çok karısıgım yardım edin lütfen

ben ister miydim hiç ben ki çocuklara bayılırım nasıl zor ben neler çektim 3 yıl oldu hala çok kötüyüm ben çok çaresiz kaldım hala da öyleyim ufacık bi ihtimalim olsa neleri yapmam aileme söyleyemedim tek başıma öyle sadece yaşadım daha çok güler oldum kimse acimı görmesin diye ben rol yapmaktan bıktım keşke bi yer olsa kapansam günlerce ağlasam çıkmasam hiçbi sey olmamış gibi yaşamaya devam etmek çok ağır ben çok acı çekiyorum zaten asla keyfi değildi nasıl olabilir ben iyi niyetim ölmesin diye uğraşıyorum içimdeki son kirintilarla tutunup bu ilişkiye başladım hep iyi niyetli oldum bunu da ona söyledim acıma ortak aradım belki ama hataydı belli ki. onu da çok uzdum normal seyrinde gıdecek olan hayatim benim yüzümden başka birini de üzerek daha da kötü oldu

Tamam canım. Her ne olduysa geçmişte oldu. Evet günah olabilir. Ama tövbe et ve bir daha tekrar etme. Allah bağışlayandır. Eminim bu acılarını görüp seni çoktan bağışlamıştır.
Önündeki hayatına devam etmek zorundasın. Her şey geride kaldı. Bak bakalım , erkek arkadaşın napacak ?
Ayrılırsa da kabullen, böyle olması gerekiyormuş de ve önüne bak ...

kusura bakma cnm genç bir kız üstelik ögrenci korunmadan ilişkiye girerse kabullenemeyeceği sonuçları olur tekrar söylüyorum üstte de yazdm ben kimseyi yargılamak adına yazmadım.ama korunsa bunlar olmazdı.elbette bebeğine üzülmüştür üzùlemez demedim.ewet keyfi zewkleri sonucu hüsran yaşamış artık yapacak bir şey yok.

Aynen yapacak hiçbir şey yok. Hayatı şuanda kurtulabilir, ona kalkıp, "niye aldırdın, günah işledin, hiç mi vicdanın sızlamadı ?" tarzında cümleler kurmaksa, onu hayatını kurtarmaktan geri alabilir. Olmuş bitmiş, işlemiş bir günah ama af dilerse ,affolur ...

Yahu ben de bunu anlamıyor ve kızıyorum.
Kürtajın keyfiyet olduğunu nereden çıkardınız ?
Keyfiyet için olsaydı, şuanda bu durumda mı olurdu ?
Hem ... Belki de korundular, fakat yine de hamile kalanlar var korunmalarına rağmen. Onlardan biri olamaz mı ?
Eminim o da içinde taşıdığı cana kıymak istemezdi. Ve belki de buna zorunda kaldı ...
Bilemeyiz. Sanki tek kürtaj yaptıran bu kişi ...
Bırakın onun günahı ALLAH ile arasında kalsın.
Allah değiliz, bunu yargılamak için konu açmadı ki buraya ...
Bu arada bu sizin yorumunuzdan çıkışla, tüm genele yaptığım bir yorumdur, tüm yargılayanlara ...

ben ister miydim hiç ben ki çocuklara bayılırım nasıl zor ben neler çektim 3 yıl oldu hala çok kötüyüm ben çok çaresiz kaldım hala da öyleyim ufacık bi ihtimalim olsa neleri yapmam aileme söyleyemedim tek başıma öyle sadece yaşadım daha çok güler oldum kimse acimı görmesin diye ben rol yapmaktan bıktım keşke bi yer olsa kapansam günlerce ağlasam çıkmasam hiçbi sey olmamış gibi yaşamaya devam etmek çok ağır ben çok acı çekiyorum zaten asla keyfi değildi nasıl olabilir ben iyi niyetim ölmesin diye uğraşıyorum içimdeki son kirintilarla tutunup bu ilişkiye başladım hep iyi niyetli oldum bunu da ona söyledim acıma ortak aradım belki ama hataydı belli ki. onu da çok uzdum normal seyrinde gıdecek olan hayatim benim yüzümden başka birini de üzerek daha da kötü oldu

Söylemekle çok doğru yapmamışsın.Yargılamak bize düşmez herkesin günahı sevabı kendine.Bence kendine de ona da biraz zaman ver üstüne gitme.

