cok kararsizim

tktk90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
13
0
1
34
Dr.muhammet dilbermi yoksa dr.abdülkadir göksel mi???? Hangisi daha dogal burun yapiyo?

Dr.muhammet dilbermi yoksa dr.abdülkadir göksel mi???? Hangisi daha dogal burun yapiyo?
İkisinin yaptığı burunlarda cok güzel ve doğal bence. Ben seçim yapamadım:)
Ama abdulkadır gökselın instagramınds daha cok hasta fotografı var. Muhammet dılberde o kadar fazla resme ulasamıyoruz

İkisinin yaptığı burunlarda cok güzel ve doğal bence. Ben seçim yapamadım:)
Ama abdulkadır gökselın instagramınds daha cok hasta fotografı var. Muhammet dılberde o kadar fazla resme ulasamıyoruz
Aynen ondan ztn gökselemi gitsem diyorum baya resimleri var,aslinda dilber i secmistim haata Marta amaliyat randevum var.. Kafam cok karisik

Aynen ondan ztn gökselemi gitsem diyorum baya resimleri var,aslinda dilber i secmistim haata Marta amaliyat randevum var.. Kafam cok karisik
Yani bilemiyorum gökselin daha çok resim eklemesi daha iyi bir şey en azından yaptığı burunları görmüş oluyosun..

Göksel beyin hastalarını tanıyorum,memnunlardı:) Çok doğaldı.

Muhammed dilber bana 8 bin dedi
Ne zaman fiyat verdi sana ? Ben 4 hafta once ordaydim ve dediki iki hastanede yapiyorum daha comforlu 10000 digeri 8000 TL dedi.. AMA belki bana ozel yurtdisindan geldigim icin.. Asil simdi inadina gitmicen .(sinirlendim he simdi) ve diger hastaneyi seyersem 1000 TL fazla sizce normalmi . ben alman forum da da okudumki herkeze baska fiyat veriyo

Bende cok begeniyorum ana gec tanidim o doktoru, simdi 3 cü ayda biletim alindi dr. Dilberde randevum var .. Ne yapsam ya

Hayatta bazı şeyler kaderdir :)Belki de hayırlısı odur,biraz da böyle düşünelim:) İçine sinmezse yine görüşürsün,takıntı yapmayın bence:)

Hastahaneden hastahaneye değişir fiyat. Doktorun aldığı belli bir miktar var,gerisini de hastahane alıyordur. O konforlu olanın maliyeti daha yüksektir.

Hastahaneden hastahaneye değişir fiyat. Doktorun aldığı belli bir miktar var,gerisini de hastahane alıyordur. O konforlu olanın maliyeti daha yüksektir.
Pardon cnm 8000 yazmisim 9000 TL dedi.yani daha comfolu olan 10000 TL .ben parasindan degilim sonucta cok begeniyorum yaptigi burunlari. ama dr. Gökseli de gorunce kafam karisti,ama dedigin gibi kadar morelin icin tsklr

3 gün önce cnm

Dr.göksel 11500 TL
Dr.dilber 9000\10000 TL gercekten Karat veremiyorum
Slm bence burun estetiğinde en son düşünülmesi gereken şey fiyat. Öncelikle doğru doktoru seçmek gerekiyor Bunun içinde bence aklına yatan sana uygun gelen tüm doktorlarla görüşmeye gitmelisin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…