• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kararsızım :(

Yasas

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
626
65
323
..............................................

Eklentiler

• $IMG_0639.webp
    $IMG_0639.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 442
  • $IMG_0637.webp
    $IMG_0637.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 426
Son düzenleme:
canm bana kalırrsa daha renkli daha cıvıl cıvıl bse bulablrsın yaz için daha uygun elbseler var bu baya yaslı gosterır senı gbı geldı bana yanlş anlmazsın umarm

bu yaz için olmaz mezuniyet icinde fazla agır yaslı isi..bence kısa cıvıl cıvıl yasına uygun birşey giy bu elbise biraz geleneksel kına gecesi kıyafetlerine benziyor zevkine saygım var ama yazın olcak bir mezuniyet icin uygun deil bence :2:

cok abartılı olmaz hatta cok sönük kalırsın cnm.. baska mını elbıseler bak yasına gore ... şık olsn.. :70::70::70:

canm bana kalırrsa daha renkli daha cıvıl cıvıl bse bulablrsın yaz için daha uygun elbseler var bu baya yaslı gosterır senı gbı geldı bana yanlş anlmazsın umarm

yanlış anlamam tabiki. Teşekkür ederim. Dedim ya daha önce giydim bu elbiseyi. kimse yaşlı veya yaşımdan büyük gösterdiğini söylememişti. yarın bir de giyip öyle foto ekleyeyim. zaten alırsam yine uzun bir elbise almayı düşünüyorum ve öyle çok renkli bir elbise giymem de ben. kırmızı veya mor düşünüyorum eğer alırsam.
biraz önce nette 2 elbise daha gördüm çok beğendim. Şunlar:$179843_133740843362088_100001785186385_213393_1739200_n.webp$184342_133740996695406_100001785186385_213398_2237539_n.webp

ben biraz eski modelleri seviyorum.
ve öyle çok renkli "cıvıl cıvıl" renkleri de çok fazla giymiyorum :(

son koydugun resimdeki elbise gayet güzel bir model bence bronz ten uygun makyaj ve sacla truvalı helen olabilirsin beğendim :)

bu eklediğin tüm elbiselerle bence arkadaşlarının yanında sönük kalacaksın yerinde olsam daha yaşıma uygun birşey seçerdim:50::50::50::50:

cok abartılı olmaz hatta cok sönük kalırsın cnm.. baska mını elbıseler bak yasına gore ... şık olsn.. :70::70::70:

mini elbise düşünmüyorum ama ben... Çünkü arkadaşlarımın arasında en uzun boylu ve zayıf ben varım. Arkadaşlarım zaten uzun elbise giyemeyecek, ben fiziğimin avantajını kullanıp uzun elbise giymek istiyorum ki biraz farkım ve havam olsun :82:. Yani bu eklediğim elbise olmasa bile yine uzun elbise tercih ederim.

son koydugun resimdeki elbise gayet güzel bir model bence bronz ten uygun makyaj ve sacla truvalı helen olabilirsin beğendim :)

aslında olabilir.. Saçlarım sarıya yakın doğal bir renk, gözlerim mavi, bir de şu tarz bir saç modeli: $images.webp

Ben de sonradan koyduğun elbiseleri beğendim canım, Truvalı Helen fikrine de bayıldım :21:

Ben de sonradan koyduğun elbiseleri beğendim canım, Truvalı Helen fikrine de bayıldım :21:

o eklediğim fotoğrafları yaşadığım şehirde bir mağazanın sayfasından aldım. yeni sezonmuş. yarın gidemezsem bile en kısa zamanda bakacağım. bir de yakından bakacağım. kumaşı, fiyatı nasıl diye

aysecim özellikle sagdaki elbiseye bak önü kısa olan onla cidden gecenin en dikkat cekici kızı olabilirsin ve dogru sölüyosun herkesin kısa ve rengarenk giyecegi bir ortamda uzun elbisenle cok asil görünebilirsin nacizhane tavsiyem mezuniyetten önce bikac seans solariuma giy bronz tenle güzel olur bu elbise

Umarım içine siner her şeyi canım, eminim üzerinde resimdekinden daha hoş duracak :21:

senin için ufak bi araştırma yaparken bir elbise gördüm ve bayıldım paylaşmak isterim.

$moda.webp

Back
X