- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.208
- 698
- Konu Sahibi cennetcicegi11
Yalnız siz evli değilsiniz. Resmi nikahınız olmadığı için eşiniz de değil o adamEşimle 18 yaşında ailemin rızası olmadan kaçarak evlendim suan 21 yaşında 1 kızım var ve 7 aylık hamileyim . Eşim bu süreçte beni çok kez farklı kadınlarla aldattı. Ben bakımlı güzel bir bayanım beni aldattıgı kadınlar ise benim tırnağım olamaz eşimde pek yakışıklı sayılmaz ama onunseviyorum Hepsini yakalıyıp yaptığını yüzüne vurunca kavga ediyorduk bana seni çok seviyorum ama tuttuğumu da ….. diyordu hatta biz kavga ettikten sonra kadınlara karımı seviyorum diyip bırakıyordu bi şekilde gönlümü alıyordu . Bende her defasında onu bırakamıyordum çünkü gidecek yerim yoktu . Bi ara artık bıkmıştım kadın sığınmaya gidecektim gözümü karartmıştım oda bunu duyunca 2. çocuğu yaptı yine elim kolum baglandı gidemedim. Suan cezaevinde ve bana yaptıklarını unutamıyorum bazen bırakmak istiyorum ama bu sefer beni ve ailemi rahatsız etmesinden korkuyorum çocukları bahane edip görüşmek isteyecek çünkü çıkınca ve suan herseyden çok pişman olduğunu soylüyor çıkınca yine aynı hataları yapıcana eminim![]()