Söylemekle çok doğru yapmamışsın.Yargılamak bize düşmez herkesin günahı sevabı kendine.Bence kendine de ona da biraz zaman ver üstüne gitme.

aylardır söylemedim söylemek de yoktu aklımda zira bana kazandıracağı bi durum yoktu. Beni onun aramasını istediğim ve güzel sözler söylemesini istediğim için suçladı ve ilgisizdi üzülüyodum çok.benim taşıyacağım değil beni taşıyacak biri istiyorum ben onu söylemek isterken doldum artık üzülmek istemiyorum çünku alacak yerim yok demek istedim.o da zaten ben yeterince üzüldüm sana mi üzülücem diyosun yani dedi keşke hakaret falan etseydi net tavrını bilir uzaklaşırdm. böyle belirsiz kalınca ne yapmalıyım bilemiyorum beklemek zor bi süreç benden beklemiyodu böyle bi sey eminim keşke de yaşamasaydm şimdi ne düşündüğünü çok merak ediyorum

böyle bir durumu paylaşmak senin için endoğrusu çünkü bu senin geçmişin ve yanında olan insan seni böyle kabul etmeli. Bence paylaşmasaydın ilerde vicdan azabı yaşıycaktın ''sır''lar iyi değildir . Başka birinden duysaydı işte ozaman en kötüsü olurdu. İçini ferah tut bence vicdanın rahatsız etmişki paylaşmışsın bunla bir ömür yaşamak en kötüsü olurdu diye düşünüyorum. Geçmişe hayıflanmak çokta işe yaramaz evet yaşamasaydın güzel olurdu ama böyleside hayatının sonu değil. Elbette seni olduğun gibi kabul edicek birileride vardır ;) erkek arkadaşının tavrına gelince ona bu açıdan anlatmaya çalış ama bekle biraz üstüne gitmeki olayı sindirebilsin.

böyle bir durumu paylaşmak senin için endoğrusu çünkü bu senin geçmişin ve yanında olan insan seni böyle kabul etmeli. Bence paylaşmasaydın ilerde vicdan azabı yaşıycaktın ''sır''lar iyi değildir . Başka birinden duysaydı işte ozaman en kötüsü olurdu. İçini ferah tut bence vicdanın rahatsız etmişki paylaşmışsın bunla bir ömür yaşamak en kötüsü olurdu diye düşünüyorum. Geçmişe hayıflanmak çokta işe yaramaz evet yaşamasaydın güzel olurdu ama böyleside hayatının sonu değil. Elbette seni olduğun gibi kabul edicek birileride vardır ;) erkek arkadaşının tavrına gelince ona bu açıdan anlatmaya çalış ama bekle biraz üstüne gitmeki olayı sindirebilsin.

rahatladım aslında bi yerde başkasından duysa ya da evlenip ortaya çıksa daha kötü olurdu. konuşarak rahatlıyorum yoksa içimde patlamak üzere gibi oluyo ağlayamaz oldum uyuştum resmen. Ben ona anlatınca ağlayınca sarıldı bana aslında üzüldüm diye belki ama olumlu olumsuz bi sey söylemedi bu bizi etkileyecek mi dedim sustu. Sonra da çok mesafeli başka şeylerden konuştuk bu konuyu açmadık ama yüzüme bile pek bakmadı telle ilgilendi falan bugünde aramadı mesaj atmadı susuyo ben de hiçbi sey yapmadım

rahatladım aslında bi yerde başkasından duysa ya da evlenip ortaya çıksa daha kötü olurdu. konuşarak rahatlıyorum yoksa içimde patlamak üzere gibi oluyo ağlayamaz oldum uyuştum resmen. Ben ona anlatınca ağlayınca sarıldı bana aslında üzüldüm diye belki ama olumlu olumsuz bi sey söylemedi bu bizi etkileyecek mi dedim sustu. Sonra da çok mesafeli başka şeylerden konuştuk bu konuyu açmadık ama yüzüme bile pek bakmadı telle ilgilendi falan bugünde aramadı mesaj atmadı susuyo ben de hiçbi sey yapmadım

ona biraz zaman tanı kendinede.. bukonuda çaresiz olduğunu hissederse zaten yenik başlamış olursun . Dırayetli ol bekle belkide bitmesi gereken bi ilişkiymiş baksana anlattıklarına .

