merhabalar...
Yazsam mı yazmasam mı diye düşünüp sonunda kararımı verdim.uzatmadan başlayayım.24 yaşımdayım yaklaşık 5 sene evvel üni için bu şehire geldim annemle beraber.4 yıldır süren bi ilişkim var onun ailesi beni tanıyo benim annem onu tanıyo.ilişkimiz gayet iyi her ilişkide olabilecek sorunlar oluyo. ikimiz de evleneceğimiz günü bekliyoruz.şu an ikimizde dersaneye gidiyoruz memur olmak için o aynı zamanda çalışıyo bizim evlememiz için onun memur olması biraz zorunlu gibi bana göre değil ailem için hani derler ya sabit işi olsun rahat olun diye bu arada geniş bi ailem var (amca dayı hala falan) ve tek kızım babam vefat ettiği için fazlasıyla üstüme düşüyorlar neyse geçen sene aileme söledim ve hatta teyzem buraya gelmişti tanıştılar falan bu açıdan iyi.lakin ailem genel olarak karşı çıkıyo başlarda annemde çıkıyordu ama son 1 yıldır annem düzeldi.yaşadığım yer küçük bi yer benim çalışmam imkansız denilebilir.ve sevgilimden başka tek bi arkadaşım yok.inanılmaz sıkılıyorum ve kendimi yiyorum köreltiyorum.bu sene sınavdan sonra taşınmayı düşünüyoruz.biz taşındıktan sonra olacaklar beni yiyip bitiriyo onun ailesi benim ailem laf aramızda çok cins bi ailem vardır ve sevgilim fazlasıyla kindardır.geçen sene ailemden bazıları bizden(mezhep olarak) biriyle evleneceksin diye tutturup düğününe gelmeyiz bile dediler.çok basit anlattım ama olay git gide çirkin bi hal almaya başlıyo yani geçen sene kendi memleketimden buraya bi tercih yapıp gelmiştim ve hala gitmedim.öle bi durumda insanlara neler söleyeceğimi bile her gece düşünüyorum ama çok karışığım resti çektiğimde ne yapacağımı bilmiyorum.sevgilimin iyisi iyi kötüsü çok kötüdür,patavatsızdır.ve o memurluktan çok kenddi işini kurmayı düşünüyo .ne sizce ne olur ...
bu arada sevgilimin iki abisi var ve ona sürekli köstek oluyorlar destek denen bişey yok ne yaparsa ben destek oluyorum