girmeni engellemez ekmeğinle oynamaz heralde
Merhaba arkadaşlarım bu tarz konuda bi çok konu açıldı herkesin kendi derdi karasızım yardımcı olun ne olur...
benim kararsızlığım iş konusunda çalıştığım yerde muhasebe,sekreter.asistan,işte çay temizlik işlerine bakıyorum vs vs asgari ücret alıyorum çok şükür şikayetim yok bu işe girdiğimde hiç bişey bilmiyodum patronum çok şey öğretti ama şuan başka bi iş var maaşı 1000 tl den başlıcak iş aynı sadece daha hafif daha rahat sadece 20 dk flan otobüsle yol gidicem yol ücretide vericekler,üstelik Babacım da orda çalışıyo onun yanında olucam.şimdi eeeee.?diceksiniz işi nasıl burakırım patronum şakayla karışık tehtid ediyo işte ben bankadan yüklü miktarda para çekiyorum ay sonlarında bazı bankalar benim adıma verdi gösteriyo işte diyo işten çıkarsan o paraları borç olarak verdim hepsini geri isterim sonuçta resmi diyo, bide seni hiç bi yerde çalıştırmam engel olurum işini bozarım işte ben sana öğretmeye çok uğraştım diyo bende zaten onun hatırı için direk gidiyorum diyemiyorumşimdi bana akıl verin nasıl bırakırım sorunsuz olaysız..yeni ev aldım 1500 tl kredi ödüyoruz eşimde 1000 tl alıyo siz hesaplayın artık diğer işe ihtiyacım var maaşıma zam yapmasını söyledim kaç kez onuda yapmıyo yardımcı olun ne olur kafam karışık ya yazımda çok karışık olabilir kusura bakmayınn.
patronun yaptığı çok büyük terbiyesizlikk, madem farkına vardın bir daha para çekme olaylarına girmemey çalış
birde burdaki düzeninden memnunsan zam istesen sonuçta işe yeni girdiğinde asgari ücret vermiş ama şu an kendini geliştirmiş durumdasın , şartlarını iyileştirmesi lazım
şakayla karışık tehditten sonra ben soğurdum zaten ordan bir daha da o işlere girmezdim para çek dediğinde de açık açık söylerdim sonra tehdit ediyosunuz olmaz diye
Neticede hepimiz para için çalışıyoruz. Hem daha fazla maaş alıcan hemde daha rahat edicen. Böyle bir patronun yanında 1 dk bile durma bence. Hiç iyi bir insan değil. Onun gibilerin işi görülsünde gerisi önemli değil. İşininde garantisi yok ki. Emin ol bi gün seni işten çıkarır ki gözünün yaşına bile bakmaz. Tüm iyliklerini fedakarlıklarını haklarını bir çırpıda siler bunun gibiler. O seni yüklü para çekmelerinle tehdit ediyorsa ve sen bunu nereye(onun işinde) harcadığını ıspat edebiliyorsan ıspatlarsın zaten. Yok ıspatlayamam diyorsansa ,sende orada çalışıyorsun ister istemez sende bazı olaylara tanık oluyor ve susuyorsundur.! Herkesin anladığı bi dil vardır. Sende ona anladığı dilden konuşur açıklarını hatalarını (anladın sen onu) yüzüne vuru çeker kapıyı çıkarsın.
Adam seni tehdit ediyor, sen de ona aciyorsun. Acima, acinacak hale dusersin demisler. O adam sana zam yapmaz, velev ki yapsa bile gozune batar, yarin daha ucuz elemani ise aldiginda ayni gun hic acimadan seni kapinin onune de koyar. Bosver elin patron adamini dusunmeyi de sen kendi basinin caresine bak. Obur taraf daha iyi ise hic durma git. Bu adama bir iki hafta oncesinden istifa edecegini ve yerine adam bulmasini da soylemeye korkar insan, o iki haftada basina corap da orebilir boylesi. Isi ogretti ve sen de ogrendi isen normal olarak sana zam yapmasi gerekirdi, halbuki seni bogaz tokluguna omur boyu esir almaya calisiyor, adama bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?