- Emoji Skoru
- 48
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi papatyaa21
-
İmkanın varsa kendin bak, 4 aylık bebeği bırakmak çok zor gelir sana.Bi konuda fikirlerinize ihtiyacım karar veremiyorum.calısıyorum ve yakında doğum yapıcam. doğum ıznı 4 ay işimi seviyorum,kaybetmek ıstemem ama 4 aylık bebegı bırakıpta çalımak ıstemıyorum.calısırsam eger bebegıme gorumcem bakıcak. sizce çalımak mı yoksa bebegımemı bakmalıyım
İşinden memnun isen ve görümcenin bebeğine iyi bakacağın dan eminsen çalış bence. çünkü çocuk büyüdüğünde sana alıştığın da tekrar işe başlamak istersen çok zor olur bu kez çocuğun bırakmaz seni. bende kızımı 4 aylıkken bırakıp işe döndüm. kızım bu şekilde alıştı böyle büyüdü bir sene önce önce istifa edip kpss ye çalıştım kazandım atandım bir sene kızımla birlikteydik ve ben işe başlayınca kızım çok zorlandı halbuki öncesinde çok iyiydi.
Çok zor olur ayrı kalmak ama iş mühim.Çalismak kadına iyi geliyor.İsini sevmese bile.Ayaklari üstünde durmalı kadın ne olursa olsun.Kimse odullendirilmiyor yaptığı fedakarlıklar için.Ne cocugunuz,ne esiniz umursamayacak bunu.Calisan bir annenin çocuğuyum.O, bu baktı bize ama güçlü,bagimsiz buyuduk.Bize her istediğimizi alabilen bir annemiz vardi eşinden para istemek zorunda kalmayan.
çocuk yokken çalıştım çünkü 8 sene olmadı çok istediğimiz halde.ben calişmama ragmen cogu zaman esımden para istiyorum.(bu durum hıc hosuma gıtmıyo) cunku maasım kıra ve ev masrafları oldugu ıcın onlara gıdıyo. ben kendım ıcım calısıyorum sonucta ama istedıklerımı alamamak mesela cok uzuyo benı sırf bu yuzden calısmamayı bıle dusunuyorum. nasılsa calıssamda calişmasanda bı sey degısmıcek. Benım para kazandıgımı goremeyen bı esım var onun ıcın benım ısteklerımın hıc bı onemı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?