- 6 Ağustos 2014
- 104
- 29
- 48
- 27
- Konu Sahibi CellarDoor
Herkese merhaba :) Aslında birazdan yazacaklarım eğitim kategorisiyle ilgili.Oraya yazdım ancak bir yanıt alamadım o yüzden buraya yazıyorum.Lütfen mesajımı gören herkes bir cümle dahi olsa yazsın.Çünkü hepinizin görüşü benim için önemli.Hiç uzatmıyorum.17 yaşındayım.Anadolu Lisesindeyim.Eşit ağırlık bölümündeyim.Ancak istediğim çoğu bölüm sözelde.Galatasaray İletişim,Bilgi Halkla İlişkiler,Koç Üniversitesi Medya...Sözel derslerim iyi.Yani geçen seneki deneme sınavlarında tam ya da tama yakın yapıyordum.İstediğim bölüm ve üniversiteler yüksek ancak ben sözelde kendime güveniyorum.Şu an eşit ağırlıktayım.Ve galiba eşit ağırlıkta kalma sebebim kendimi garantiye almak istemem.(Sözelde iyi bir yer için en az 20.000e girmeliyim.Ancak eşit ağırlıkta 100.000 ile bile en azından Sosyal Hizmetler gibi bazı iş garantili meslekle olabiliyor.)Aynı zamanda sözel seçersem birçok arkadaşım ve aile bireylerim bunu aptallık olarak nitelendirecektir eminim.Gönlüm sözelden yana.Ancak bir türlü cesaret edemiyorum.Bir an önce karar vermem gerekiyor artık.Ablalarım şimdi sizden önerilerinizi bekliyorum.Siz olsaydınız benim yerimde ne yapardınız ? Şimdiden teşekkür ederim :)