çok kararsızım

burcu_mj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
4
0
86
İstanbul
ben 18 yaşındayım. burun estetiği düşünüyorum ama çok kararsızım. küçükken arkadaşlarım çok dalga geçerdi burnumla ondan dolayımı bilmiyorum ama bi türlü sevemedim burnumu. kendimle barışık olamadım. hep hayalimdi burnumu yaptırmak cuma günüde doktorla görüştüm. ama pek güvenemedim. sanki burnum güzel olmicak gibi hissediyorum. burnumla dudaklarım arasındaki mesafe çoğalır diye korkuyorum. arkadaşlarım burnunda bişey yok diyor ama beni üzmemek için diyorlar biliyorum. bide yüzüm geniş ve dudaklarım çok küçük. yakışmaz gibi geliyor bana küçük burun. burnum bide yamuk önden belli küçükken darbe almıştım ondan herhalde. doktorum diyor ki burnundan aldığım kemiği çenene koyarım dudaklarınıda geçici olarak dolgunlaştırırım. yapay durmaz diyor ama bence durur of ne yapmalıyım sizce yüzünü mahvetti desinler istemiyorum.

Olmanı hiç tavsiye etmem, ben 3 kez oldum ve her bir ameliyat farklı bir problem bırakıyor.
Çok zor bir ameliyat...
sakın olma

canım üzülme herşeyin bi cözümü vardırda burundan aldığı kemik ne kadar ki cenene koycak bu doktor bu bana enterasan geldi bide içine sinmiyosa doktorun olma sen net bi karar verdinmi bu ameliyatları olmak için ilk önce ona kararını ver burnun cok göze batıyorsa ve pskilojini etkiliyosa yaptır derim ama ceneyi ve dudakları bence es geç dudak bi kere ben yağ enjektisi yaptırdım berbat bişey oldu ve aynı oranda erime olmuyor yampiri yumpiri oluyor sonrası 2 hafta bilemedin 3 hafta zaten eriyor ben erisin diye masaj yaptım evden bile cıkmadım o kadar bana kötü geldi gören begeniyodu ama ben istemedim bi anlık yaptırayım dedim hiç sevmedim allahtan eski dudaklarıma geri döndü asla dudağa yağ yada başka madde yaptırmam sanada canım iyi düşün iyi bir doktora ol derim

bence cnm çok iyi araştır ve hangi dr. içine sinerse ona yaptır acele etme şey diye de düşünme yüzüm geniş zaten küçük burun yakışmaz bana deme bence git tasarım yaptır iyi bi dr. yuzune uygun bi tasarım yapar ama yaşın daha küçük dudak dolgusu fln yaptrma bence burun düzelince küçülünce yani dudaklar dolgunlaşıyo ortaya çıkıyo otomatikman inş gönlünce olur ALLAH hepimize gönlümüzce versin cidden hem ameliyat öncesi dr araştrmak hemde sonrası çok zor ALLAH yardım etsin hepimize

ben de çok kararsızım...

hangi doktora "hah tamam buna güvenebilirim" desem "x bey benim hayatımı mahvetti! burnumu domuz burnu yaptı mahkemelik olduk ühü" şeklinde şikayetler okuyorum...

eleye eleye doktor kalmadı...

birinin burnunu mahvetmiş olan doktorun başlığına giriyorum bir bakıyorum "x bey mükemmel bir doktordur, 10000i sonuna kadar hakediyor beni çok güzelleştirdi laylay" şeklinde yorumlar okuyorum.. kafam iyice karışıyor... saç boyatmıyoruz ki çok ciddi bir şey bu

risklerini düşünerek girmelisin bu işe ... yani, bu ameliyat sonuçta asla yüzde yüz iyi olacağının garantisi yok sen eğer burnundan rahatsızlığın doğrultusunda bu riski göze alabiliyorsan ol alamıyosan olma.. iyi düşün.. ve doktorunu çok çok iyi seç..

çevrendekilerin olumlu ya da olumsuz düşünceleri hiç önemli değil. sen burnun hakkında ne düşünüyosun?... eğer sevmiyorsan bu senin hayatını ne kadar etkiliyor? eğer kompleks haline getirdiysen ve bu durum seni hayattan mahrum bırakıyorsa iyi araştırarak iyi bir doktor bul ameliyat ol derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…