Çok kararsızım

1 saat mesafe nedir ki! Bazı şehirlerde insanlar işinden evine 1 saatten fazla yol gidiyor

istediğin an ulaşılabilir bir mesafede olacak ailen .Ayrıca orada arkadaşında varmış ne güzel. İnan yalnız yaşamaya alışınca daha önce bunu yapmadığına pişman olacaksın.
İnşallah dediğiniz gibi olur

Kızlar meraba, ben kendi doğduğum büyüdüğüm yerde yaşiyorum burda çalişiyorum ,çok küçük bir ilçedeyim ve bu sene il merkezine tayin düşünüyorum ama çok kararsız kalıyorum 33 yaşındayım bekarım beni korkutan şu ki aslinda gitmek istediğim yer bilmediğim yer değil yine benim memleketim ama sanki alışamam gibi hissediyorum tek başima yalnız çokmu bunalırım diyorum ailem yanıma gidip gelecek mutlaka ama bi taraftanda diyorumki kocaman kızsın artik kendine düzen kur.Yillarca ailemle yasamaya o kadar aliştimki sanki onlar olmayinca kötü olcakmişim hissi var böyle hissedeniniz oldumu ? korkularim yersizmi bilmiyorum :KK43:
Ayaga kalkmadan yurunmez.Belki de daha ozgur hissedeceksin.Ve sana iyi gelecek.Bence riski yok,denemelisin.

Siz belki evli olduğunuzdanda oyle gelebilir ben tek kalmayi düşünümce bazen gözüm korkuyor :)

Evliyimde 5 yıldır bebek yok eşim 6 ay evdeyse 6 ay yok 🤣🤣 Çoğunlukla yalnızım. Hatta bazen görev çıksın diye dua etmişliğim vardır 🤫 Çaktırma 🙊

şimdi mesleğinizi yazmamışsınız, iş il merkezinde daha yoğun mu olur yoksa daha fazla eleman olup daha mı az olur biz bilemeyiz

mesafe aslında çok azmış

bunca yıl tayin isteyip bir yere gitmemiş olmanız sebebi ile bu hisleriniz var, bir adım atmışsınız devamını da getirin derim

ama yakına gidince de ayrı ev işine girer misiniz, aileden bağımsız yaşar mısınız bilemedim

yani 1 saatlik ilçe bana çok yakın geldi de

"yalnız ne yapacaksın, al bir araba git gel daha makul olur " denilebilir

bence hayatınızda yeni bir sayfa açmak ise amaç daha uzağa gidilmeli

çok olumlu yazamadım ama sadece bir saat uzağa gider ve iş yoğunluğum artar yahut ortama uyum sürecinde zorlanırsam sinir olurum gibi geldi

şimdi mesleğinizi yazmamışsınız, iş il merkezinde daha yoğun mu olur yoksa daha fazla eleman olup daha mı az olur biz bilemeyiz

mesafe aslında çok azmış

bunca yıl tayin isteyip bir yere gitmemiş olmanız sebebi ile bu hisleriniz var, bir adım atmışsınız devamını da getirin derim

ama yakına gidince de ayrı ev işine girer misiniz, aileden bağımsız yaşar mısınız bilemedim

yani 1 saatlik ilçe bana çok yakın geldi de

"yalnız ne yapacaksın, al bir araba git gel daha makul olur " denilebilir

bence hayatınızda yeni bir sayfa açmak ise amaç daha uzağa gidilmeli

çok olumlu yazamadım ama sadece bir saat uzağa gider ve iş yoğunluğum artar yahut ortama uyum sürecinde zorlanırsam sinir olurum gibi geldi
Merkez biraz daha yoğun olacak benim en çok gitme sebebim burası fazla dedikoducu belki bi nebze kafam rahat eder diye düşündüm off o kadar düşünmekten günlerdir içim sıkıldıki anlatamam ne yapacağimi bilmiyorum ailem kışın ekseriyet benle kalır muhtemelen

Ne güzel mutlu olmanıza sevindim siz kaç yaşınızdasınız?
Şuan 40 yaşındayım Ege ye yerleseli 8 yıl oldu.
inanin başka güzel kendi evinin olmasi bütün düzeni sana ait. ev sahibi yok ekejtrik su abonelikleri gibi sorunlarım oldu.
hepsiyle tek başıma ilgilendim.sifir eşya ile evimi düzdüm.taksitke tabi🤩
annemler yanıma gelip iki üç ay kaliyorlardi. İnsanın kendi evinin keyfi başka🤩

Sanırım ailenizde çok güzel bir huzur var
Ben kaçacak yer arıyordum eskiden, 7 senedir tek yaşıyorum, çok güzel birşey bence

Ben belli yaşa gelmiş insanların maddi durumları varsa evlenmeden önce biraz yanlız yaşamaları gerektiğini düşünüyorum
Kadın ve erkek için
Düşünsenize her işini yapabilen, özgürlüğünğ yaşamış sorumluluk alabilen insanlar nasıl güzel çocuk yetiştirir
Tek yaşamayanlarda güzel yetiştirir elbet ama imkan varsa bence bu deneyimlenmeli

Bence aileniz ile çok iyi anlaşsanız bile kendi düzeninizi kurmanın vakti çoktan gelmiş. Aile ne kadar iyi olursa olsun bence belli bir yaştan sonra herkes evli ya da bekar farketmez kendi düzenini kurmalı

Kızlar meraba, ben kendi doğduğum büyüdüğüm yerde yaşiyorum burda çalişiyorum ,çok küçük bir ilçedeyim ve bu sene il merkezine tayin düşünüyorum ama çok kararsız kalıyorum 33 yaşındayım bekarım beni korkutan şu ki aslinda gitmek istediğim yer bilmediğim yer değil yine benim memleketim ama sanki alışamam gibi hissediyorum tek başima yalnız çokmu bunalırım diyorum ailem yanıma gidip gelecek mutlaka ama bi taraftanda diyorumki kocaman kızsın artik kendine düzen kur.Yillarca ailemle yasamaya o kadar aliştimki sanki onlar olmayinca kötü olcakmişim hissi var böyle hissedeniniz oldumu ? korkularim yersizmi bilmiyorum :KK43:
alışırsın canım.

Bir noktada ailenden kopman lazım. Bunu da alıştırma ve başlangıç olarak düşün. Yeni insanlar taniyacaksin. Yeni bir çevre.. Zaman ne getirir bilinmez. Bazen cesur kararlar almak gerekir.
Bağımsızlık, kendine yetebilmek, güçlü hissetmek.. Bunları tadacaksın. Acabalarına değil, kaynaklarına ve kazanacaklarına odaklan.

Şuan 40 yaşındayım Ege ye yerleseli 8 yıl oldu.
inanin başka güzel kendi evinin olmasi bütün düzeni sana ait. ev sahibi yok ekejtrik su abonelikleri gibi sorunlarım oldu.
hepsiyle tek başıma ilgilendim.sifir eşya ile evimi düzdüm.taksitke tabi🤩
annemler yanıma gelip iki üç ay kaliyorlardi. İnsanın kendi evinin keyfi başka🤩
Ne güzel maşallah öğretmen olmaninda avantaji tabi cok güzel

Ben belli yaşa gelmiş insanların maddi durumları varsa evlenmeden önce biraz yanlız yaşamaları gerektiğini düşünüyorum
Kadın ve erkek için
Düşünsenize her işini yapabilen, özgürlüğünğ yaşamış sorumluluk alabilen insanlar nasıl güzel çocuk yetiştirir
Tek yaşamayanlarda güzel yetiştirir elbet ama imkan varsa bence bu deneyimlenmeli
Evet sanki aileyle yasadikca bağimli oldum onlara çok garip bir his bu üzücü bazen onlarla birbirimizi yeri geldi kırdik ama ben yinede kopamadim onlardan

Kadın ve erkek için
Evet sanki aileyle yasadikca bağimli oldum onlara çok garip bir his bu üzücü bazen onlarla birbirimizi yeri geldi kırdik ama yinede kopamadim onlardan

Bir noktada ailenden kopman lazım. Bunu da alıştırma ve başlangıç olarak düşün. Yeni insanlar taniyacaksin. Yeni bir çevre.. Zaman ne getirir bilinmez. Bazen cesur kararlar almak gerekir.
Bağımsızlık, kendine yetebilmek, güçlü hissetmek.. Bunları tadacaksın. Acabalarına değil, kaynaklarına ve kazanacaklarına odaklan.
Evet kazanacaklarımda var bende sanırım zor adapte olma sorunu var belkidr ondandır 20 yaşinda orda kalmistik ablamla dershane için ama cok kötü geçmişti belki onlar geliyor aklima ondanda korkuyorum yinemi ayni olur diye

Bayanların evlenmeden önce bir süre mutlaka yalnız yaşaması gerektiğini düşünenlerdenim ben de. Ama öyle öğrencilikte falan değil çalışırken maddi özgürlüğe de sahipken kendi zevkin imkanlarınla bir ev döşeyip orada yalnız keyfince yaşamanın tadı hiç bir şeyde yok. Bazı insanlara uygun değil tabi bu yaşam tarzı. Ailesine çok bağlı yalnızlıktan hoşlanmayan insanlar yapamıyor arkadaşlarımdan biliyorum ama denenmeli mutlaka 😉 ki siz çok uzakta da olmayacaksınız istediğiniz her an siz ailenize aileniz size ulaşabilir. Hem şehir merkezi imkan açısından da daha iyi olur.

yaşınız 18 değil, kaldı ki günümüzde gençler çok daha ataklar.. bence içinde bulunduğunuz dünyadan farklı dünyalar olduğunu da tecrübe etmelisiniz.. bi ömür ailenizle yaşamamalısınız.. ayrılmak için de ille evlilik şart değil.. kendi dünyanızı kurun en kısa zamanda.

Back
X