Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maviye bayıldımmm. teşekkür ederimbence böyle bir şeyler düşün.Madem fiziğinde iyi yaşında gençç mankenlere taş çıkar.
![]()
![]()
![]()
![]()
4 Haziranda mezuniyet balosu var. Balo, 5 yıldızlı çok güzel bir otelde olacak ve sadece sınıf arkadaşlarım olacak. yani tanımadığım kimse olmayacak.
şimdi ben kararsız kaldım. Bir elbisem var dolap bekleyen. abimin düğünü için almıştım. çok da seviyorum. Ama tafta kumaş, kuyruklu, işlemeli bir elbise (fotoğrafta görüldüğü gibi). ben biraz ağır olacağı kanaatindeyim. Annem de diyor ki "hayır ağır olmaz. senin yaşın 23 ve sadece bir kere mezun oluyorsun, bu elbiseyi de çok seviyorsun bir kere daha giymiş olursun". fakat arkadaşlarımın boyları kısa olduğu için çoğu hep kısa elbise giyecek. içlerinde uzun boylu bir ben varım. acaba onların yanında çok abartılı olur muyum? sizce bu elbise mezuniyet de giyilir mi?
Eki Görüntüle 167927 Eki Görüntüle 167929
Aslında güzel bir elbise fakat daha çok kına veya nişan gecesi için uygun olabilecek bir kıyafet...
Sizin yerinizde olsam uzun elbise tercihimden vazgeçmezdim.. Uzun ve zayıf olmanız bu konuda iyi bir avantaj.
cnm bence daha yaşına uygun bişeyler tercih et çok kadınsı bi elbise hiç beğenmedim açıkcasııı.mezuniyetin 1 defa olacak.uzun yada kısa olması değil hem rengi hem şekli hiç hoş değil
çok haklısın kına gecesi için ideal bi elbise ama mezuniyet için değil
çok güzel olmuşsun canım mezuniyetini de tebrik ederim. :81: