çok karışığım :/

solanahtar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
81
52
88
İzmir
Merhaba kızlar kısaca anlatayım benim üç senelik arada inişli çıkışlı bi ilişkim oldu. Erkek arkadaşım memurluk için girdiği tüm sınavlarda başarısız oldu ve bundan dolayı benim işim iyi olmadıktan sonra seninle olamam dedi ve ayrıldı. Bu zamana kadar her sınav sonrası hep hayal kırıklığı yaşadı benden ayrıldı ama bu sefer gerçekten bitti dedi. İşi iyi olmadığı için ailemin karşısına çıkamazmış. Daha iki gün önce senin için her şeyi yaparım diyen adam bana bir gün sonra bu lafları dedi ve bitirdi. Konuşmaya Çalıştım olmadı bende tamam dedim. Face ımı watsapp ı sildim. O şifresini değiştirmemiş facebook una gırdım ve beni sürekli aratıp baktığını gördüm. Sizce ne yapmaya çalışıyor geri döner mi? Kendimi ondan uzaklaştırıp biraz yalnız kalmasını istiyorum ama aklım hep onda :(

Merhaba kızlar kısaca anlatayım benim üç senelik arada inişli çıkışlı bi ilişkim oldu. Erkek arkadaşım memurluk için girdiği tüm sınavlarda başarısız oldu ve bundan dolayı benim işim iyi olmadıktan sonra seninle olamam dedi ve ayrıldı. Bu zamana kadar her sınav sonrası hep hayal kırıklığı yaşadı benden ayrıldı ama bu sefer gerçekten bitti dedi. İşi iyi olmadığı için ailemin karşısına çıkamazmış. Daha iki gün önce senin için her şeyi yaparım diyen adam bana bir gün sonra bu lafları dedi ve bitirdi. Konuşmaya Çalıştım olmadı bende tamam dedim. Face ımı watsapp ı sildim. O şifresini değiştirmemiş facebook una gırdım ve beni sürekli aratıp baktığını gördüm. Sizce ne yapmaya çalışıyor geri döner mi? Kendimi ondan uzaklaştırıp biraz yalnız kalmasını istiyorum ama aklım hep onda :KK43:
Bazi insanlar takintili,yani kafasina koyar hayal eder biz bayanlarin ettigi gbi iyi isim iyi hayatim olmadan kimsenin hayatinda olmycam diye,bence baska bir bayan soz konusu degil.takintili biri gbi geldi bana ve bahanesi sacma olmasa gurur meselesi yapmis olabilir yada kendi ailevi eski sorunlari yuzunden duzenim olmadan biriyle evlenmem diye kendini sartlandirmis olablir,bence bir piskologa gitsin ve bunlar asilamiycak seyler olmiycagini hayata illaki 10/10 baslamak geremedigini anlamasni idrak etmesni saglasin.bence seviyorsn sende biraz mesefeli durucaksn dur ama tamamen cikartma moduna girme. 3 sene olmus sonucta az sure degil.otur konus bence sen onu rahatlatmaya calis herseyin maddiyat olmadgni ona inandir ve senin ole dusundugune inansin

İnanın üç senedir o düştü ben kaldırdım o bıraktı hayatı ben onu geri döndürdüm hayata. Sadece bana karşı değil ailesine karşıda böyle geçen sene polislik sınavını kaybetti herkesle iletişimini kesti annesi babasıyla bile konuşmadı annesi ağladı telefonda. Ayrı şehirlerdeyiz ben otobüse atladım gittim teselli ettim kaldırdım onu ayağa annesi iyki geldin dedi. Seneye yine girersin sınava dedim teselli ettim ama bu senede kaybetti ve onun için hayat bitti şu anda. Dünyadan kopuk bir sekilde aradım beni azarladı. Herkes memur olmak zorunda değil dedim ki ben onu hiç zorlamadım böyle bişeye ama sanki aklında bir senoryo üretiyor ona inanıyor ve kendine onu şartlıyor. Bana bugün hayat bana hep kötü davrandı bende artık böyleyim seni ve kimseyi istemiyorum kendini buna alıştır ve benı arama dedi :( iki gün önce arkadaşı atandı ve sonuç bu işte :( yoksa aramız çok iydi