yapılan bir hata olabilir, evli birinin kürtaj olmasıyla o imzayı atmadan olanın farkı ne ki?

hiç bir erkek gidip "ya benim daha önce beraber olduğum kızı hamile bıraktım o da gidip kürtaj oldu." diye bir açıklama yapıyor mu mevcut kız arkadaşlarına geçmişlerini anlatırken? niye geçmişi geride bırakmıyorsunuz? dürüstlükle özelinizi birbirine karıştırıyorsunuz. şu türk erkeklerinin en anlamadığı dilden konuşuyorsunuz. birinin sizinle tanıştığı tarih milattır. milattan öncesini hem karşı taraf hem de kendiniz için karıştırırsanız sonuçları böyle olur. türkiyede yaşıyorsunuz ve türk erkekleriyle muhatap oluyorsunuz. hani her haltı yiyip de kendine el değmemiş kızları layık görenlerden bahsediyoruz.

yapılan bir hata olabilir, evli birinin kürtaj olmasıyla o imzayı atmadan olanın farkı ne ki?

hiç bir erkek gidip "ya benim daha önce beraber olduğum kızı hamile bıraktım o da gidip kürtaj oldu." diye bir açıklama yapıyor mu mevcut kız arkadaşlarına geçmişlerini anlatırken? niye geçmişi geride bırakmıyorsunuz? dürüstlükle özelinizi birbirine karıştırıyorsunuz. şu türk erkeklerinin en anlamadığı dilden konuşuyorsunuz. birinin sizinle tanıştığı tarih milattır. milattan öncesini hem karşı taraf hem de kendiniz için karıştırırsanız sonuçları böyle olur. türkiyede yaşıyorsunuz ve türk erkekleriyle muhatap oluyorsunuz. hani her haltı yiyip de kendine el değmemiş kızları layık görenlerden bahsediyoruz.

çok Haklısin o kadar doğru ki söylediğiniz şeyler özelmdi doğru benim bunu yaşadığım kişi gidip bir kişiye bahsetmedi benim halimden eminim. Üzülen taraf ben oldum zaten ben konuştukça rahatladim zararlı çıktım şimdi aramıyorum o da aramıyo öyle askıda kaldı artık :(

çok Haklısin o kadar doğru ki söylediğiniz şeyler özelmdi doğru benim bunu yaşadığım kişi gidip bir kişiye bahsetmedi benim halimden eminim. Üzülen taraf ben oldum zaten ben konuştukça rahatladim zararlı çıktım şimdi aramıyorum o da aramıyo öyle askıda kaldı artık :(

ben erkek olsam bekareti önemsemeyen cevredeysem takmam ama karsımdaki geçmiş kürtaj oldum diyorsa ondan uzaklaşırım

iyi de konular farklı,bakire olup olmamaklar kürtaj olmak..yani adam bakire olmadığını öğrendiği için değil de kürtaj olduğunu öğrendiğinden tepki veriyor bence..
benim anlamadığım da neden söylediniz ki bunu,yani bu özel bir durum,sizin başka bir erkekle paylaştığının yaşayıp karar verip kapattığınız bir durum..k,ime neyi neden açıkladınız anlayamadım..

eğer bekarete önem veren biriyse, dikkatli ol.

erkekler bekareti olmayan kızla birlikte olmayı fırsat olarak görürler ve kaçırmazlar.

sana birkaç gün sonra iyi davranmaya başlarsa şüphelen. sonunda seni kandırıp ilişkiye girmek isteyecektir.

hevesini aldıktan sonra da sen zaten lekeliydin deyip terkedecek.

maalesef genelde böyle oluyor.

