• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok Karisik cok

Bilmiyorum gidiyo erkenden eve geliyo ben isteyken annesigil bizde kaliyo zaten...

YOk haklarimi kaybetmedim cok sükür ama evet esimin izni olmasi gerekiyo bu durumda bi itirazi olacagini zannetmiyorum
Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah, ama onu terkedeceğinizi anlasa sırf inada bindirmek için çocuğu götürmenize izin vermeyebilir.

Sizi bu sebeple kaybedeceğini anlasana kendine bir çeki düzen vermez mi?

Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah, ama onu terkedeceğinizi anlasa sırf inada bindirmek için çocuğu götürmenize izin vermeyebilir.

Sizi bu sebeple kaybedeceğini anlasana kendine bir çeki düzen vermez mi?

Tesekkür ederim güzel dileklerin icin aslinda bize düskün bu sekilde söylesem ceki düzen verir diycem ama kac kez uyardim ama degismiyo hep degisik bahanelerle geliyo...

Çalışıp çalışmadigini anlamanız çok mu zor?
Çalışıyorsa kazancını ne yapıyor?
Eve para verdiği yoksa da çalışmadığı ortada değil mi?

Allah sabır versin size..

Bir bilsem hep bi bahaneler ben hergün kǘcük kizimi ise birakip giderken icim acio o evde oturunca zoruma gidiyo ya
Boyle bir adami daha ortada cocuk yokken 8.5 yıl uzerine bosadim ve sırtımdaki kamburdan kurtuldum. Ailesinin sizde kalmasindan once adamin sorumsuzlugunu halletmeniz lazim malesef bu tarz rahata alisan erkekler rahatlarindan ödün vermiyorlar olan bize oluyor.

Çalışıp çalışmadigini anlamanız çok mu zor?
Çalışıyorsa kazancını ne yapıyor?
Eve para verdiği yoksa da çalışmadığı ortada değil mi?

Allah sabır versin size..

bilmiyorum vallaha calisiyo ama haftanin 6 günpü gidecegine bi bahane uyduro 2 gün gidiyo mesela aldigi parada neye yetcek bilmiyorum ya akisina biraktim artikel düzelirse düzelir düzelmesse kendi kaybeder

Boyle bir adami daha ortada cocuk yokken 8.5 yıl uzerine bosadim ve sırtımdaki kamburdan kurtuldum. Ailesinin sizde kalmasindan once adamin sorumsuzlugunu halletmeniz lazim malesef bu tarz rahata alisan erkekler rahatlarindan ödün vermiyorlar olan bize oluyor.

Haklisiniz bakalim zaman neyi göstercek düzelmesse bizimde gidisatimiz onu gösteriyo hakkimizda hayirlisi

Adam bide beni ARamazmi senin krediKartindan internet parasini ödüycem diye bende dedim ödeyemezsin kendi kazandigin parayla öde kredi kartini kullanma borclanmayalim diye bbide tavir yapip yüzüme kapatiyo...

Adam bide beni ARamazmi senin krediKartindan internet parasini ödüycem diye bende dedim ödeyemezsin kendi kazandigin parayla öde kredi kartini kullanma borclanmayalim diye bbide tavir yapip yüzüme kapatiyo...

Rabbim yardımcın olsun canım benim.. İnan elimden bişey gelse seve seve yapardım senin için.. Böyle konuları okudukça ilk evliliğim aklıma geliyor.. Kabus gibi :(

Rabbim yardımcın olsun canım benim.. İnan elimden bişey gelse seve seve yapardım senin için.. Böyle konuları okudukça ilk evliliğim aklıma geliyor.. Kabus gibi :KK43:

Tsk ederim burdan baska kimseyle paylasamadigim icin sizdende böyle mesajlar geldimi ben mutlu oluyorum bana karsi hic kötü bi sözü felan yok kavgada etmiyoruz ama neden böyle oldu anlamiyorum...yazdan öncesine kadar cok iyiydik...

Tsk ederim burdan baska kimseyle paylasamadigim icin sizdende böyle mesajlar geldimi ben mutlu oluyorum bana karsi hic kötü bi sözü felan yok kavgada etmiyoruz ama neden böyle oldu anlamiyorum...yazdan öncesine kadar cok iyiydik...

eşinle konuşmayı dene tatlım, güzel bir dille eleştirmeden.. baktın olmuyor değişen bir şey yok o zaman tekrar düşünürüz..

Ailesine ve kocanıza bırakıp evi terk edin.

Ailesi maddi olarak katkı sağlıyormu?
işe neden gitmiyor eşiniz?

Gidecek bi yerim yok bütün ailem almanyada yoksa simdiye beni kimse tutamazdi...
Ailesinin bize hic bi zaman maddi acidan yararlari olmadi zatenki bizde kaliyolar affedersiniz yenilende gözüm yok ama
birsey bitiyo dolapta biz gidip aliyoruz aksam yemegi parasini biz veriyoruz evimizde kaliyolar bi faydalari yok zararlari var...
Bilmiyorum buram agriyo oram agriyo diyo hastaneye gidiyo rapor aliyo geliyo nededeni bilmiyorum söylemiyoda....

Back
X