İnanın üç senedir o düştü ben kaldırdım o bıraktı hayatı ben onu geri döndürdüm hayata. Sadece bana karşı değil ailesine karşıda böyle geçen sene polislik sınavını kaybetti herkesle iletişimini kesti annesi babasıyla bile konuşmadı annesi ağladı telefonda. Ayrı şehirlerdeyiz ben otobüse atladım gittim teselli ettim kaldırdım onu ayağa annesi iyki geldin dedi. Seneye yine girersin sınava dedim teselli ettim ama bu senede kaybetti ve onun için hayat bitti şu anda. Dünyadan kopuk bir sekilde aradım beni azarladı. Herkes memur olmak zorunda değil dedim ki ben onu hiç zorlamadım böyle bişeye ama sanki aklında bir senoryo üretiyor ona inanıyor ve kendine onu şartlıyor. Bana bugün hayat bana hep kötü davrandı bende artık böyleyim seni ve kimseyi istemiyorum kendini buna alıştır ve benı arama dedi :KK43: iki gün önce arkadaşı atandı ve sonuç bu işte :KK43: yoksa aramız çok iydi
Akli basina gelicektir.dedigim gbiymis sartlandirmis kendni, eskiden yaparlardiya cocuklara bak alinin ogluna nasil akilli bak aysenin ogluna odul almis bak sunun susuna sunu yapmis vsvsvs hepimizin basindan gecen ama bazilarini derin etkileyen mevzular belki boyle birsey olmustur kendni ise yaramaz hissedior ve iyi birsey hakedmedgni dusunuyor,eger cokta hirsli biriyse kaybi onu dahada etkiliordur. Eger onunla olucaksan msg at gaz ver. Sen pes edicek adam degilsin de asil boyle yaptiginda sana yakismiyor de benim bildigim adam pes etmez de buna benzer veya kendi konusma tarzinda bsyler ben burdayim ama fazla bekletme ozledim de.:)) ama istemiorsan lan gerizekali belliydi senin boyle olucagin otur bi kosede agla dur de :KK48::21:

Kafasında kurduğu olay senin ailen beni istemeyecek ve ben ordada yenilicem. Onun için artık yenilgiyi kabul etmiyorum ve ailenin karşısınada bu şekilde çıkmıcam o yüzden benı unut bana bunları söyledi. Bana gerekirse seni kaçırırım diyen adam bugün artık herşeyden pes etmiş ve artık aldığı bu ayrılık kararını despot bir şekilde uygulamaya çalışan bir adama dönüştü. Yoksa beni sevdiğini biliyorum. Beni sevmiyormusun dedim sustu bana bunu sorma dedi. Severek beni unutmaya çalışıyor ben bunu yaparım ilerde nasılsa olmıcak şimdi unuturum edasıyla.

Kafasında kurduğu olay senin ailen beni istemeyecek ve ben ordada yenilicem. Onun için artık yenilgiyi kabul etmiyorum ve ailenin karşısınada bu şekilde çıkmıcam o yüzden benı unut bana bunları söyledi. Bana gerekirse seni kaçırırım diyen adam bugün artık herşeyden pes etmiş ve artık aldığı bu ayrılık kararını despot bir şekilde uygulamaya çalışan bir adama dönüştü. Yoksa beni sevdiğini biliyorum. Beni sevmiyormusun dedim sustu bana bunu sorma dedi. Severek beni unutmaya çalışıyor ben bunu yaparım ilerde nasılsa olmıcak şimdi unuturum edasıyla.
Gulum sende seviyorsun oda,gurur yapilcak bir hata yapmamis,oyusden konusmaya calis birkere daha ve deki senin beni birakman en buyuk korkaklik en buyuk yenilgin sen hic denemeden pes ettin deki sinavlarin icin bile calisdin benim icin naptin de kafanda kurdun olmas saten diye kendini inandirdin tirnagini bile benim icin oynatmadan yenildin de .biraz zayif yerinden vur.

Dedim ben senin için mücadele ederim birlikte yaparız herşeyi ben senden para istemiyorum dedim ama yok ben mücadele etmiyorum bitti dedi :( artık uğraşmak bile istemiyor. Bu arada her zaman beni terkeden o oldu. Ben şimdiye kadar iki kere küstüm konuşmadım sabaha kapımda bitti affet diye. Ben bitti demeden bitmez diyor. Kendi bitirince olacak herşey onun isteğiyle oluyor resmen. Hala onu çok seviyorum ve bu üç sene içinde herşeyin planını yaptık herşeyi çok güzel yaşadık eski anıların içinde boğuluyorum resmen ama o hiç mi düşünmuyo bunu nası bu kadar gaddar ve acımasız olablıyolar :(

Valla bacim bence bekle sen sabir et ne olucaksa olur ,bole kafasinin dikine giden adamlar sinir bozucu bir tip daha yok eniyisi sabir et ve bekle nolacak bekle gor.allahtan hayirlisi dile allahim hakimda hayirlisi neyse onu ver bana de.

ilk zamanlrda gözümün içine bakardı ben o zaman kendimi kaptırmazdım hep geri çekerdim o zaman daha kıymetliydim ne zamanki onu deli gibi sevdim bana olan ilgi saygı hersey bitti. Sen bensiz yapamazsın yaşayamazsın diyor. Bunu o kadar çok iyi biliyor ki bana bu acıyı yaşatıyor :(

