bence hic gerek yok
burnun bicok estetikli burundan cok daha güzel
neden bosuna eziyet cekmek istiyosunki?
burun estetigi kulaga hos geliyo ama o kadarda kolay bisey degil
cok zorlu bi sürecten gecmek gerekiyo
hem sende demissin eski burnunu arayabilirsin cünkü burnun cok güzel
her insanin bi tarafi digerinden güzel, diger taraf ise daha cirkin
bu herkeste böyle, cok dogal bisey
benim burnum daha dogrusu yüzüm iki taraftan cok daha farkli duruyo
ama benim burnum seninki gibi olsa estetigin e'sini aklimin ucundan gecirmem
ama karar senin tabi
bencede burnun gayet güzel hiç boşuna operasyon yaptırma
:) anliyorum bunu takinti haline getirmeni ama bu burunda takinti yapcak bisey yokkiöncelikle çok teşekkür ederim çok saolasın :)
ama çok takıyorum gerçekten rahatsızlık olmaya başladı bende
ailem ve yakınlarım bir dönemden geçiyorsun diyolar ama napem ya
aslında çokda emin değilim operasyondan ama genede bilgi edinmek istiyorum ah başka bir yöntem olsa da şöyle zımpara gibi sağ tarafımı törpülesem ucundan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
merabalar
daha öncede kararsızlığım yüzünden ihtiyacım varmı diye konu açmıştım birçok arkadaş saolsun ihtiyacın yok canım dedi ama takıntılıyım maalesef... en son estetik için uygun yaşa gelince yaptırmayı düşünüyorum ama benimki çok kemerli veya sorunlu bir burun değil.
ufak bir işlem yapılması gerekiyor ve çekindiğin bir konu var ufak birşey için gidipte eski burununu arama durumu var ben bundan çok korkuyorum. o yüzden ufak operasyonlar geçirmiş arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilirle
burnuma istediğim şekil kavisli burun değil çok doğal gelmiyor bazısı bana fa
canım burnun bencede gayet güzel ben ameliyat oldum burnum ancak böle oldu birde burun ucun cok tatlı ve kalkık kendiliğnden bence de hiç elletme :)))
merabalar
daha öncede kararsızlığım yüzünden ihtiyacım varmı diye konu açmıştım birçok arkadaş saolsun ihtiyacın yok canım dedi ama takıntılıyım maalesef... en son estetik için uygun yaşa gelince yaptırmayı düşünüyorum ama benimki çok kemerli veya sorunlu bir burun değil.
ufak bir işlem yapılması gerekiyor ve çekindiğin bir konu var ufak birşey için gidipte eski burununu arama durumu var ben bundan çok korkuyorum. o yüzden ufak operasyonlar geçirmiş arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilirler mi?
yorumlardan sonra resimleri ve kompleks dolu tasarımlarımı kaydirigubbakcemile3 sildim :)
herkese çok teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?