Yatak Odası Dekorasyonu Çok kararsızım, yorumlarınızı alabilir miyim?

Erica Arborea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
109
0
Kızlar Merhaba

19 nisanda evlenıyorum kısmetse :) Ancak hala mobılya almadık özellikle yatak odasında ciddi kararsızlık yaşıyorum. Benim seçtiğim modeller genelde baza kullanımına uygun olmayan modeller, cevremdekıler de bazalı almam konusunda ısrarcı.. Gardropa sıgmazmı kı yastık yorgan battanıye vb ..

Beğendiğim iki modelin fotoğrafını eklıyorum nasıl bulacaksınız bakalım?
32_M77.büyük.jpg
2014124861dfd88-6cc0-4a15-adc7-1d6bc68c75fd.jpg

Hayirli olsun oncelikle..baza bazen cok ise yariyor sadece gardrop yatak yorgani sigdiramazsin ama bos bi oda veya oturcagin evde ekstra gomme dolap varsa o ayri...bende esyalarimi degistiricem beyaz olan cok modern ve şık..baza iki yorgani anca aliyor karar senin

Bende aslında yere gömmeli yatak istiyorum ama son zamanlarda fikrimi değiştirdim çünkü hiç bir nevresim takımı istediğim yatağa uymuyor yere sürünücek hep o yüzden beyaz olan takım diyorum bende çok beğendim :) Hayırılısı olsun :KK66:

Kesınlıkle bazalı olmalı o kadar cok ıse yarıyor kı ıyıkı bazalı almısım :KK68: model olarakta 1. daha hos bence :KK68:

tesekkur ederım yorumlarınız ıcın ben de ıkıncı olan country tarzındakı modelı cok begendım ve onu almayı dusunuyorum yorgan vb seyler ıcın de vakumlu torbalardan alıp gardropa ve salon ıle oturma odasına almayı dusundugumuz kanepelerın (yatak olma ozellıgı var) altına koyarım dıye düşünüyorum umarım sonradan pişman olmam :)

Baza başlığındaki mavi çiçeklerden sıkılabilirsiniz .İnci beyazı hoş düz beyaz biraz çiğ oluyo yatakodalarında.Güle güle kullanın .

aynı şeyden bende muzdaribim :KK56: bazasız yatakları daha çok begeniyorum ama bazalı kullanışlı diyor herkes...ayrıca 2. fotodaki yatak odasını bnde çok beğeniyorum alfemodan,gittim inceledim hatta ama saolsun benimki hiç beğenmedi,çok eski model bu ne yaa dedi :110: country tarzını sevmediği için modern almalıymışız :KK42::KK42:

2. takım güzel benimde yatak odam country ama yapan kişi baza da koyacak karyolanın şekli hemen hemen aynı azcık görünür dedi alttan ama o kadarı da sıkıntı değil, Türk evleri malum yani..:KK14:

haftaya düğünün var muhtemelen aldın :)
Hangisini? ya da neyi?
Bu arada bu ikisi de hangi mağazadan?

Kesinlikle bazalıı. Ben şu an lojmanda oturduğum için,bazayı kullanmıyorum. Gömme dolaplar oluyor. oraya koyuyorum. Yorganlarımı,yastıklarımı,battanıyelerımı. Ama gömme dolap olmasaydı mecburen bazaya koyacaktım. Demem o ki,şu an size gereksiz görünebilir. Ama evlendiğinizde çok kolaylık oluckatır sizin içn. Modele gelince,Kahvenın tonlarıyla beyazın bütünleşmesini sevıyorum. 1.si..