Çok teşekkür ederim konuşunca rahatlıyor insan. Beni cepte görmesinden herşey. Keşke geri dönse bana dediği lafların aynısını söylesem keske

Çok teşekkür ederim konuşunca rahatlıyor insan. Beni cepte görmesinden herşey. Keşke geri dönse bana dediği lafların aynısını söylesem keske
Kiyamam sana bee.oyle oluyor avuclarinin icine alana kadar parcalalanirlar kirk takla atarlar ait oldugnu hisetikleri anda naz niyaz kusmeler tripler baslar bizim yapicagimiz seyi onlar bize yapar saka gibi yani. Benim sevgilimde benim ondan asla vazgecmiycemi dusunuyor allahim ayrilik vermedigi surece ayrilmycam gerci:KK12::KK48: ve ayriligi haftada bir kac kez acar kendileri haha eger bole yelteniyim ok diyim kendinden gecer cosar allah cosar istiorki pesinde oluyum fbi gbi:KK54: amma velakin bende ayagimi koyucagm yeri bilirim vazgecilmez oldgnu hissetirdigim kadarda afedersin tepem attignda agzina sicarm ve nasl davranicagni sasirir askim askim modlarina girer.ama biz hic ara vermedik en guzelide bu ikimizde iliskide ara olayina inanmiorm asiri kiskancisz ikimizde cunku iki saat konusmadan duramayan cift nasl bir gun ver iki gun ayri kalir aklim almior.sen eniyisi son msgni iyice dusun biraz gururuna dokncak sekilde yaz ve bekle gozune sok gercekleri bazende cingenelesmek lazm ya valla :KK45: ama seviyorsan birazdaha diren Seviyorsan ben buna cok inanirim sevgi kolay bsy degil bazen sabretmekten gecer nediyim

Bugün çok direndim herşeyi yaptım önce iyi niyetle yaklaştım sonra çingenelik yaptım ama yok nuh diyo peygamber demıyo :KK12: Bizde hiç ara vermedik ve şu an zor dayanıyorum yani aramamak için ama anca bu şekilde gelicek bana napyım sabredicem başka çarem yok :KK43: Beni sevdiğine eminim sadece sabır ve zaman lazım bana kendimi tutmam lazım ona mesaj atmamam lazım. Benim yokluğumu birazda olsa bilmesi lazım. Benim onu sevdiğim kadar kimse sevemez kendide derdi zaten senin kadar beni kimse sevemez diye. Ah ah biz bunları totosunu kaldırıyoruz işte böyle tepemize çıkıyolar :KK42:

Bugün çok direndim herşeyi yaptım önce iyi niyetle yaklaştım sonra çingenelik yaptım ama yok nuh diyo peygamber demıyo :KK12: Bizde hiç ara vermedik ve şu an zor dayanıyorum yani aramamak için ama anca bu şekilde gelicek bana napyım sabredicem başka çarem yok :KK43: Beni sevdiğine eminim sadece sabır ve zaman lazım bana kendimi tutmam lazım ona mesaj atmamam lazım. Benim yokluğumu birazda olsa bilmesi lazım. Benim onu sevdiğim kadar kimse sevemez kendide derdi zaten senin kadar beni kimse sevemez diye. Ah ah biz bunları totosunu kaldırıyoruz işte böyle tepemize çıkıyolar :KK42:
Aynen bacm sabret bakalm brz.ozlesn seni.insalllah hrsey yoluna girer haberdar et gelismeleri dua edicem kkz senin icn sevip ayri durmak zorr biliorm.

Dayanamadım annesini aradım iki üç gündür bizimlede konusmuyo dedi birlkte yemege bile gelmiyo dedi odasina cekilmis ise gidip geliyomus sadece.bekle bi kac gun dedi illaki konusur dedi.bunu yapan 27 yasinda bi adam yani.komsunun oglu atamasini duyunca bu hale geldi dedi

Dayanamadım annesini aradım iki üç gündür bizimlede konusmuyo dedi birlkte yemege bile gelmiyo dedi odasina cekilmis ise gidip geliyomus sadece.bekle bi kac gun dedi illaki konusur dedi.bunu yapan 27 yasinda bi adam yani.komsunun oglu atamasini duyunca bu hale geldi dedi
Cocuk gbi tavirlar yemek yemiormus sunu yapmiormys bunu yapmiormus biraz kendine gelsin cocukmu avutuyoruz adammi tasiyoruz belirsiz ya

işte ayata kusmusmus güya.cocuk zaten bıraz olgun olsa bunları yaparmı.dünden benı watsapta gordu engelledı.sımdı koz bende ıste.bu benımle ılgılen demek ama artk ılgı fılan yok bıraz bırakıcam ne yapıyosa yapsın

Back
X