çok kemeri olmadan ufak bir düzeltme yaptıran var mı?

parvati

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
314
34
318
İstanbul
merabalar
daha öncede kararsızlığım yüzünden ihtiyacım varmı diye konu açmıştım birçok arkadaş saolsun ihtiyacın yok canım dedi ama takıntılıyım maalesef... en son estetik için uygun yaşa gelince yaptırmayı düşünüyorum ama benimki çok kemerli veya sorunlu bir burun değil.
ufak bir işlem yapılması gerekiyor ve çekindiğin bir konu var ufak birşey için gidipte eski burununu arama durumu var ben bundan çok korkuyorum. o yüzden ufak operasyonlar geçirmiş arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilirler mi?

yorumlardan sonra resimleri ve kompleks dolu tasarımlarımı kaydirigubbakcemile3 sildim :)
herkese çok teşekkürler :)

Son düzenleme:
bence hic gerek yok
burnun bicok estetikli burundan cok daha güzel
neden bosuna eziyet cekmek istiyosunki?
burun estetigi kulaga hos geliyo ama o kadarda kolay bisey degil
cok zorlu bi sürecten gecmek gerekiyo
hem sende demissin eski burnunu arayabilirsin cünkü burnun cok güzel
her insanin bi tarafi digerinden güzel, diger taraf ise daha cirkin
bu herkeste böyle, cok dogal bisey
benim burnum daha dogrusu yüzüm iki taraftan cok daha farkli duruyo
ama benim burnum seninki gibi olsa estetigin e'sini aklimin ucundan gecirmem
ama karar senin tabi

bence hic gerek yok
burnun bicok estetikli burundan cok daha güzel
neden bosuna eziyet cekmek istiyosunki?
burun estetigi kulaga hos geliyo ama o kadarda kolay bisey degil
cok zorlu bi sürecten gecmek gerekiyo
hem sende demissin eski burnunu arayabilirsin cünkü burnun cok güzel
her insanin bi tarafi digerinden güzel, diger taraf ise daha cirkin
bu herkeste böyle, cok dogal bisey
benim burnum daha dogrusu yüzüm iki taraftan cok daha farkli duruyo
ama benim burnum seninki gibi olsa estetigin e'sini aklimin ucundan gecirmem
ama karar senin tabi

öncelikle çok teşekkür ederim çok saolasın :)
ama çok takıyorum gerçekten rahatsızlık olmaya başladı bende
ailem ve yakınlarım bir dönemden geçiyorsun diyolar ama napem ya
aslında çokda emin değilim operasyondan ama genede bilgi edinmek istiyorum ah başka bir yöntem olsa da şöyle zımpara gibi sağ tarafımı törpülesem ucundan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bencede hiç gerek yok benim burnumda da böle ufak bi düzeltme olcaktı ama şimdi eski burnumu aryrm :sinifsinif: zamanında üye olsaydm burdaki bilgilerden yararlanıp 10 kere vazgecerdm bencee hiç elletmee ama cok takarsandaa en iisi bul derim cnm istediğini en ii şekilde yapacak bi dr bul

öncelikle çok teşekkür ederim çok saolasın :)
ama çok takıyorum gerçekten rahatsızlık olmaya başladı bende
ailem ve yakınlarım bir dönemden geçiyorsun diyolar ama napem ya
aslında çokda emin değilim operasyondan ama genede bilgi edinmek istiyorum ah başka bir yöntem olsa da şöyle zımpara gibi sağ tarafımı törpülesem ucundan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:) anliyorum bunu takinti haline getirmeni ama bu burunda takinti yapcak bisey yokki
kendinde diyosun emin degilim diye
bu tür operasyonlar bence kesinlikle kararli olunmadan olunmamali :olmaz:

