Cok kararsizim yardimci olur musunuzzzz :(

Rabis18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014
7
0
1
İstanbul
Daha 18 yasindayim, burnusumu kucultmeyi dusunuyorum v 2 3 haftadir bu konu hakkinda arastirmma yapiyorum. fotografimi atiyorum sizce ne yapmaliyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401049076840.webp
    $1401049076840.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 184
sizin burnunuz operasyon geçirecek derecede bozuk değil, aksine düzgün bi burnunuz var takıntı yapmış olabilirsiniz:4:

gayet güzel bi burnun var maşallah canım sil aklından bu düşünceyi bence:nazar:

cnm bence hiç o zahmetlere girme gayet güzel burnun :)

Son düzenleme:
Bana gore biraz uzun gibi geliyo :confused: daha boyle minicik olsa ne olur :thumbup:

Bence burnunun profilden çirkin bir görüntüsü yok. Ameliyat olmak kolay bir şey değil ne yazık ki sağlam bir psikoloji de istiyor. Aynaya baktığın zaman burnun seni çok rahatsız ediyorsa hatta ağlatıyorsa yaptır sonuçta kendini mutlu hissetmen önemli ama tekrar söylüyorum çirkin bir görüntüsü yok estetik yaptırmanı gerektirecek :)

Bence burnunun goruntusu gayet iyi yaptirmana gerek yok ama sen aynaya baktiginda mutsuz hissediyorsan yaptirmalisin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kevser

Daha 18 yasindayim, burnusumu kucultmeyi dusunuyorum v 2 3 haftadir bu konu hakkinda arastirmma yapiyorum. fotografimi atiyorum sizce ne yapmaliyim

Estetik olunsa başarılı sonuç çıkar çünkü ; yapısı güzel kavisle çok iyi olur ,olmanızı önermekteyim.

Son düzenleme:
Aslında kemerde cok cıkıntı yok ama tabi boyu kısalabilir, ama zor bir işlem ve garantisi yok, keşkeler de cok sık oluyor. Ben ilk 15 gün Allahım naptım dedim, şimdi sanki alışıyorum ve burnum biraz daha oturuyor. Ama tam mutlumuyum suan bilmiyorum, günleri sayıp bekliyorum. Ve arkadaşlarında dediği gibi cok zor bir iş, ve mükemmeliyetçi olmamak gerekiyor galba, çünkü estetik göreceli, birisine kalkık gelen birisine düz geliyor filan. İyi düşün ve olmaya karar verirsen de büyük değişimlerden kaçın derim..

Back
X