Son düzenleme:
o bebeği aldırırkende bu kadar karışıkmıydınız?
yazıp yazıp siliyorum.
Susmak en iyisi.

ya ben sana bi sey diyim mi üniversite 1 de ben de bi kıza bu aynı durumdan dolayı ön yargılı yaklaştım çok güveniyodum kendime ama aynı sey benim de başıma geldi ben de yazıp yazıp siliyorum susuyorum aynen

iyi de konular farklı,bakire olup olmamaklar kürtaj olmak..yani adam bakire olmadığını öğrendiği için değil de kürtaj olduğunu öğrendiğinden tepki veriyor bence..
benim anlamadığım da neden söylediniz ki bunu,yani bu özel bir durum,sizin başka bir erkekle paylaştığının yaşayıp karar verip kapattığınız bir durum..k,ime neyi neden açıkladınız anlayamadım..

benden öncesi beni ilgilendirmez diyen biriydi bekarete önem veren biri değil zaten kavga ettiğimiz için sürekli benim de içimde bi sürü acı var bana çok yükleniyosun diye dayanamadim bi an o Dönemden sonra ilk kez birini sevip huzur bulmaya çalışıyorum benim de pir pır uçuşan bi yüreğim yok yani içimdeki son iyi şeylerle sana yaklaştım diye söyledim kizginlikla kırgınlıkla. bilmesi gerekmiyodu belki ama ilerde ogrense de kötü olurdu şu an çok şaşırdı biliyorum uzaklaştı benden doğal olarak. Beklemiyodu üzüldü o gün hiçbi sey söylemedi soğuk davrandı tabi konuyu açmadık. Iki gündür de aramıyo ben şimdi susup o arayana kadar beklemeli miyim ya da arayıp konuşsam mı kapandı o seninle yeni bi başlangıç yaptım topladım kendimi gibi ne yapmalıyım böyle beklemek çok sancılı

Canım üzülerek sana tek söyleyebileceğim artık o adamdan sana hayır gelmez. Bakire olmaman bir yere kadar ama bir de üstüne kürtaj oldum demişsin.
Hangi toplumda yaşadığımızın farkındasındır sanırım.
Büyük bir ihtimal o adam artık seni ya kullanır ya da bir bahaneyle ayrılır.
Benim için hiç problem değildir insanların yaptıkları,ettikleri,geçmişi. İnan üzüldüm durumuna ama bu yüzden bu kadar net konuşuyorum pembe yalanlar söylemem sana.

Canım üzülerek sana tek söyleyebileceğim artık o adamdan sana hayır gelmez. Bakire olmaman bir yere kadar ama bir de üstüne kürtaj oldum demişsin.
Hangi toplumda yaşadığımızın farkındasındır sanırım.
Büyük bir ihtimal o adam artık seni ya kullanır ya da bir bahaneyle ayrılır.
Benim için hiç problem değildir insanların yaptıkları,ettikleri,geçmişi. İnan üzüldüm durumuna ama bu yüzden bu kadar net konuşuyorum pembe yalanlar söylemem sana.

biliyodum böyle olacağını doğru bi sey yaşamadığımı illaki sorun çıkacaktı şu dilim zaten :( bilmesi gerekmeye zaten o da neden söyledin bunu dedi kimler biliyo falan muhtemelen bitecek susuyo şimdi çok uzdum onu da ya çok hissettim bunu hiç aklına böyle bi sey gelmemişti eminim ne yapayım ben? bitmese böyle bi sebepten keşke

Erkekler böyle şeyleri sevse bile kaldıramaz. Bence oluruna bırak. Ama pişman olduğunu vs anlatan bir yazı var istersen. Vicdanı hafifler mi bilmiyorum. Ve geçmişine takılı kalmayı da bırak. Bir hata yapmışsın. Tövbe et,dua et. Allah yolunu açsın. Yanlıştan döndürsün.

Back
X