• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok karışığım :(

aynen cnm benımde kafam karısık atamayı soylesem dert soylemesem dert. soylesem yerıme birini bakarlar kesın ve kız gelır ben ogretırım ona herseyı :KK43: atama olmazsa ınsallah olur allahın ıznıyle ınsallah ozaman yerım ayvayı :KK70: soylemessem de atama oldugu zaman tazmınat vs odemek zorunda kalıcm cok karısıgm[/QUOTE ]
Canım sen bu atamalarda atanmadın mı?
Biraz bekle bu ayın sonu bi gelsin memleketin durumuna göre olmadı mart ta söylersin. Ama ya hemen atama gelirse?
O zamanda bisey yap attır kendini :D

hehhe hemen gelıırse zaten 15 gun ıcınde baslama hakkım var 15 gun de arastırma surse vs. haftaya unıv ı arayıp evraklarla ılgılı sorun olup olmadıgını sorucagım. eger derlerse var ozaman işten cıkmam . ama yok bız emnıyete gonderdık derlerse mecbur ayrılırım acıkcası mecburen sanırım :(:(

O değil de üniversitede öğretim görevlisi olarak işe başlamaya aday birinin böyle bi kararsızlığı birilerine sormuş olması bana ilginç geldi. kusura bakmayın. 100 kişiye sorsanız 99 u işi bırakmayın der. mantıklısı da bu.

Back
X