Merhaba kızlar..
Biz 1 yıldır birlikteydik ve 2 gün önce saçmasapan bi mevzudan ötürü yalan söylediğimi düşünerek ayrılık kararı aldı. Özür dilesem de bildiğini okudu kararım kesin dedi. Çok fazla sinirliydi yalana affım yok dedi. Oysa ki yalan söylemedim o yanlış anladı açıkladım ama beni duymadı bile. bu kararı kalbimle değil aklımla veriyorum dedi. sosyal ağda hala fotolar duruyor kaldırmamış. ben kendi hesabımı dondurdum onu da sildim. Onun için verdiğim emek, değer.. Karşılığı bu muydu çok üzgünüm. Bu yaptığına anlam veremiyorum sizce pişman olup geri döner mi? Çünkü hatalı değilim. Yoksa umudu kesip yoluma devam mı etmeliyim? Çünkü bu tavrı hiç haketmedim. Çok karışığım ve şaşkınım..
Sakin ustune dusme.ben ilk erkek arkadasim.oldugu icin okadar cok ustune dustumki bitmesin diye.ne karaktersizligim ne ucuzlugum kaldi.halbuki seviyorum bitsin istemiyordum.hep aradim hep hakaret isittim.bende ettigim bir lafi evirdi cevirdi onume koydu ayrilik sebebi olarak.2 yil oldu daha yeni kafama dank etti demekki istemiyormus beni
Beni yanlış anladığını tekrar ifade eden bir mesaj attım en son. sonra da hoşçakal dedim. Çünkü ben açıklamaya çalıştıkça o inadına anlamak istemiyor sanki.. Çok iyiydik iki gün öncesine kadar. Bu kadar kolay karar vermesinden dolayı şaşkınım. bekliyorum pişman olmasını
Sakin ustune dusme.ben ilk erkek arkadasim.oldugu icin okadar cok ustune dustumki bitmesin diye.ne karaktersizligim ne ucuzlugum kaldi.halbuki seviyorum bitsin istemiyordum.hep aradim hep hakaret isittim.bende ettigim bir lafi evirdi cevirdi onume koydu ayrilik sebebi olarak.2 yil oldu daha yeni kafama dank etti demekki istemiyormus beni
Evet o kadar katıydı ki bana karşı.. Onu ilk defa bu derece sinirli gördüm. Açıklama yaptım ama baktım anlamıyor bende son sözümü söyledim yoksa unutamayacağım kötü sözler duyabilirdim. susmayı seçtim ama hala şaşkınım :26:
Şunun garantisini verebilirim ki,mutlaka sana geri dönecek.
nasıl emin olabiliyorsun dersen, "tecrübe" diyebilirim sanırım.
hatasını ne zaman anlar biliyor musun? seni özlediğinde ama göremediğinde.
cesareti olmadığı için çaresizce düşündüğünde.
sen içini ferah tut. sevgisinden de şüphe duymuyorsun hem. en kısa zamanda düzelir her şey..
Şunun garantisini verebilirim ki,mutlaka sana geri dönecek.
nasıl emin olabiliyorsun dersen, "tecrübe" diyebilirim sanırım.
hatasını ne zaman anlar biliyor musun? seni özlediğinde ama göremediğinde.
cesareti olmadığı için çaresizce düşündüğünde.
sen içini ferah tut. sevgisinden de şüphe duymuyorsun hem. en kısa zamanda düzelir her şey..