merabalar
daha öncede kararsızlığım yüzünden ihtiyacım varmı diye konu açmıştım birçok arkadaş saolsun ihtiyacın yok canım dedi ama takıntılıyım maalesef... en son estetik için uygun yaşa gelince yaptırmayı düşünüyorum ama benimki çok kemerli veya sorunlu bir burun değil.
ufak bir işlem yapılması gerekiyor ve çekindiğin bir konu var ufak birşey için gidipte eski burununu arama durumu var ben bundan çok korkuyorum. o yüzden ufak operasyonlar geçirmiş arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilirle
burnuma istediğim şekil kavisli burun değil çok doğal gelmiyor bazısı bana fa

canım burnun bencede gayet güzel ben ameliyat oldum burnum ancak böle oldu birde burun ucun cok tatlı ve kalkık kendiliğnden bence de hiç elletme :)))

valla çok hoş brin burnun var. ne gerek işkence çekmeye. 24.günüm hala kendime gelemedim. şişlikler,morluğum var daha. halsizlik var. iş yapınca hemen şişiyor burnum. bırak bu hali çok güzel canım. acı çekmene değmez.

hic hic hic gerek yok fotoda bile harika duruyo
dikkatli ol bu dogallik muhtemelen bozulabilir cnm

bencede gerek yokk herkes senin gibi olsaa hiç yaptırmazdı yazıkk olur

çok güzel burnun var yaşın kaç bu arada ergenliğe geçişteysen bu zamanlarda insanda kendini çirkin hissetme gibi durumlar olabiliyor boshayallersmile hem ergenlik bitimine kadar burnun daha da büyüyebilir ozaman hala rahatsızsan yaptırırsın boshayallersmile

bence simdi ergenlik cagindasin ve....daha yaptirma...bende senin yaslarinda burnumu yaptircam diye tuturmusdum..

ergenlik bittene kadar biraz daha burnun büyücek ve suratin degisecek.......

baktin daha halen seni rahatsiz ediyor burnun...20 yasinda felan yaptir gitsin böyle takacagina ama simdi daha cok cok erken.....daha suratin bile gelisecek senin..

yorumlarınız için çok teşekkür ederim bununla ilgili bir konu daha açmıştım o zaman emin değildim ama sonra takıntım daha da ilerledi nedense
ama burdaki yorumları tecrübeleri destekleri samimi cevapları görünce kendime güvenim geldi
çok çok teşekkür ederim birkaç gün oldu arada elime aynayı alıp eleştirmiyo değilim ama memnunum gene
şu an takmıyorum bunda sizlerin payı çok büyük :)
inş. bidaha da uzun süre kafama takmam böyle şeyleri
her an takıcakmışım gibi hissediyorum ama sizin yorumlarınızı okuyorum yok be diyorum kendime
çok çok teşekkürler hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum samimiyetinizden dolayı :) :) a.s. a.s.

merabalar
ufak bir işlem yapılması gerekiyor ve çekindiğin bir konu var ufak birşey için gidipte eski burununu arama durumu var ben bundan çok korkuyorum. o yüzden ufak operasyonlar geçirmiş arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilirler mi?

yorumlardan sonra resimleri ve kompleks dolu tasarımlarımı kaydirigubbakcemile3 sildim :)
herkese çok teşekkürler :)

ben de yaklaşık yedi sene önce törpüleme yöntemiyle ufak bir operasyon geçirdim. Benim burnumda çok küçükken oluşmuş bir çetlak oluşmuştu. Burun ucumda da bir sorun yoktu fakat kemerimde oluşan o küçük çıkıntıdan rahatsız olduğum için böyle bir işe giriştim. İlk seneler bir sorun yoktu fakat zamanla düzelttirdiğim bölüm tekrar oluştu o yüzden küçük bir operasyon olsa da törpületme yöntemini tercih etmeni tavsiye etmiyorum. Şuan tekrar estetik olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum açıkcası. Yaza düğünüm var ve bi komplikasyon olu diye çok korkuyorum. Bu edenle burnumla mutluyum :)

Back
X