- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
ben ister miydim hiç ben ki çocuklara bayılırım nasıl zor ben neler çektim 3 yıl oldu hala çok kötüyüm ben çok çaresiz kaldım hala da öyleyim ufacık bi ihtimalim olsa neleri yapmam aileme söyleyemedim tek başıma öyle sadece yaşadım daha çok güler oldum kimse acimı görmesin diye ben rol yapmaktan bıktım keşke bi yer olsa kapansam günlerce ağlasam çıkmasam hiçbi sey olmamış gibi yaşamaya devam etmek çok ağır ben çok acı çekiyorum zaten asla keyfi değildi nasıl olabilir ben iyi niyetim ölmesin diye uğraşıyorum içimdeki son kirintilarla tutunup bu ilişkiye başladım hep iyi niyetli oldum bunu da ona söyledim acıma ortak aradım belki ama hataydı belli ki. onu da çok uzdum normal seyrinde gıdecek olan hayatim benim yüzümden başka birini de üzerek daha da kötü oldu
Tamam canım. Her ne olduysa geçmişte oldu. Evet günah olabilir. Ama tövbe et ve bir daha tekrar etme. Allah bağışlayandır. Eminim bu acılarını görüp seni çoktan bağışlamıştır.
Önündeki hayatına devam etmek zorundasın. Her şey geride kaldı. Bak bakalım , erkek arkadaşın napacak ?
Ayrılırsa da kabullen, böyle olması gerekiyormuş de ve önüne bak ...